ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Ψάχνει μία εμφάνιση ξέσπασμα ο Κάνααν στο 1.95

Κάναν
Κάναν INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα, για την προτελευταία αγωνιστική της EuroLeague.

Για την 33η αγωνιστική της EuroLeague ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα. Βαθμολογικό κίνητρο έχουν μόνο οι Πειραιώτες, οι οποίοι θέλουν το 2/2 προκειμένου να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους για την κατάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν έχει χειροπιαστό κίνητρο, αλλά ήταν ανταγωνιστική στην Μαδρίτη και ηττήθηκε στο φινάλε από την Ρεάλ με 101-94. Μετράει πάντως μόλις μία νίκη στα τελευταία οκτώ ματς στη διοργάνωση. Εξάλλου, παραμένουν εκτός δράσης οι Τόμκινς και Τόπιτς.

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται ξανά στο Βελιγράδι, μία εβδομάδα μετά τη σπουδαία ανατροπή απέναντι στην Παρτίζαν. Οι Πειραιώτες ακόμα παλεύουν για την τετράδα, ενώ με νίκη εξασφαλίζουν τα playoffs.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Η επιλογή μας για το συγκεκριμένο παιχνίδι αφορά τον Αϊζάια Κάνααν και τους πόντους του. Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και ψάχνει μία εμφάνιση ξέσπασμα πριν μπούμε στην τελική ευθεία της σεζόν. Η άμυνα του Ερυθρού Αστέρα προσφέρεται για κάτι τέτοιο, αν αναλογιστούμε ότι δέχθηκε 101 πόντους από τη Ρεάλ, 89 από τον Παναθηναϊκό AKTOR, 84 από τη Μακάμπι και 98 από τη Μονακό στις τέσσερις πιο πρόσφατες ήττες του.

Συν τοις άλλοις, οι αγώνες του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό, διεξάγονται παραδοσιακά σε φιλικό κλίμα, λόγω των άριστων σχέδων που διατηρούν οι φίλαθλοι των δύο συλλόγων. Υπενθυμίζεται, ότι στον πρώτο γύρο είχε πετύχει στο ΣΕΦ 15 πόντους κόντρα στους Σέρβους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός: Κάνααν Over 11,5 πόντοι (απόδοση 1.90), 20:00

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ