ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Η Μονακό απειλεί το "κάστρο" της Βίρτους Μπολόνια στο 1.77

Προγνωστικά EuroLeague: Η Μονακό απειλεί το "κάστρο" της Βίρτους Μπολόνια στο 1.77
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Βίρτους Μπολόνια με τη Μονακό για την 26η αγωνιστική της EuroLeague.

Ντέρμπι τετράδας στην Μπολόνια με τη Βίρτους να φιλοξενεί την Μονακό (21:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Η Βίρτους στο τελευταίο της ματς για τη EuroLeague κέρδισε την Παρτίζαν, αλλά δεν έδειξε θετικά στοιχεία. Πιο πολύ έχασαν το ματς οι Σέρβοι, παρά το πήραν οι Ιταλοί. Είναι εμφανές ότι η ομάδα του Λούκα Μπάνκι δεν βρίσκεται στη φόρμα που είχε στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Παρόλα αυτά, η Βίρτους μετράει 11 σερί νίκες στην έδρα της. Το… κάστρο της, είναι αυτό που την έχει φέρει στην τρίτη θέση της διοργάνωσης.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Η Μονακό από την άλλη, δείχνει πως βρίσκει τα πατήματά της την κατάλληλη στιγμή. Προέρχεται από νίκη για το γαλλικό πρωτάθλημα κόντρα στη Βιλερμπάν με 89-71 και η αθλητικότητά της είναι ένα στοιχείο που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει εύκολα η Μπολόνια.

Αν το παιχνίδι φτάσει στις παρυφές των 80 πόντων, οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο, διότι έχουν και μεγαλύτερο επιθετικό ταλέντο. Περιμένουμε γαλλικό… πέρασμα από την Ιταλία και στηρίζουμε το διπλό σε απόδοση 1.77, αφού αυτή τη στιγμή ο Μάικ Τζέιμς έχει πάρει φωτιά!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βίρτους Μπολόνια - Μονακό: 2 (απόδοση 1.77), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ