FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ψάχνει νίκη ελπίδας η Κηφισιά, πέφτει το Χ στο Αστέρας - ΟΦΗ

Προγνωστικά Ελλάδα: Ψάχνει νίκη ελπίδας η Κηφισιά, πέφτει το Χ στο Αστέρας - ΟΦΗ
INTIME SPORTS

Κορυφώνεται η αγωνία στα Playouts της Stoiximan Super League. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ (20:00)

Είχε εξαιρετική παράδοση κόντρα στον Παναιτωλικό ο Αστέρας Τρίπολης, ωστόσο στο σημείο που βρισκόμαστε μετράει πολύ το κίνητρο και η ομάδα του Αγρινίου ήταν αυτή που ήθελε περισσότερο το ματς. Δεν κινδυνεύουν ούτε μαθηματικά με υποβιβασμό οι Αρκάδες, σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Κηφισιά υπερτερούν. Επιστρέφει ο Καλτσάς από τιμωρία, εκτός ο Σίτο, επιστρέφει ο Μουνάφο και off Τζουκάνοβιτς.

Ο ΟΦΗ είναι σοβαρός σε όλη την διαδικασία των Playouts, δεν έχει χάσει κανένα ματς. Προέρχεται από την νίκη 2-1 επί του Βόλου με πρωταγωνιστή τον Τοράλ, το αποτέλεσμα αυτό του αφαιρεί το μεγάλο άγχος, ουσιαστικά ένας βαθμός αρκεί για να μείνει και τυπικά στην κατηγορία, το μόνο σενάριο υποβιβασμού είναι η ισοβαθμία με την Κηφισιά. Τιμωρημένος είναι ο μπακ, Μαρινάκης, εκτός έμεινε και ο Γκαγιέγος. Επιστρέφει ο Χιμένεθ.

Η ισοπαλία είναι βολική και για τους δύο, τους κρατάει και τυπικά στη μεγάλη κατηγορία, αυτός είναι και ο λόγος που το Χ βρίσκεται πλέον στο 2.50 και συνεχώς πιέζεται.

Βόλος - Πανσερραϊκός (Σάββατο 20:00)

Την πρώτη του κακή εμφάνιση από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Χρήστος Κόντης, πραγματοποίησε ο Βόλος στην Κρήτη και μοιραία ηττήθηκε από τον ΟΦΗ. Εξακολουθεί ωστόσο και κρατάει την τύχη του στα χέρια του, θα χρειαστεί να κάνει νίκες στα δύο ματς που απομένουν, την τελευταία αγωνιστική παίζει στα Γιάννενα. Επιστρέφει ο Σιέλης, μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

Ο Πανσερραϊκός έκανε σωστά όλα τα βήματα στο μίνι πρωτάθλημα, η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής επί του ΠΑΣ, σήμανε και μαθηματικά την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Αυλωνίτης και Ουεντραόγκο συμπλήρωσαν κάρτες και δεν θα αγωνιστούν, θα είναι διαθέσιμος ο Μορέιρα, ίσως δοκιμάσει και νέους παίκτες ο Πάμπλο Γκαρσία.

Το θέμα με τις κάμερες δεν έχει λυθεί στο Πανθεσσαλικό, το ματς θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, ο Βόλος είναι αυτός που… καίγεται, ο άσος πληρώνει ελάχιστα, μου κάνει έξυπνη επιλογή το Goal/Goal στο 2.20, από το αρχικό 2.27.

Κηφισιά - ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββατο 20:00)

Εξακολουθεί και έχει… σφυγμό η Κηφισιά, πέρασε με διπλό από το Περιστέρι, αποτέλεσμα που την κρατάει στο παιχνίδι της παραμονής. Βέβαια, η τύχη της εξαρτάται κυρίως από τους αντιπάλους της, ωστόσο αυτό που έχει να κάνει η ομάδα του Μπράτσου είναι το δύο στα δύο και να περιμένει, τελευταία αγωνιστική παίζει με τον Πανσερραϊκό. Εκτίει ο μέσος Τσανάτζια. Νοκ άουτ ο Μπιφουμά και ο αρχηγός Παπασάββας. Πάγια εκτός ο Μποτία.

Η προσπάθεια έγινε, η αποστολή απέτυχε, ο ΠΑΣ θα παίζει του χρόνου στη δεύτερη κατηγορία και ήδη γίνονται κινήσεις σχεδιασμού προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Γρηγορίου παραιτήθηκε και δεν θα βρίσκεται στον πάγκο τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, την θέση θα καλύψει ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος. Τούτου και Τσαούσης μένουν ξανά εκτός, νοκ είναι οι Μπάλαν, Σούλης και Λεό.

Δύσκολα ο απογοητευμένος ΠΑΣ θα μπορέσει να βγάλει αντίδραση, ο άσος βρίσκεται εξαιρετικά χαμηλά, ο συνδυασμός με over 3,5 τον εκτινάσσει στο 3.30, το οποίο πάντως έπεσε ελαφρώς από το αρχικό 3.45!

Παναιτωλικός - Ατρόμητος (Σάββατο 20:00)

Τεράστιο διπλό πήρε ο Παναιτωλικός στην Τρίπολη, κατάφερε να βάλει από κάτω στη βαθμολογία και τον Βόλο, αλλά τίποτα δεν έχει κριθεί, θα χρειαστεί να παραμείνει το ίδιο ουσιαστικός μέχρι το φινάλε. Η ψυχολογία είναι σε ιδανικό σημείο, ο κόσμος θα δώσει βροντερό παρών, εκτός ο στόπερ Μλάντεν, παραμένει εκτός ο διεθνής Γεωργιανός εξτρέμ, Σενγκέλια. Off και ο χαφ Μπαλντασάρα. Ομοίως και ο στόπερ Στάγιτς.

Τέλος μπήκε στο αήττητο σερί 8 αγωνιστικών για τον Ατρόμητο, ηττήθηκε με ανατροπή από την Κηφισιά, αποτέλεσμα που προφανώς δεν ικανοποίησε τον Ίλιτς. Τυπικά θέλει έναν ακόμη βαθμό για να σωθεί μαθηματικά η ομάδα του Περιστερίου, μόνο η ισοβαθμία με την Κηφισιά την φέρνει σε δύσκολη θέση, τιμωρημένος είναι ο Αγκιμπού Καμαρά. Εκτός Φρίντγιονσον, Ρομπάιγ, Κεσχρίντα και Τζοβάρας.

Θα ασκήσει μεγάλη πίεση ο Παναιτωλικός, κατάφερε να γυρίσει υπέρ του την κατάσταση, το 1.70 του άσου παίζεται.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ: Χ (απόδοση 2.50), 20:00
  • Βόλος - Πανσερραϊκός: Goal/Goal (απόδοση 2.20), 20:00
  • Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα: 1 & over 3,5 (απόδοση 3.30), 20:00
  • Παναιτωλικός - Ατρόμητος: 1 (απόδοση 1.70), 20:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ