CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Πληρώνουν τα γκολ στο Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός

Προγνωστικά Ελλάδα: Πληρώνουν τα γκολ στο Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός
ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η δράση στη Super League συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον. το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής ολοκληρώνεται στην Τρίπολη και την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα της αναμέτρησης και καταλήγει σε μια δυνατή απόδοση.

Η δεύτερη αγωνιστική της Super League ολοκληρώνεται στην Τρίπολη εκεί που ο Αστέρας φιλοξενεί τον Ολυμπιακό.

(Δευτέρα 19:00) Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός

Οι πρωταθλητές ξεκίνησαν με νίκη 2-0 επί του ΠΑΣ με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Βαλμπουενά. Την Πέμπτη πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League, καθώς απέκλεισε στα playoffs τον Απόλλωνα Λεμεσού. Έκανε τη δουλειά του, αλλά δεν άρεσε και έφερε το τέταρτο σερί 1-1 παίρνοντας ξανά την πρόκριση στα πέναλτι, όπως και με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Αστέρας έδειξε πως διαθέτει επιθετικό ταλέντο στον Βόλο, όμως έβγαλε αμυντικά προβλήματα. Είχε όμως χαρακτήρα, πίστη και κατάφερε στο 98ο λεπτό να πάρει ένα πολύ σημαντικό βαθμό που λογικά πανηγυρίστηκε σαν νίκη. Υπάρχουν όλες οι συνθήκες για να κάνει ζημιά ο Αστέρας στον Ολυμπιακό, όμως και ένα παρελθόν που δεν γίνεται να αγνοηθεί.

Ο Ολυμπιακός βρίσκει συνήθως την άκρη και περνά από την Τρίπολη, 9-1-0 το πρόσφατο ρεκόρ ανεξαρτήτου έδρας, 4 νίκες και 1 ισοπαλία στα 5 τελευταία. Με την εικόνα πάντως που έδειξε η ομάδα του Μεταξά στον Βόλο η λογική λέει πως δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν, όμως έχει και την ποιότητα και τους ποδοσφαιριστές για να βρει το γκολ, στο 2.16 το Goal/Goal το οποίο καταγράφει ανοδική πορεία, ενώ τις προηγούμενες ημέρες βρισκόταν στο 1.95.

Δεν υπολογίζεται ο εξτρέμ Σίτο, επιστρέφει ο μέσος Ιγκλέσιας, λογικά έτοιμος ο εξτρέμ Μπαρτόλο, εκτός παραμένουν Βαλιέντε (μέσος), Κρέσπι (εξτρέμ), Σάντα Φε (χαφ), Ντομίνγκεθ (χαφ( Καπίγια (χαφ), Αλί Μπαμπά (εξτρέμ). Για τους ερυθρόλευκους παραμένουν εκτός Σωκράτης, Βρσάλικο και Αμπουμπακάρ Καμαρά. Στην αποστολή ο νεοφερμένος Ουί - Τζο. Εκτός αποστολής επίσης ο Αγκιμπού. Καμαρά Ανέτοιμος για να μπει στην αποστολή ο Κώστας Φορτούνης.

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ