ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Η Εφές παίζει το τελευταίο της χαρτί στο 1.70

EUROLEAGUE 2021-2022 /  / FINAL-4 /  /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2021-2022 / / FINAL-4 / / - ( / EUROKINISSI) ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την κρίσιμη αναμέτρηση της Εφές Αναντολού με τη Βίρτους Μπολόνια για την 21η αγωνιστική της EuroLeague.

Με πέντε αναμετρήσεις πέφτει η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της EuroLeague, με το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Βιτόρια να κεντρίζει το ενδιαφέρον. Εκτός αυτού όμως, υπάρχουν ακόμα τέσσερα σημαντικά παιχνίδια, που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο εν όψει της συνέχειας στη λίγκα. Η αναμέτρηση, με την οποία θα ασχοληθούμε, είναι αυτή ανάμεσα στην Αναντολού Εφές και τη Βίρτους Μπολόνια (19:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24).

Δε λέει να σηκώσει κεφάλι στη EuroLeague η Εφές, η οποία έφτασε πλέον τις επτά διαδοχικές ήττες! Για να βρούμε την τελευταία της νίκη, πρέπει να πάμε πίσω στις 7 Δεκεμβρίου του 2023, όταν είχε κερδίσει την Άλμπα στο Βερολίνο. Πλέον, βρίσκεται αρκετά πίσω από τη δεκάδα και φαίνεται πως το τρένο… χάνεται.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Αν ηττηθεί και σήμερα, θα ισοφαρίσει το αρνητικό ρεκόρ του κλαμπ, με τις οκτώ κολλητές ήττες, από την πρώτη χρονιά του Αταμάν στην ομάδα. Παραμένουν εκτός οι Κλάιμπερν και Γιλμάζ, επέστρεψε ο Γουίλις, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Ταϊρίκ Τζόουνς, που δεν έπαιξε και κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Κακή εμφάνιση για τη Βίρτους Μπολόνια την Τετάρτη στο Βελιγράδι, όπου έχασε εύκολα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 95-78. Το κακό, μάλιστα, για την ιταλική ομάδα, είναι ότι έχασε και τη διαφορά, μιας και στον πρώτο γύρο είχε νικήσει τους Ισραηλινούς με 10 πόντους, οπότε σε ένα σενάριο ισοβαθμίας των δύο ομάδων θα υστερεί.

Πλέον η Βίρτους, συγκατοικεί με την Μπαρτσελόνα στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 14-6. Δεν θα αγωνιστούν για την ομάδα του Μπάνκι οι Ντόμπριτς και Κέικοκ, ενώ πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Μίκι.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για την Εφές, η οποία αν θέλει να ελπίζει πως θα μπει έστω στο play-in, oφείλει απόψε να κερδίσει. Η τιμή του άσου παίζεται στο 1.70 και είναι οριακά αποδεκτή. Έχει παίχτες, έχει ποιότητα, ήρθε η ώρα να τα δείξει και στο παρκέ, προκειμένου να μην βγει από τόσο νωρίς νοκ άουτ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εφές - Μπολόνια: 1 (απόδοση 1.70), 19:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ