ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Combo από το ΣΕΦ στο 2.22, με βάση το Over του Μιλουτίνοβ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ
Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ EUROKINISSI SPORTS

Με πέντε αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της EuroLeague, με το παιχνίδι στο ΣΕΦ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μακάμπι Τελ Αβίβ να κεντρίζει το ενδιαφέρον.

Η Μακάμπι βρίσκεται σε τροχιά εξάδας, παρά το γεγονός ότι δίνει τα εντός έδρας παιχνίδια της στο Βελιγράδι, κεκλεισμένων των θερών. Η ομάδα του Οντετ Κάτας μετράει 12 νίκες και τηρουμένων των σ τα συνθηκών χει εξαιρετικά μέχρι στιγμής. Στο τελευταίο της ματς πάντως, έχασε με 88-79 από την Παρτίζαν.

Στον αντίποδα, ο Ολυμπιακός είναι σε κακό φεγγάρι, καθώς γνώρισε δύο ήττες την περασμένη εβδομάδα από Μπασκόνια και Μπαρτσελόνα στην Ισπανία. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στο 11-10 και γνωρίζουν πως σε περίπτωση νέας ήττας, θα μπουν σε περιπέτειες ακόμη και για το play-in. Δεν πρέπει να ξεχνάμε μάλιστα, ότι αμέσως μετά ακολουθεί παιχνίδι στη Μαδρίτη με την υπερηχητική Ρεάλ και ενδιάμεσα το ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό AKTOR, επομένως η νίκη απόψε είναι επιτακτική, τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Εδώ θα βρεις δωρεάν και ψαγμένα προγνωστικά μπάσκετ.

Το ενδεχόμενο να μην ηττηθεί η Μακάμπι με περισσότερους από 11 πόντους και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ να σημειώσει τουλάχιστον 13 πόντους, προσφέρεται στο 2.22. Η απουσία του Μουσταφά Φαλ σημαίνει ότι στο "5" θα παίξει κυρίως ο Σέρβος. Η Μακάμπι είναι αθλητική ομάδα, αλλά δεν έχει ψηλούς στο μέγεθος του Μιλουτίνοβ. Ήδη, κόντρα στην Μπασκόνια, έδειξε πως ανεβαίνει με 12 πόντους και 5/9 δίποντα..

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός - Μακάμπι: 2 + 11,5 & Μιλουτίνοφ Over 12,5 πόντοι (απόδοση 2.22), 21:15
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ