ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Για την πρώτη νίκη η Μονακό, Over Κάναν και Χέις-Ντέιβς

Προγνωστικά EuroLeague: Για την πρώτη νίκη η Μονακό, Over Κάναν και Χέις-Ντέιβς
ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από το πρόγραμμα της EuroLeague.

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στη EuroLeague. Φυσικά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει το ποδαρικό του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, όπου υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (21:15 Novasports 4HD, Live από το SPORT24).

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει τη σεζόν με 4/4 νίκες, ωστόσο κόντρα στους μπλαουγκράνα το αήττητο σερί τους εκ των πραγμάτων θα δοκιμαστεί, αφού θα παραταχθούν με σημαντικές απουσίες. Ο κόουτς Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σίκμα, ΜακΚίσικ και Γουίλιαμς-Γκος.

Στα θετικά για τον τεχνικό του Ολυμπιακού είναι ότι θα επιστρέψει στην 12αδα ο Φαλ, που δεν έπαιξε στο ΟΑΚΑ και στο Αλεξάνδρειο, ενώ αναμένεται και το ντεμπούτο του Μπραζντέικις.

Μέχρι στιγμής, σε επιθετική σταθερά των νταμπλούχων Ελλάδος αναδεικνύεται ο Αϊζέια Κάναν, ο οποίος φέτος αναμένεται να έχει σαφώς αναβαθμισμένο ρόλο συγκριτικά με την περσινή σεζόν. Κόντρα στον Άρη έπαιξε σχεδόν 33 λεπτά και είχε 25 πόντους με 7/10 τρίποντα! Καθοριστικός ήταν και στην πρεμιέρα της EuroLeague με 14 πόντους (4/6 τρίποντα) σε 32 λεπτά συμμετοχής απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ στον τελικό του Σούπερ Καπ είχε 12 πόντους σε 25 λεπτά.

Με δεδομένη την απουσία του Γουίλιαμς-Γκος, το πιθανότερο είναι πως θα πάρει και απόψε πάνω από 30 λεπτά. Υπό αυτό το πρίσμα το Over 10,5 πόντοι του Αμερικανού γκαρντ στο 1.83 μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Κάθε καλάθι της EuroLeague σε Live Streaming*! | *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Must win για τη Μονακό

Στο Πριγκιπάτο, η Μονακό φιλοξενεί τη Βίρτους Μπολόνια (20:00 Novasports 5HD, Live από το SPORT24) σε μία αναμέτρηση που έχει χαρακτήρα must win για την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς, μετά τη μάλλον απρόσμενη ήττα της πρεμιέρας στη Βαλένθια. Παρά τους 21 πόντους του Μάικ Τζέιμς και τους 17 του Έλι Οκόμπο, η Μονακό έβαλε μόλις 65 και μοιραία έχασε από τις "νυχτερίδες", αφού επέτρεψε στην αντίπαλο να βρει 20 πόντους από επιθετικά ριμπάουντ! Στο γαλλικό πρωτάθλημα πάντως, κέρδισε τη Σολέ και συνέχισε την αήττητη πορεία της με 6/6 νίκες.

Στον αντίποδα, η Μπολόνια παρότι προηγήθηκε δύο φορές με +15, τελικά έχασε από τη Ζάλγκιρις μέσα στο PalaDozza. Ακολούθησε η εύκολη νίκη επί της Βαρέζε για το ιταλικό πρωτάθλημα, ωστόσο τα πάντα επισκιάστηκαν από το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Ακίλε Πολονάρα, ο οποίος θα μείνει για αδιευκρίνιστο χρόνο εκτός δράσης.

Η Μονακό θα παραταχθεί και απόψε χωρίς τους Κέμπα Γουόκερ και Τζόρνταν Λόιντ, παρόλα αυτά οι συγκεκριμένες απουσίες δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία για μία ομάδα με το δικό της βάθος και ποιότητα. Την περσινή σεζόν, οι Μονεγάσκοι είχαν κάνει το... double κόντρα στην Μπολόνια, επικρατώντας με +13 εντός έδρας και +17 στην Ιταλία. Βατό όριο το -6,5 για να επαληθεύσει η Μονακό τον άσο στο 1.75.

Δοκιμασία στη Βαλένθια για τη Φενέρ

Τελευταίο χρονικά είναι το παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε στη Βαλένθια (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη κέρδισε στην παράταση με 85-82 την Αρμάνι Μιλάνο, για την πρεμιέρα της διοργάνωσης. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Σκότι Γουιλμπέκιν με 19 πόντους, ενώ οι Τάιλερ Ντόρσεϊ, Μάρκο Γκούντουριτς και Γιώργος Παπαγιάννης πρόσθεσαν από 15.

Η Φενέρ είναι οριακό φαβορί στο 1.70, ωστόσο η Βαλένθια απέδειξε και κόντρα στη Μονακό ότι μέσα στην έδρα της δεν είναι καθόλου απλός αντίπαλος. Η ομάδα του Αλεξ Μουμπρού προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες σε ACB και EuroLeague, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση το δίδυμο Τζόουνς-Οτζελέγιε.

Προτιμότερο εδώ είναι να στραφούμε στις ειδικές αγορές, καθώς η Φενέρ δεν έχει ακόμη πείσει με τις εμφανίσεις της. Ενδιαφέρον το Over 8,5 του Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις στο 1.70. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ είναι από τους παίκτες που έχουν ρόλο ισορροπιστή στις πεντάδες της Φενέρ και η παρουσία του στο παρκέ κρίνεται επιβεβλημένη.

Πέρυσι είχε 29:23 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο στη regular season και πέτυχε 17 και 11 πόντους αντίστοιχα στα δύο ματς με τη Βαλένθια. Στην πρεμιέρα με το Μιλάνο έπαιξε πάνω από 30 λεπτά, ενώ στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Καρσίγιακα, εκτός έδρας τη Δευτέρα, όπου η Φενέρ έχασε 84-79, έμεινε εκτός αποστολής, επομένως θα είναι πιο φρέσκος απόψε.

Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα στους αγώνες της EuroLeague! | 21+ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μονακό – Βίρτους Μπολόνια: 1 -6,5 (απόδοση 1.75), 20:00
  • Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Κάναν Over 10,5 (απόδοση 1.83), 21:15
  • Βαλένθια – Φενέρμπαχτσε: Χέις-Ντέιβις Over 8,5 (απόδοση 1.70), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ