ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Η άμυνα του Ολυμπιακού δίνει το 2.30 κόντρα στην Εφές

Προγνωστικά EuroLeague: Η άμυνα του Ολυμπιακού δίνει το 2.30 κόντρα στην Εφές
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Η τελευταία διαβολοβδομάδα της σεζόν στη EuroLeague ξεκινάει απόψε με το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Αναντολού Εφές. Μία αναμέτρηση, που σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις αναμένεται εντελώς αμφίρροπη, καθώς άσος (1.91) και διπλό (1.90) είναι σχεδόν στα ίσα.

Ο Ολυμπιακός την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 71-65 τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΣΕΦ και συμπλήρωσε έξι διαδοχικές νίκες στη διοργάνωση. Το κυριότερο βέβαια είναι πως δίπλωσε τις νίκες του επί των πράσινων και σε περίπτωση ισοβαθμίας στο φινάλε της κανονικής περιόδου θα έχει το πάνω χέρι.

Όλα δείχνουν ότι η ομάδα του κόουτς Μπαρτζώκα θα κοντραριστεί για το πλεονέκτημα έδρας με το τριφύλλι και τη Φενέρμπαχτσε, από την οποία είχε χάσει στον πρώτο γύρο με δύο πόντους στην Τουρκία και την υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική στο Φάληρο.

Βέβαια, μέχρι τότε ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του άλλα τέσσερα ματς, εκ των οποίων τα τρία εκτός έδρας (Εφές, Παρτίζαν, Ερυθρός Αστέρας). Το τέταρτο είναι με τη Βιλερμπάν την Πέμπτη στο ΣΕΦ.

Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στους αγώνες της EuroLeague! | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον αντίποδα, η Εφές παλεύει για να προλάβει την πρώτη δεκάδα και το play-in tournament, ωστόσο η ήττα που υπέστη στη Γαλλία με 84-80 από τη Βιλερμπάν, την περασμένη εβδομάδα ήταν αν μη τι άλλο ένα πολύ “χοντρό” πισωγύρισμα.

Αν απόψε η ομάδα του Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς δεν ρεφάρει αυτή την ήττα, σίγουρα θα δει κάποιον εκ των ανταγωνιστών της για τη 10η θέση να ξεφεύγει στις δύο νίκες και πολύ δύσκολα θα ανατρέψει την κατάσταση στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν. Εν ολίγοις, για την Εφές το ματς με τον Ολυμπιακό έχει χαρακτήρα τελικού και αυτό ασφαλώς μεγαλώνει την επικινδυνότητα της αναμέτρησης για τους ερυθρόλευκους.

Συν τοις άλλοις, θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι ο Ολυμπιακός έχει να κερδίσει εκτός έδρας την Εφές από το 2017. Έκτοτε, μετράει πέντε σερί ήττες στην Πόλη απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο. Εκ των πραγμάτων λοιπόν, μιλάμε για ένα παιχνίδι παγίδα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Παρόλα αυτά, δεν γίνεται να πας κόντρα σε μία ομάδα που μετράει 15 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι ίσως το πιο φορμαρισμένο σύνολο στην Ευρώπη και το απέδειξε περίτρανα στο πρόσφατο αιώνιο ντέρμπι, όπου κέρδισε παρά το γεγονός ότι ο Γουόκαπ αγωνίστηκε με πρησμένο αστράγαλο και ο Γουίλιαμς-Γκος έπαιξε εμφανώς ανέτοιμος.

Ο Ολυμπιακός είναι από τις πιο συνεπείς ομάδες αμυντικά στη διοργάνωση και είναι χαρακτηριστικό ότι στα τελευταία πέντε ευρωπαϊκά του παιχνίδια έχει δεχθεί μόλις 69,4 πόντους κατά μέσο όρο. Το εντελώς αντίθετο ισχύει για την Εφές, η οποία έχει το χειρότερο αμυντικό rating στο πρωτάθλημα, με 122,2 πόντους ανά 100 κατοχές.

Το ενδεχόμενο να κερδίσει ο Ολυμπιακός και παράλληλα να κρατήσει την Εφές κάτω από τους 80 πόντους, προσφέρεται σε απόδοση 2.30. Οι ερυθρόλευκοι στα τελευταία 18 παιχνίδια τους στη EuroLeague δέχθηκαν πάνω από 80 μόλις τρεις φορές. Υπενθυμίζεται εξάλλου, ότι στον πρώτο γύρο είχαν επικρατήσει της Εφές με 76-57.

Σούπερ αποδόσεις και κορυφαίο live στη EuroLeague! | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εφές – Ολυμπιακός: 2 & Under 80,5 η Εφές (απόδοση 2.30), 19:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ