BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Euro: Μπαίνουν στο χορό οι Πορτογάλοι

Προγνωστικά Euro: Μπαίνουν στο χορό οι Πορτογάλοι
Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στον πάγκο της εθνικής Πορτογαλίας 2023 IMAGES/RADOVAN STOKLASA

Κλείνει η αυλαία της 1ης αγωνιστικής του Euro 2024 με το Πορτογαλία – Τσεχία και το BetMarket.gr σας προσφέρει την ανάλυση και τα προγνωστικά του αγώνα.

Με το βραδινό παιχνίδι ανάμεσα στην Πορτογαλία και την Τσεχία για τον 6ο όμιλο, ολοκληρώνεται 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Euro 2024. Το BetMarket έχει τα προγνωστικά και την ανάλυση του σημερινού αγώνα (18/6/24).

Πορτογαλία – Τσεχία Προγνωστικά (18/6/24)

Η Πορτογαλία διαθέτει ένα ρόστερ με πλειάδα επιλογών και αρκετή ποιότητα σε άμυνα και επίθεση. Ο όμιλος που βρίσκεται είναι θεωρητικά βατός και η 1η θέση είναι εκ των ων ουκ άνευ, καθώς αν το καταφέρει έχει ένα καλό μονοπάτι στα νοκ-άουτ. Η Τσεχία ωστόσο, μπορεί να έχει ένα αρκετά νεανικό ρόστερ, αλλά έχει και παίκτες που αγωνίζονται σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Είναι μία ομάδα με μοντέρνα χαρακτηριστικά και μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης.

Η Επιλογή μας είναι το Goal/Goal & over 2,5 σε απόδοση 2,27, καθώς και οι δύο ομάδες είναι παραγωγικές και μπορούν βάλουν γκολ με σχετική άνεση. Συγκεκριμένα, οι Πορτογάλοι έχουν σκοράρει σε 14 από τα 15 τελευταία τους παιχνίδια, ενώ οι Τσέχοι βρίσκουν το δρόμο προς τα δίχτυα για 7 διαδοχικά ματς.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει να ρίξουμε μία ματιά στον διαιτητή της αναμέτρησης, που είναι ο Ιταλός Marco Guida. Έχει διαιτητεύσει σε 28 ματς φέτος σε όλες τις διοργανώσεις, χρησιμοποιώντας 108 φορές την κίτρινη κάρτα και 3 την κόκκινη. Ωστόσο, το στατιστικό που τραβάει την προσοχή, είναι στο ότι έχει δώσει 15 πέναλτι, αριθμός που είναι αρκετά μεγάλος. Επομένως, ποντάρουμε να καταλογιστεί πέναλτι στο ματς σε απόδοση 3,05.

Κλείνουμε με ένα τρίτο σημείο από αυτό το ματς, με ένα ειδικό που αφορά παίκτη της Πορτογαλίας. Ο λόγος φυσικά για τον Μπρούνο Φερνάντεζ. Ο ηγέτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να έχει την μπάλα στα πόδια του για να οργανώνει την επίθεση της ομάδας του, ενώ έχει άψογη συνεργασία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Να βγάλει ασίστ ο Μπρούνο Φερνάντεζ σε απόδοση 4,70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

  • ΕΠΠ – 18/6, 22:00 – Πορτογαλία – Τσεχία: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2,27)
  • ΕΠΠ – 18/6, 22:00 – Πορτογαλία – Τσεχία: Καταλογισμός πέναλτι (απόδοση 3,05)
  • ΕΠΠ – 18/6, 22:00 – Πορτογαλία – Τσεχία: Ασίστ Μπρούνο Φερνάντεζ (απόδοση 4,70)

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Καθημερινές στοιχηματικές προτάσεις, ειδικά στοιχήματα, αποδόσεις Euro 2024 και κάθε πληροφορία για τη διοργάνωση με τη σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EURO ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ