TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Κλείνουν θέση για το Euro, Ελβετία και Ρουμανία

Ο Ρούμπεν Βάργκας της Ελβετίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στο Ισραήλ για τα προκριματικά του Euro 2024 στη "Φέρεντς Πούσκας Αρένα", Βουδαπέστη | Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023
Ο Ρούμπεν Βάργκας της Ελβετίας πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στο Ισραήλ για τα προκριματικά του Euro 2024 στη "Φέρεντς Πούσκας Αρένα", Βουδαπέστη | Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 © 2023/DENES ERDOS/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει δυνατό παιχνίδι με αποδόσεις 2.75 και 3.25 από το πρόγραμμα του Σαββάτου,

Αν και τα Χριστούγεννα αργούν ακόμη, η Ελβετία έχει προλάβει να κάνει κάμποσα... δώρα και να θέσει σε κίνδυνο την πρόκρισή της στην τελική φάση του Euro. Η ισοπαλία την Τετάρτη με το Ισραήλ στη Βουδαπέστη, της στέρησε την ευκαιρία να πανηγυρίσει και μαθηματικά την πρόκριση κι ενώ είχε προηγηθεί και το 3-3 με την Λευκορωσία! Ακόμη κι έτσι πάντως κρατάει την τύχη στα χέρια της και με την απαιτούμενη σοβαρότητα μπορεί να "σφραγίσει" σήμερα εισιτήρια για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού. Η αποτελεσματικότητα είναι το μεγάλο πρόβλημα για το σύνολο του Μουράτ Γιακίν, ευκαιρίες παράγει, αλλά δεν τις τελειώνει όπως πρέπει.

Το Κόσοβο έχει πιο χαμηλό... ταβάνι, ωστόσο αυτό που μπορεί να κάνει το βγάζει στον αγωνιστικό χώρο. Διατηρεί κάποιες λίγες ελπίδες, θα δώσει την μάχη τους και σήμερα στο Σεντ Γιάκομπ Παρκ της Βασιλείας.

Οι Ρουμάνοι θα έχουν το πάνω χέρι στην ουδέτερη Βουδαπέστη

Στο άλλο ματς του ομίλου, η μάχη ανάμεσα σε Ισραήλ και Ρουμανία είναι κάτι παραπάνω από καθοριστική, ειδικά για τους τυπικά γηπεδούχους (και αυτό το ματς λόγω πολέμου στη Γάζα διεξάγεται στην Βουδαπέστη) δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα που να τους εξυπηρετεί, παρά μόνο η νίκη. Δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό που προσπαθούν να κάνουν, αν έπαιζαν μπροστά στο κοινό τους, ίσως να κάναμε εντελώς διαφορετική κουβέντα. Ο προπονητής Αλόν Χαζάν αλλάζει διαρκώς πλάνα και πρόσωπα, κάνει μια διαχείριση και στην κούραση, ελπίζει σε ένα δυνατό φινάλε.

Η Ρουμανία βγάζει σοβαρότητα σε όλη την διαδικασία των προκριματικών, της αξίζει η πρόκριση και εδώ που το έφθασε, ορίζει και την τύχη της. Ο Ιορτανέσκου θεωρεί... παγίδα το γεγονός πως η ομάδα του παίζει για δύο αποτελέσματα, καθώς της κάνει και η ισοπαλία. Έχει δημιουργήσει ένα συμπαγές σύνολο, αήττητο, που σκοράρει και με μόλις 4 γκολ παθητικό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ελβετία είχε ευκαιρίες να “κλειδώσει” εδώ και καιρό την πρόκριση, δεν το έκανε, αλλά εξακολουθεί και είναι τεράστιο φαβορί. Το Κόσοβο προσπαθεί, αλλά δεν είναι ομάδα για να σταθεί σε κορυφαίο επίπεδο, θα πάμε με τους γηπεδούχους και θα περιμένουμε ένα γκολ από τους φιλοξενούμενους.

Σε ουδέτερο έδαφος διεξάγεται το Ισραήλ – Ρουμανία, στην Βουδαπέστη , έτσι κι αλλιώς η ομάδα του Ιορτανέσκου έχει πραγματοποιήσει πιο ισορροπημένη προσπάθεια, το διπλό προσφέρεται σε καλή απόδοση και θα το... τιμήσουμε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελβετία – Κόσοβο: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.25), 21:45
  • Ισραήλ – Ρουμανία: 2 (απόδοση 2.75), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ