ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: "Καυτή" η Μακάμπι, combo του 2.45 στη Βαρκελώνη

Ο Χίγκινς στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό για τη EuroLeague το 2019.
Ο Χίγκινς στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις της ημέρας από τη EuroLeague.

Μόλις τρεις στροφές απέμειναν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στη EuroLeague και κάθε ματς από εδώ και πέρα έχει χαρακτήρα τελικού για τις ομάδες που έχουν στόχους. Μία από αυτές είναι η Εφές Αναντολού, η οποία συνέτριψε την Τρίτη το φορμαρισμένο Μιλάνο (89-69) και σε αντίθεση με ό,τι ισχυρίστηκε ο Εργκίν Αταμάν δημόσια, μόνο λευκή πετσέτα δεν έχει πετάξει ακόμη.

Οι back to back πρωταθλητές Ευρώπης, με την εύκολη νίκη επί της Αρμάνι, διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες τους για είσοδο στα playoffs, ωστόσο δεν έχουν κανένα περιθώριο για απώλειες. Η Αναντολού είναι υποχρεωμένη να κάνει το 3/3 στις αγωνιστικές που απομένουν και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα προλάβει να μπει στην οκτάδα.

Αυτή τη στιγμή υστερεί κατά μία νίκη σε σύγκριση με την 8η Μπασκόνια και την 9η Ζαλγκίρις, όμως το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι υστερεί και σε πιθανή ισοβαθμία με τους Βάσκους, αφού ηττήθηκε δύο φορές από την ομάδα του Χοάν Πεναρόγια

Σε κάθε περίπτωση, η Εφές καλείται απόψε να κάνει το καθήκον της απέναντι στην αποκλεισμένη Βίρτους Μπολόνια και ελπίζει αύριο η συμπολίτισσα Φενέρ να κερδίσει μέσα στη Βιτόρια την Μπασκόνια (20:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Σέρχιο Σκαριόλο έγινε την Τρίτη έρμαιο στις άγριες διαθέσεις της Μακάμπι, χάνοντας με 31 πόντους διαφορά! Η Βίρτους έχει υποστεί ουκ ολίγες "σφαλιάρες" φέτος εκτός έδρας. Υπενθυμίζεται ότι έχασε με -13 στο Μονακό, με -32 στην Πόλη από τη Φενέρ, με -11 στη Βιτόρια και με -46 στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό! Στο 1.75 ο άσος με -11,5 πόντους.

Προγνωστικά EuroLeague

Η Μακάμπι την Τρίτη έστησε ένα απίστευτο πάρτι κόντρα στην Μπολόνια. Είχε επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και έκανε νέο ρεκόρ διοργάνωσης μοιράζοντας 38 ασίστ! Η ομάδα του Όντετ Κάτας έχει τον κορυφαίο εντός έδρας απολογισμό (13-2) στη EuroLeague και ουσιαστικά βρίσκεται με το 1,5 πόδι εντός playoffs.

Στον αντίποδα, το Μιλάνο έκανε φιλότιμη προσπάθεια για να προλάβει την οκτάδα, ωστόσο η βαριά ήττα της Τρίτης στην Πόλη από την Εφές ήταν καταδικαστική. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, τα τελευταία τρία ματς στη EuroLeague θα έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα για τους Ιταλούς (21:05 Novasports 4HD, Live από το SPORT24).

Η Μακάμπι μπορεί να εκμεταλλευτεί την απογοήτευση στις τάξεις της Αρμάνι για να διευρύνει το νικηφόρο σερί της στη EuroLeague στα έξι ματς. Στα προηγούμενα πέντε σημείωσε κατά μέσο όρο 90,6 πόντους, παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ. Ειδικά εντός έδρας, σκοράρει φέτος 86,9 πόντους και πέτυχε τουλάχιστον 80 στα εννιά από τα τελευταία δέκα.

Στο 1.40 να πετύχει απόψε η Μακάμπι μίνιμουμ 80. Στο 1.80, αν καλύψει κι ένα βατό χάντικαπ 4,5 πόντους.

Προγνωστικά Μπάσκετ

Η Μπαρτσελόνα έβγαλε μεγάλο διπλό την Τρίτη στο Βελιγράδι, επί της Παρτίζαν και ουσιαστικά καπάρωσε το πλεονέκτημα έδρας. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους συμπλήρωσε έξι σερί νίκες σε ισπανικό πρωτάθλημα και EuroLeague, σκοράροντας σε αυτό το διάστημα 88 πόντους κατά μέσο όρο.

Είναι εμφανές πως η Μπάρτσα έχει αρχίσει να ανεβάζει στροφές τώρα που μπαίνουμε στα κρίσιμα και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα απόψε να κερδίσει και την αδιάφορη Άλμπα, που εδώ και καιρό παίζει μόνο για τη χαρά του παιχνιδιού (21:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Στις τελευταίες τρεις επισκέψεις της στο Παλάου Μπλαουγκράνα, η γερμανική ομάδα ηττήθηκε με -32, με -13 και -19 πόντους αντίστοιχα. Αναμενόμενο ότι το χάνικαπ παίζει σε διψήφια επίπεδα. Στο 1.40 ο άσος με -9,5. Στο 2.45 αν σκοράρει ταυτόχρονα πάνω από οκτώ πόντους ο Κόρι Χίγκινς. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν από τους παίκτες που δεν επιβαρύνθηκαν ιδιαίτερα την Τρίτη, αφού έπαιξε μόλις 15 λεπτά. Πιθανότατα, απόψε θα χρησιμοποιηθεί περισσότερο. 8/13 φορές επιβεβαίωσε το Over 8,5 στις τελευταίες συμμετοχές του στη EuroLeague. Στον πρώτο γύρο, είχε πετύχει 15 μέσα στο Βερολίνο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εφές – Βίρτους Μπολόνια: 1 -11,5 (απόδοση 1.75), 20:30
  • Μακάμπι – Μιλάνο: 1 -4,5 & Μακάμπι Over 80,5 (απόδοση 1.80), 21:05
  • Μπαρτσελόνα – Άλμπα: 1 -9,5 & Χίγκινς Over 8,5 (απόδοση 2.45), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ