ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Δυάδα με ειδικά παικτών στο 3.42

Προγνωστικά EuroLeague: Δυάδα με ειδικά παικτών στο 3.42
PHOTO CREDITS: BARCA BASKET

Δύο παιχνίδια στο στοιχηματικό πρόγραμμα της EuroLeague, βγαίνει δυάδα με ειδικά παικτών στο 3.42.

Η Μπάγερν (8-10) υποδέχεται στο Μόναχο τη Μονακό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της EuroLeague, με στόχο να κάνει το 2/2 στη διαβολοβδομάδα και να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την οχτάδα (21:30 Novasports 6HD, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι, με όπλο την άμυνά της, κέρδισε την ουραγό Ζαλγκίρις την Τρίτη, με 74-65 και έβαλε έτσι στοπ σε ένα σερί τριών ηττών. Επίσης ανέβασε το ρεκόρ της στο 6-3 εντός έδρας.

Μπάγερν - Μονακό: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στον αντίποδα, η Μονακό έχει να παίξει στη EuroLeague από τις 29 Δεκεμβρίου και την εντός έδρας νίκη επί της Μακάμπι. Οι Μονεγάσκοι είναι η πιο run n gun ομάδα της διοργάνωσης. Καθοδηγούμενη από τον Τζέιμς, συνήθως πηγαίνει σε γρήγορο ρυθμό τα παιχνίδια της και σε υψηλό σκορ. Δεν τυχαίο άλλωστε, ότι έχει την κορυφαία εκτός έδρας επίθεση της EuroLeague με 82,56 πόντους ανά ματς, παρότι το ρεκόρ της στο δρόμο είναι αρνητικό (2-7).

Τελείως αντίθετη είναι η λογική της Μπάγερν, που αρέσκεται σε πολύ πιο κοντρολαρισμένο τέμπο και σε παιχνίδι 5 εναντίον 5. Οι Βαυαροί λοιπόν είναι δεδομένο πως θα προσπαθήσουν να κατεβάσουν τις ταχύτητες του Τζέιμς και να μην δώσουν ευκαιρίες να χτυπήσει στον αιφνιδιασμό.

Οι μπουκ έχουν βγάλει το όριο στους 155 πόντους, παρότι στα τελευταία 12 ματς της Μονακό, μπήκαν πάνω από 155 δέκα φορές. Προφανώς, εκτιμούν ότι η Μπάγερν θα βάλει φρένο στο ματς. Στοιχηματικά πάντως, μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το line πόντων του Σέρβου γκαρντ, Γιάραμαζ. Πρόκειται για έναν από τους λιγότερο προβεβλημένους παίκτες της Μπάγερν, ωστόσο κόντρα στη Ζαλγκίρις έκανε τη διαφορά σημειώνοντας 16 πόντους.

Στα τελευταία τρία ματς με Ερυθρό Αστέρα, Μπασκόνια και Ζαλγκίρις, ο Γιάραμαζ σημείωσε 12,3 πόντους κατά μέσο όρο με 7/12 τρίποντα! Το όριο του έχει βγει στους 6,5, ωστόσο η φόρμα του δείχνει ότι μπορεί να πάει ξανά πιο ψηλά. Αλλωστε, η Μονακό δεν είναι από τις ομάδες που παίζουν φανατική άμυνα. Στο 1.90 το over του Γιάραμαζ.

Μπαρτσελόνα - Εφές: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στη Βαρκελώνη (22:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24) έχουμε το rematch του περσινού τελικού στο Final-4 της Κολωνίας, ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα (15-4) και την Εφές (9-9).

Η Μπαρτσελόνα για πρώτη φορά φέτος στη διοργάνωση γνωρίζει δύο κολλητές ήττες, αφού την Τρίτη έχασε στο Παλάου Μπλαουγκράνα, σημειώνοντας μόλις 73 πόντους. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος εξακολουθεί να στερείται τον Νικ Καλάθη, αναμένεται να αντιδράσει κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η Εφές θα κάνει ποδαρικό στο 2022 για τη EuroLeague, αφού τελευταίο της παιχνίδι ήταν η ήττα στο Καζάν, όπου σκόραρε μόνο 67 πόντους. Εχει ενδιαφέρον να δούμε, αν και πόσο η ομάδα του Εργκίν Αταμάν επηρεάστηκε από την αποχή δύο εβδομάδων, αφού ανιχνεύθηκαν κρούσματα κορονοϊού στις τάξεις της.

Υπενθυμίζεται ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, η Μπαρτσελόνα είχε πετύχει μία δραματική νίκη με 95-93 στην παράταση. Σε εκείνο το ματς, πρωταγωνιστής ήταν ο Σερτάτς Σανλί με 24 πόντους. Ο Τούρκος σέντερ, στην αναμέτρηση κόντρα στην πρώην ομάδα του είχε κάνει ρεκόρ καριέρας. Λογικά, θα παίξει με αυξημένο κίνητρο και απόψε και πιθανότατα ο Σάρας θα του δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τα 13 λεπτά της Τρίτης, κόντρα στο Μιλάνο. Στο 1.80 το over 7,5 του άσου της Μπαρτσελόνα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν – Μονακό: Γιάραμαζ Over 6,5 πόντοι (απόδοση 1.90), 21:30
  • Μπαρτσελόνα – Εφές: Σανλί Over 7,5 πόντοι (απόδοση 1.80), 22:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ