ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Ντέρμπι στο Τελ Αβίβ, combo του 2.62 στο Βελιγράδι

Προγνωστικά EuroLeague: Ντέρμπι στο Τελ Αβίβ, combo του 2.62 στο Βελιγράδι
FK CRVENA ZVEZDA

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις κρίσιμες αναμετρήσεις Μακάμπι - Φενέρμπαχτσε και Ερυθρός Αστέρας - Εφές.

Το αποψινό πρόγραμμα της EuroLeague ξεκινάει με την πολύ κρίσιμη αναμέτρηση στο Τελ Αβίβ, ανάμεσα στη Μακάμπι και τη Φενέρμπαχτσε (19:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Ειδικά για την ομάδα του Οντετ Κάτας το ματς έχει χαρακτήρα "τελικού" μετά τις χθεσινές εκτός έδρας νίκες της Παρτίζαν, της Μπασκόνια και της Ζάλγκιρις.

Η Μακάμπι ηττήθηκε την περασμένη εβδομάδα με το βαρύ 86-67 στο Μονακό, παρά το γεγονός ότι το ματς ήταν ντέρμπι για τρία δεκάλεπτα. Στο τέταρτο ωστόσο, το επί μέρους σκορ έγραψε 28-8 και μοιραία η “ομάδα του λαού” έφυγε από το Πριγκιπάτο με άδεια χέρια.

Καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν η Μακάμπι βασίζεται στην πανίσχυρη έδρα της, όπου έχει ρεκόρ 10-2, με μοναδικές ήττες κόντρα στην Μπαρτσελόνα και τον Ερυθρό Αστέρα. Από την άλλη όμως, η Φενέρ είναι σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Μετά την εντός έδρας συντριβή από τον Ολυμπιακό, απάντησε κερδίζοντας διαδοχικά την Άλμπα, την Παρτίζαν και την Μπολόνια. Μάλιστα, σε αυτά τα τρία ματς σημείωσε κατά μέσο όρο 100,6 πόντους!

Οι πρωταθλητές Τουρκίας ταξίδεψαν πάνοπλοι στο Ισραήλ. Ο Δημήτρης Ιτούδης είδε την προηγούμενη εβδομάδα να κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο για φέτος ο Νεμάνια Μπλιέλιτσα, ενώ σήμερα αναμένεται να παίξει και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Φενέρ, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Από τη μία λοιπόν, έχουμε τη Μακάμπι που θέλει πάση θυσία να υπερασπιστεί στην έδρα της για να παραμείνει σε τροχιά πλέι οφ και από την άλλη τη Φενέρ, που έχει χτυπήσει φόρμα και κυνηγάει με αξιώσεις το πλεονέκτημα έδρας. Πολύ πιθανό να δούμε ντέρμπι μέχρι τέλους κι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Στο 1.82 να μην υπάρξει νικητής με διαφορά άνω των επτά πόντων.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά EuroLeague

Στο Βελιγράδι ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενεί την Εφές και ουσιαστικά παίζει το τελευταίο του χαρτί για την οκτάδα (21:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Οι ερυθρόλευκοι έχουν γνωρίσει έξι ήττες στα τελευταία επτά παιχνίδια τους στη EuroLeague κι αν δεν κάνουν το 2/2 στη διαβολοβδομάδα με Αναντολού και Παναθηναϊκό, ουσιαστικά αποχαιρετούν οριστικά το όνειρο των πλέι-οφ.

Την προηγούμενη αγωνιστική ο Φακούντο Καμπάτσο αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα στη διοργάνωση, ωστόσο η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχασε με 87-80 στο Μόναχο από την Μπάγερν, κάνοντας κυριολεκτικά χαρακίρι στην 4η περίοδο (35-24 επί μέρους σκορ).

Στον αντίποδα, η Εφές κέρδισε δύσκολα εκτός έδρας τη Βιλερμπάν και τον Παναθηναϊκό, έχοντας και στις δύο περιπτώσεις για πρώτο σκόρερ τον Γουίλ Κλάιμπερν με 20 και 24 πόντους αντίστοιχα. Με τον Βασίλιε Μίτσιτς να έχει χάσει τα δύο προηγούμενα ευρωπαϊκά ματς και να είναι αβέβαιο αν μπορεί να βοηθήσει απόψε, το πιθανότερο είναι πως για τρίτο σερί ματς, πρώτο βιολί επιθετικά για τους πρωταθλητές Ευρώπης, θα είναι ο Αμερικανός φόργουορντ.

Στο 1.50 να σκοράρει τουλάχιστον 17 πόντους. Στο 2.60+ αν ταυτόχρονα ο Καμπάτσο επιβεβαιώσει το Over 18,5 σε πόντους και ασίστ. Ο Αργεντινός "αρτίστας" είχε στο ντεμπούτο του με την Μπάγερν 16 πόντους και 7 ασίστ, με 15 σουτ εντός παιδιάς και 5/6 βολές σε 28:38. Αν πάρει ξανά τόσες πολλές προσπάθειες, δεν θα έχει πρόβλημα να επαληθεύσει εκ νέου το Over.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε: 1 +7,5 & 2 +7,5 (απόδοση 1.82), 19:30

Ερυθρός Αστέρας – Εφές: Κλάιμπερν 17+ & Καμπάτσο Over 18,5 πόντοι και ασίστ (απόδοση 2.62), 21:30

TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ