ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Αντιδρά η Φενέρ στο ντεμπούτο του Γιασικεβίτσιους

Προγνωστικά EuroLeague: Αντιδρά η Φενέρ στο ντεμπούτο του Γιασικεβίτσιους
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τη σημαντική αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τη Μονακό, που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική της EuroLeague. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με τη Μονακό (19:45 Novasports 5HD, Live από το SPORT24), μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο τουρκικό κλαμπ, με την απομάκρυνση του Δημήτρη Ιτούδη και την πρόσληψη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ριζικές αλλαγές προέκυψαν στο στρατόπεδο της Φενερμπαχτσέ, μετά τις τέσσερις ήττες που γνώρισε σε διάστημα 9 ημερών με τελευταία αυτή από την Εφές με 81-80. Ο Δημήτρης Ιτούδης αποτέλεσε παρελθόν και στη θέση του προσλήφθηκε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Απόψε, ο Λιθουανός τεχνικός θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας στον δύσκολο αγώνα με τη Μονακό. Είναι λογικό, πως ο Σάρας δεν μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, ωστόσο έχουμε δει και στο παρελθόν ότι η αλλαγή προπονητή μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία μίας ομάδας. Παραμένει στα "πιτς" ο Γιώργος Παπαγιάννης. Στο 6-7 ρεκόρ της Φενέρ, που έχει χάσει σημαντικό έδαφος και ψάχνει αντίδραση.

Μία νίκη και μία ήττα ήταν ο απολογισμός της Μονακό στη διπλή αγωνιστική που μας πέρασε. Βελτίωσε το ρεκόρ της σε 8-5. Ηττήθηκε στη παράταση από την Παρτίζαν με 89-85, αλλά κέρδισε στο Κάουνας τη Ζάλγκιρις με 83-79. Δεν υπολογίζεται ο Τζόρνταν Λόιντ για το ματς κόντρα στη Φενερμπαχτσέ. Την προηγούμενη διετία έχασε από τη Φενέρ και στις δύο επισκέψεις της στην Τουρκία.

Τις περισσότερες φορές ο νέος προπονητής φέρνει… καθαρό αέρα και οι παίκτες παίζουν με αυξημένο κίνητρο. Η Φενέρμπαχτσε στην έδρα της είναι ούτως ή άλλως μία ισχυρή ομάδα. Ο άσος με +4,5 σε combo με το Over 76,5 της Φενέρ επιστρέφει απόδοση 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φενέρμπαχτσε - Μονακό: 1 +4,5 & Φενέρμπαχτσε Over 76,5 (απόδοση 1.80), 19:45
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ