TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Ελλάδα: Το ντέρμπι της Αθήνας δίνει προβάδισμα τίτλου

Ο Τάσος Μπακασέτας
Ο Τάσος Μπακασέτας EUROKINISSI SPORTS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας ρίχνει δίχτυα στα αποψινά ματς της Stoiximan Super League και καταλήγει σε πονταρίσματα έως το 2.27.

Φθάσαμε στο πιο κρίσιμο σημείο, το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό κρίνει πολλά, ο νικητής -αν υπάρξει- θα γίνει αυτόματα το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Ένωση ποντάρει πολλά στη δύναμη της έδρας, ο Παναθηναϊκός διανύει περίοδο φόρμας, κομβικοί παίκτες κάνουν τη διαφορά και τραβούν όλη την ομάδα. Ο Ολυμπιακός παίζει ασταμάτητα, το Βικελίδης παραδοσιακά τον δυσκολεύει, αλλά υπάρχει τρομερή ψυχολογία στην ομάδα και μια άριστη διαχείριση από τον Μεντιλίμπαρ. Ο ΠΑΟΚ πάει στη Λαμία με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες για να μείνει… ζωντανός στη μάχη του τίτλου.

Λαμία - ΠΑΟΚ (Τετάρτη 17:00)

Αποφασισμένος να το… γυρίσει ο ΠΑΟΚ

Δεν μπόρεσε να κάνει πολλά κόντρα στον Παναθηναϊκό η Λαμία, σε ένα ακόμη ματς των playoffs έμεινε μακριά από τις καλές εμφανίσεις της κανονικής περιόδου και κυρίως την αποτελεσματικότητα. Δημιούργησε ελάχιστες φάσεις στην αντίπαλη εστία, την ώρα που ανασταλτικά δέχθηκε πίεση και 5 γκολ. Θα κάνει νέα προσπάθεια μπροστά στο κοινό της, επιστρέφει ο βασικός μπακ, Σιμόν, εκτίει ο μέσος Τζανδάρης.

Ο ΠΑΟΚ έβγαλε κούραση στο Καραϊσκάκης, ο Λουτσέσκου δεν άλλαξε πολλά σε σχέση με την ομάδα που είχε παίξει την Πέμπτη κόντρα στην Μπριζ και ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πολύ πιο φρέσκος. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -5 από την κορυφή, αλλά με ματς λιγότερο, δεν έχει κανένα περιθώριο απωλειών, θέλει μόνο νίκη. Επιστρέφει ο Κωνσταντέλιας, εκτίει ο εξτρέμ, Ζίβκοβιτς.

Περιμένω τον ΠΑΟΚ να μπει αποφασισμένος και με το πόδι στο… γκάζι, επιλέγω over 1,5 ημίχρονο.

Άρης - Ολυμπιακός (Τετάρτη 19:30)

Θέλει να… καθαρίσει νωρίς ο Ολυμπιακός

Αν και προηγήθηκε της ΑΕΚ ο Άρης, έκανε κακό δεύτερο ημίχρονο, δέχθηκε την ανατροπή και έμεινε σε ένα ακόμη ματς μακριά από την νίκη. Στο μυαλό όλων είναι μόνο ο τελικός Κυπέλλου, αλλά το συγκεκριμένο ματς αργεί και η διαχείριση από τον Μάντζιο δεν είναι καθόλου εύκολη. Eίναι καλά τα νέα για τον Μάντζιο, καθώς επιστρέφουν οι Κουέστα, Φαμπιάνο και Σουλεϊμάνοφ, εκτίουν οι Βερστράτε και Ανσαριφάρντ.

Από το καλό στο καλύτερο ο Ολυμπιακός, λίγα 24ωρα μετά τον θρίαμβο επί της Φενέρμπαχτσε, κατάφερε να πάρει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, παρά τις πολλές αλλαγές του Μεντιλίμπαρ. Ο Βάσκος τεχνικός φρέσκαρε συνολικά την ομάδα και δικαιώθηκε τόσο από το αποτέλεσμα, όσο και από την εικόνα της συνολικά. Δεν θα αλλάξει η τακτική, θα αγωνιστούν αυτοί που είναι πιο έτοιμοι, Όρτα, Ρέτσος, Αλεξανδρόπουλος, Άμπι, Ρίτσαρντς έμειναν στην Αθήνα.

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες και αγωνιστικά και ψυχολογικά τη δεδομένη στιγμή. Θα ρισκάρω με το διπλό στο ημίχρονο, η απόδοση στο 2.00.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (Τετάρτη 20:30)

Το ντέρμπι που κρίνει πολλά

Δυσκολεύτηκε πολύ η ΑΕΚ στο Βικελίδης τη λύση έδωσε ο Άμραμπατ λίγο πριν το τέλος, αυτή η νίκη διατήρησε την ομάδα του Αλμέιδα στην κορυφή της βαθμολογίας. Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κρίνει πολλά, μια νίκη θα την φέρει πολύ κοντά στην κατάκτηση και του φετινού τίτλου, άπαντες γνωρίζουν την κρισιμότητα, Μουκουντί και Άμραμπατ είναι αμφίβολοι, έτοιμος ιατρικά ο Στάνκοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε εμφατικά από τη Λαμία, κυριάρχησε από την αρχή μέχρι το τέλος, η ομάδα του Τερίμ είχε αρκετούς πρωταγωνιστές και αυτό χαροποιεί πολύ τον Τούρκο τεχνικό τη δεδομένη στιγμή που κρίνονται τα πάντα. Ο Μπερνάρ γλίτωσε τη θλάση, αλλά δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του, γνωστές οι απουσίες των Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν.

Τεράστιο ματς, ο νικητής θα αποκτήσει σαφές προβάδισμα τίτλου, το βάρος θα πέσει στις επιθέσεις, αναμένουμε γκολ και από τους δύο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λαμία - ΠΑΟΚ: Over 1,5 ημίχρονο (απόδοση 2.27), 17:00
  • Άρης - Ολυμπιακός: 2 ημίχρονο (απόδοση 2.02), 19:30
  • ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 20:30
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ