ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Κομβικό για τη Μακάμπι να "ανοίξει" το γήπεδο ο Γουίλμπεκιν

EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ρεάλ εναντίον Μακάμπι απόψε στη EuroLeague με ειδικό στοίχημα στους πόντους του Σκότι Γουίλμπεκιν.

Η Ρεάλ (10-2) υποδέχεται απόψε τη Μακάμπι (7-5) για τη 13η αγωνιστική της EuroLeague σε ένα από τα πιο κλασικά ευρωπαϊκά ντέρμπι (21:45 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί στο παρελθόν 63 φορές, τις περισσότερες από κάθε άλλο ζευγάρι στην Ευρώπη. Η Ρεάλ υπερέχει μετρώντας 38 νίκες, ενώ η Μακάμπι έχει 24.

Για απόψε οι Μαδριλένοι θεωρούνται το απόλυτο φαβορί, αφού η νίκη τους δεν υπερβαίνει το 1.25 κατά μέσο όρο, σε αντίθεση με το διπλό, που προσφέρεται σε τιμές οριακά πάνω από το 4.00.

Ρεάλ - Μακάμπι: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο προέρχεται από πέντε διαδοχικές νίκες στη EuroLeague κόντρα σε Μπάγερν, Ζαλγκίρις, Βιλερμπάν, Ερυθρό Αστέρα και Μπασκόνια. Οι τελευταίες τέσσερις μάλιστα ήρθαν με διψήφια διαφορά. Στον αντίποδα, η Μακάμπι έκανε δύο κολλητά άσχημα παιχνίδια εκτός έδρας κι έχασε τόσο στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό, όσο και στο Βερολίνο από την Αλμπα, δεχόμενη 90 και 91 πόντους αντίστοιχα.

Το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου προέρχεται από τρεις σερί εκτός έδρας ήττες και αναμενόμενα θα ψάξει αντίδραση απόψε έστω κι αν η παράδοση της Μακάμπι είναι πολύ αρνητική στη Μαδρίτη, καθώς μετράει εκεί 10 σερί ήττες κόντρα στη Ρεάλ. Η τελευταία νίκη για την ομάδα του λαού στην πρωτεύουσα της Ισπανίας επί της Ρεάλ εντοπίζεται πριν 11 χρόνια, τον Μάρτιο του 2010.

Η Μακάμπι έχει πολύ ισχυρή φροντ-λάιν με τους Ζίζιτς, Ρέινολντς και Γουίλιαμς, ωστόσο απέναντι στον Ταβάρες και τον Πουαριέ δεν είναι για κανέναν αντίπαλο εύκολο να σκοράρει μέσα από το "ζωγραφιστό". Αν η Μακάμπι δεν καταφέρει να ανοίξει το γήπεδο εκτελώντας με συνέπεια από την περιφέρεια, δεν θα είναι εύκολο να ακολουθήσει τη Ρεάλ.

Είναι λοιπόν, πολύ σημαντικό ο ηγέτης της Μακάμπι, Σκότι Γουίλμπεκιν να βρει καλό ρυθμό και να δώσει επιθετικές λύσεις, έστω και έξω από το σύστημα.

Το line του Αμερικανού πόιντ-γκαρντ βρίσκεται στους 13,5 πόντους και μοιάζει εφικτό δεδομένου ότι σκοράρει φέτος 14,8 κατά μέσο όρο, σημειώνοντας 37 με τη Μονακό και 22 με την Αλμπα, στα δύο από τα τελευταία τρία παιχνίδια της Μακάμπι στη EuroLeague.

Την περσινή σεζόν, ο Γουιλμπέκιν είχε μείνει πολύ χαμηλά στα δύο ματς με τη Ρεάλ, βάζοντας μόλις δύο και πέντε πόντους, επομένως φέτος αναμένεται πολύ πιο παραγωγικός. Αλλωστε, εκτελεί ανά αγώνα 6,75 τρίποντα, 4,58 δίποντα και τρεις βολές. Στο 1.87 να υπερβεί τους 13,5 πόντους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρεάλ - Μακάμπι: Γουίλμπεκιν Over 13,5 (απόδοση 1.87), 21:45

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ