ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Κερδίζει η Μπαρτσελόνα, σκοράρει ο Μπάλντγουιν

Ο Γιαν Βέσελι
Ο Γιαν Βέσελι EUROKINISSI SPORTS - ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την κρίσιμη αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ από την προτελευταία αγωνιστική της EuroLeague.

Δύο αγωνιστικές απέμειναν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της EuroLeague και φυσικά σε αυτό το στάδιο της διοργάνωσης δεν επιτρέπονται λάθη και στραβοπατήματα για τις ομάδες που έχουν στόχους.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια του αποψινού προγράμματος, είναι ασφαλώς αυτό ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι Καταλανοί έχουν ρεκόρ 21-11, αλλά υστερούν στην τριπλή ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό AKTOR και τη Μονακό, με συνέπεια να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην 4η θέση, ενώ πριν λίγο διάστημα ήταν το καθαρό φαβορί για τη 2η.

Όπως γίνεται αντιληπτό, σε περίπτωση ήττας απόψε από τη Μακάμπι, η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου κινδυνεύει να χάσει ακόμη και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, αφού η Φενέρ, η οποία ακολουθεί με ρεκόρ 20-12 έχει το πάνω χέρι σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τους Καταλανούς.

Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στους αγώνες της EuroLeague! | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον αντίποδα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ διεκδικεί τον τίτλο της πιο φορμαρισμένης ομάδας στην Ευρώπη με 17 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων οι έξι στη EuroLeague. Το αρνητικό για την ομάδα του Οντετ Κάτας είναι ότι υστερεί στις ισοβαθμίες με Φενέρ και Ολυμπιακό, επομένως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αποφύγει το play-in tournament και την έβδομη θέση, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκεται μία νίκη πίσω τόσο από τους Τούρκους, όσους και από τους ερυθρόλευκους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πρακτικά λοιπόν, εδώ έχουμε μία αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο. Οι μπουκ βέβαια σέβονται τη φόρμα της Μακάμπι κι έχουν βγάλει το χάντικαπ στους 5,5 πόντους. Η απλή νίκη της Μπάρτσα εντοπίζεται στο 1.42 και θεωρητικά μπορεί να αποτελέσει ένα καλό στήριγμα για όσους αναζητούν τέτοιες αποδόσεις. Με το σχετικό ρίσκο έχουμε τη δυνατότητα να ανεβάσουμε την απόδοση στο 2.10, αν ζητήσουμε ταυτόχρονα και μίνιμουμ 15 πόντους από τον καυτό Γουέιντ Μπάλντγουιν.

Ο Αμερικανός γκαρντ αναδείχθηκε MVP της EuroLeague για τον μήνα Μάρτιο, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις τελευταίες 13 συμμετοχές του στη διοργάνωση έπεσε κάτω από τους 15 πόντους μόλις μία φορά, στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, όπου σημείωσε 14. Είναι επίσης ενδεικτικό, ότι σε αυτό το διάστημα σημειώνει κατά μέσο όρο 20,6 πόντους.

Κάθε καλάθι της EuroLeague σε Live Streaming*! | *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπαρτσελόνα – Μακάμπι: 1 & Μπάλντγουιν 15+ πόντοι (απόδοση 2.10), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ