ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Combo του 2.00 στο Φενέρ - Μιλάνο

Προγνωστικά EuroLeague: Combo του 2.00 στο Φενέρ - Μιλάνο
FENERBAHCE.ORG

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τη Μιλάνο για τη EuroLeague.

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται απόψε το Μιλάνο σε εξ αναβολής παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague (19:15 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Η αναμέτρηση ήταν κανονικά να διεξαχθεί τον Φεβρουάριο, ωστόσο λόγω του καταστροφικού σεισμού στην Τουρκία μετατέθηκε σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει ρεκόρ 17-11 και βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης, δύο νίκες πίσω από την τρίτη Μπαρτσελόνα και την τέταρτη Μονακό. Για τη Φενέρ είναι κομβικό απόψε να κερδίσει την Αρμάνι, ώστε να παραμείνει γερά μέσα στο κόλπο της πρώτης τετράδας του πλεονεκτήματος της έδρας εν όψει των πλέι οφ.

Οι πρωταθλητές Τουρκίας ηττήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στη Βαλένθια, σε ένα ματς που κρίθηκε στην τελευταία κατοχή. Εντός έδρας πάντως, μετρούν τρεις διαδοχικές νίκες κόντρα σε Άλμπα, Βίρτους και Μπαρτσελόνα.

Στον αντίποδα, το Μιλάνο έτρεξε ένα δυνατό σερί έξι νικών, στην προσπάθεια που κάνει για να προλάβει την οκτάδα, ωστόσο τα χαμόγελα πάγωσαν στη Μαδρίτη. Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα, παρότι πάλεψε μέχρι τέλους, ηττήθηκε με 91-87 από τη Ρεάλ και ουσιαστικά οι ελπίδες της για τα πλέι οφ ελαχιστοποιήθηκαν. Ακόμη και το 6/6 αν κάνει το Μιλάνο από εδώ και πέρα, δύσκολα θα καταφέρει να βάλει από κάτω πέντε ομάδες.

Είναι αλήθεια, πως η Αρμάνι βελτίωσε αισθητά την απόδοσή της το τελευταίο δίμηνο, ωστόσο όλα δείχνουν ότι ξύπνησε πολύ αργά. Σε ό,τι αφορά στο αποψινό ματς, είναι τραυματίες οι Κέβιν Πάνγκος, Λουίτζι Ντατόμε, Ντέβον Χολ, Πολ Μπίλιγκα και Σέιβον Σιλντς.

Προγνωστικά EuroLeague

Την Κυριακή, το Μιλάνο έχασε εντός έδρας από τη Βίρτους Μπολόνια στο ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος, σημειώνοντας μόλις 69 πόντους. Από αυτούς, 39 έβαλε το δίδυμο Μπάρον-Νέιπιερ (20 ο πρώτος και 16 ο δεύτερο).

Ο Σαμπάζ Νέιπιερ είναι ο πιο αξιόπιστος επιθετικά παίκτης των Ιταλών από τότε που αποκτήθηκε. Στα τελευταία 11 επίσημα ματς έχει σκοράρει οκτώ φορές διψήφιο αριθμό πόντων. Με τη Ρεάλ είχε 17, με την Παρτίζαν 10, με τη Βαλένθια 28, με τον Ολυμπιακό 9 και με τον Παναθηναϊκό 16, στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια του στη EuroLeague. Στο 1.45 να πετύχει απόψε τουλάχιστον 12. Στο 2.00 σε combo με τον φαβορί άσο, στη λογική ότι η Φενέρ έχει σαφώς πιο χειροπιαστό στόχο από το Μιλάνο, που πρακτικά κυνηγάει ένα θαύμα.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης, το Over 13,5 του Μάρκο Γκούντουριτς στο 2.08. Σημειώνεται, ότι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν έχει απόψε δικαίωμα συμμετοχής, διότι αποκτήθηκε από τη Φενέρ πιο μετά από την αρχική ημερομηνία, που είχε προγραμματιστεί το ματς. Επίσης, θα απουσιάσει και ο ΝτιΣον Πιερ λόγω τραυματισμού.

Ο Σέρβος άσος είχε 23 πόντους την περασμένη εβδομάδα στη Βαλένθια και έχει υπερβεί τους 13 έξι φορές στις τελευταίες εννιά συμμετοχές του στη EuroLeague. Το έκανε επίσης με την Μπαρτσελόνα (15), με τη Βίρτους (16), με την Παρτίζαν (25), με τον Ολυμπιακό (24) και τη Μονακό (17). Ακόμη, είναι σημαντικό ότι δεν επιβαρύνθηκε ιδιαίτερα στην άνετη νίκη, στο ντέρμπι με την Μπεσίκτας, το Σάββατο, για το τουρκικό πρωτάθλημα, αφού ο κόουτς Ιτούδης τον χρησιμοποίησε μόλις 15:26.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Φενέρμπαχτσε – Μιλάνο, 19:15

  • 1 & Νέιπιερ 12+ πόντοι (απόδοση 2.00)
  • Γκούντουριτς Over 13,5 (απόδοση 2.08)
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ