FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Στοίχημα στο 1.93 στο Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Οζέγκοβιτς πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στον Άρη
Ο Οζέγκοβιτς πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στον Άρη EUROKINISSI SPORTS

Η Stoiximan Super League επιστρέφει και ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα δεδομένα στο Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα και ποντάρει στο 1.93.

Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα (17:30)

Ήταν αναμενόμενο, έγινε πράξη, τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα οδήγησαν την Κηφισιά στη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Αναστασίου, τα... κλειδιά δόθηκαν στον Δανό, Ντέιβιντ Νίλσεν σε μια προσπάθεια να αντιστραφεί το κλίμα και η ομάδα να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Πέιος και Σνάιντερλαν μένουν εκτός μάχης, ανέτοιμος και ο Νίνης.

Βγάζει αντίδραση ο ΠΑΣ, δίνει μάχες, είναι βελτιωμένος, μετράει 3 ισοπαλίες στα τελευταία 4 ματς, του λείπει μια σπουδαία νίκη για να αλλάξει τα δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα. Μέχρι στιγμής έχει ένα τρίποντο στον πρώτο γύρο, αυτό με την τωρινή αντίπαλό του, στα Γιάννενα. Kατάφερε και μπήκε στην αποστολή ο μέσος Τζίμας. Ξεπέρασε τα προβλήματα ο αμυντικός χαφ Τζίνος. Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

Ματς κομβικό και για τους δύο όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, λογικά ο Νίλσεν θα παρατάξει με επιθετική φιλοσοφία τους γηπεδούχους, επιλέγουμε Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα: Goal/Goal (απόδοση 1.93), 17:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ