ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Euro: Τσεκάρει το εισιτήριο για το Euro η Ολλανδία στο 1.90

Προγνωστικά Euro: Τσεκάρει το εισιτήριο για το Euro η Ολλανδία στο 1.90
INTIME SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις από τα προκριματικά του Euro.

Κρίσιμη στροφή για τον τέταρτο προκριματικό όμιλο του Euro 2024, όπου είναι ακόμη ανοιχτό το ένα από τα δύο εισιτήρια. Η Τουρκία έχει καθαρίσει από τον Οκτώβριο και πλέον μένει να φανεί ποια από τις Ουαλία, Κροατία και Αρμενία θα την ακολουθήσει στα γήπεδα της Γερμανίας.

Στο Γερεβάν, η Αρμενία υποδέχεται την Ουαλία, σε ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη (16:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Βέβαια, η Ουαλία έχει σαφώς περισσότερες ελπίδες για πρόκριση, καθώς γνωρίζει ότι με δύο νίκες κόντρα σε Αρμενία εκτός και Τουρκία εντός, την ερχόμενη Τρίτη, τσεκάρει την πρόκρισή της ό,τι και να κάνει η Κροατία στα δικά της εναπομείναντα.

Στον αντίποδα, Αρμενία καλείται να κερδίσει σήμερα την Ουαλία και την Τρίτη μέσα στην Κροατία για να προκριθεί και πάλι ίσως αυτό να μην της φτάνει. Υπενθυμίζεται, ότι στον πρώτο γύρο η Κροατία είχε κερδίσει με 1-0 στο Γερεβάν. Άρα σε περίπτωση ισοβαθμίας της Αρμενίας με την Κροατία στους 13 βαθμούς, οι Αρμένιοι θα πρέπει να επικρατήσουν στο Ζάγκρεμπ με δύο γκολ διαφορά, διότι υστερούν στον συντελεστή τερμάτων έναντι των Κροατών.

Εν ολίγοις, η ομάδα του Ρομπ Πέιτζ έχει σαφώς πιο ρεαλιστικές ελπίδες. Και κυρίως έδειξε ότι το πιστεύει, κερδίζοντας την Κροατία, τον Οκτώβριο, 2-1 στο Κάρντιφ με δύο γκολ του Χάρι Γουίλσον (Φούλαμ).

Αντίθετα, η Αρμενία τον Οκτώβριο έχασε με 2-0 στη Ρίγα από τη Λετονία, που στα πρώτα έξι ματς του ομίλου δεν είχε ούτε έναν βαθμό. Λογικό φαβορί το διπλό στο 1.90-1.95 με πτωτικές τάσεις. Μπορεί η Ουαλία να μην έχει πλέον τη λάμψη του Γκάρεθ Μπέιλ, διαθέτει πάντως αρκετούς παίκτες επιπέδου Premier League (Χένεσι, Ντέιβις, Ρόμπερτς, Μέπαμ, Γουίλιαμς, Γουίλσον, Μουρ, Τζόνσον).

Το καθήκον της για να ελπίζει η Κροατία

Λίγο αργότερα, για τον ίδιο όμιλο η Κροατία δοκιμάζεται στη Ρίγα με την αποκλεισμένη Λετονία (19:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Οι Κροάτες θα ξέρουν τι έχει συμβεί στο Γερεβάν. Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς εύχεται να μην κερδίσει η Ουαλία στην Αρμενία. Αν συμβεί αυτό και η Κροατία περάσει από τη Λετονία, τότε θα πάρει ξανά το πάνω χέρι για τη δεύτερη θέση.

Σε ακόμη ένα παράθυρο οι Κροάτες θα παίξουν με σημαντικές απουσίες, αφού θα λείψουν ο χαφ Κόβατσιτς (Μάντσεστερ Σίτι), ο φορ Πέτκοβιτς (Ντιναμό Ζάγκρεμπ), οι μεσοεπιθετικοί Πέρισιτς (Τότεναμ), Βλάσιτς (Τορίνο), Μπρέκαλο (Φιορεντίνα) και ο μπακ Μπάρισιτς (Ρέιντζερς). Ακόμη κι έτσι πάντως, η Κροατία υπερέχει αισθητά σε ποιότητα και παραστάσεις έναντι της Λετονίας, έχοντας παίκτες όπως ο Λιβάκοβιτς (Φενέρμπαχτσε), ο Βίντα (ΑΕΚ), ο Γκβάρντιολ (Σίτι), ο Στάνισιτς (Λεβερκούζεν), ο Μόντριτς (Ρεάλ), ο Πάσαλιτς (Αταλάντα), ο Μάγερ (Βόλφσμπουργκ), ο Ιβάνουσετς (Φέγενορντ) και ο Κράμαριτς (Χοφενχάιμ).

Η Λετονία με τη νίκη επί της Αρμενίας πέτυχε τον μίνιμουμ στόχο της, που ήταν να μην τερματίσει τον όμιλο χωρίς βαθμό. Τώρα, στο τελευταίο της παιχνίδι στην προκριματική φάση θα προσπαθήσει να είναι αξιοπρεπής και μαχητική. Υπό αυτό το πρίσμα μπορούμε να πάμε με το ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο της Κροατίας και να πάρουμε το διπλό με Under 3,5 για να το ανεβάσουμε στο 1.90.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καθαρίζει η Ολλανδία

Για τον όμιλο της εθνικής μας, η Ολλανδία έχει απόψε την ευκαιρία να κλειδώσει την πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro, αν κερδίσει στο Άμστερνταμ την Ιρλανδία (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Οι οράνιε μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ελλάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια, με πέναλτι του Φαν Ντάικ, έχουν ουσιαστικά καπαρώσει το εισιτήριο, δεδομένου ότι χρειάζονται μία νίκη στα δύο επόμενα ματς με Ιρλανδία και Γιβραλτάρ. Ακόμη βέβαια κι αν υποστούν δύο ήττες, κάτι που μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, μπορεί να προκριθούν αν η Γαλλία κερδίσει την Ελλάδα στην OPAP Arena.

Η αλήθεια είναι ότι ο Ρόναλντ Κούμαν έχει να διαχειριστεί ξανά πολλές απουσίες, αφού είναι εκτός οι Χεερτράουντα (Φέγενορντ), Φίμπονγκ (Λεβερκούζεν), Ακέ (Σίτι), Φαν ντε Φεν (Τότεναμ), Ντε Λίχτ (Μπάγερν), Μπότμαν (Νιούκαστλ), Τίμπερ (Αρσεναλ), Ντε Γιονγκ (Μπαρτσελόνα), Μπεργκχάους (Αγιαξ), Μπρόμπεϊ (Αγιαξ), Μπεργκβάιν (Αγιαξ), Λανγκ (Αϊντχόφεν) και Ντεπάι (Ατλέτικο).

Άλλη ομάδα, με τόσους πολλούς απόντες θα είχε λυγίσει. Η Ολλανδία πάντως έχει τεράστιο βάθος και απόψε στην ενδεκάδα της θα βρίσκονται παίκτες όπως ο Ντούμφρις (Ιντερ), ο Φαν Ντάικ (Λίβερπουλ), ο Ντε Φράι (Ιντερ), ο Ρέιντερς (Μίλαν), ο Σίμονς (Λειψία) και ο Χάκπο (Λίβερπουλ).

Η Ιρλανδία βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού. Το αποψινό ματς θα είναι το τελευταίο επίσημα για τον εκλέκτορα Στίβεν Κένι, που θα προσπαθήσει τουλάχιστον να αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι. Η Ολλανδία κι με ένα γκολ τη δουλειά της μπορεί να την κάνει, από την άλλη οι Ιρλανδοί θα παίξουν περισσότερο για να μην εκτεθούν. Χαμηλός ο άσος, αλλά με Under 3,5 φτάνει στο 1.90. Οι οράνιε έχουν πέντε σερί Under 3,5 στον όμιλο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αρμενία – Ουαλία: 2 (απόδοση 1.90), 16:00
  • Λετονία – Κροατία: 2 & Under 3,5 (απόδοση 1.90), 19:00
  • Ολλανδία – Ιρλανδία: 1 & Under 3,5 (απόδοση 1.90), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ