CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Πιο έτοιμος ο Ιωνικός για το 2.13, με τα γκολ στο ΑΕΚ - Βόλος

Ο Αραούχο πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λαμία
Ο Αραούχο πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λαμία INTIME

Η δεύτερη αγωνιστική της Super League βρίσκεται προ των πυλών. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων του τετραήμερου και καταλήγει σε δυνατά πονταρίσματα.

Με τον Βόλο τίθεται αντιμέτωπη η ΑΕΚ, απέναντι στον ΟΦΗ ο Παναθηναϊκός, κόντρα στον Παναιτωλικό ο Άρης. Στην Τρίπολη δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός, ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ατρόμητο.

(Παρασκευή 21:30) Ιωνικός - Λεβαδειακός

Συνέχισε με την περσινή συνταγή ο Ιωνικός. Ήταν πολύ ανταγωνιστικός στη Λεωφόρο, δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στον Παναθηναϊκό πιέζοντας τον ψηλά στο πρώτο ημίχρονο, είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Μάντζη στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και πλήρωσε μία λανθασμένη εκτίμηση του Χουτεσιώτη στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, που χάρισε το προβάδισμα και τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Πάντως έχει μείνει η περσινή βάση, η ομάδα είναι γυμνασμένη και στο δημιουργικό κομμάτι δίπλα στον Άοσμαν υπάρχει και ο Μεντόσα που πέρυσι έβγαλε μάτια στο Αγρίνιο.

Στον Λεβαδειακό κράτησαν την ομάδα που έφερε την άνοδο την περσινή σεζόν. Είχε τρεξίματα στο Βικελίδης και έδωσε μάχη στο πρώτο μισάωρο, φάνηκε όμως στη συνέχεια η απειρία και θα μπορούσε να πάει ακόμα πιο ψηλά το σκορ από το τελικό 3-0. Πιο έτοιμος ο Ιωνικός, ο άσος στο 2.13 στον μέσο όρο των εταιριών. Σοβαρή προσθήκη τελευταίας στιγμής ο Λοβέρα για τους γηπεδούχους, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Οριστικά εκτός ο Κάνιας.

(Σάββατο 20:00) ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία

Δεν είναι εύκολο να μετρηθούν οι δύο ομάδες. Ο ΠΑΣ έπαιξε στο Καραϊσκάκης και ηττήθηκε στο δεύτερο μέρος με 2-0, φιλότιμη προσπάθεια, δίκαιη όμως και καθαρή ήττα. Η Λαμία ήταν καλή μέχρι να μείνει πίσω στο σκορ με την ΑΕΚ, όσο περνούσε ο χρόνος όμως θύμιζε όλο και περισσότερο τον περσινό της εαυτό. Είχε πολλές απουσίες λόγω κορονοϊού, αμφίβολοι για τους φιλοξενούμενους παραμένουν οι Σαράνοφ Αντέτζο, Ρόμανιτς, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Γκέντσογλου, Γιακουμάκης και Καραμάνος.

Πολλά τα ερωτηματικά, έχουμε σαν δεδομένα την φοβική συμπεριφορά που δείχνουν οι ομάδες του Φέστα, πως κανείς εκ των δύο δεν σκόραρε στην πρεμιέρα και πως τα 7/9 τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο ομάδες έχουν μείνει στο under 2,5 το οποίο δίνεται ανάμεσα στο 1.50 και στο 1.55.

(Σάββατο 21:30) ΑΕΚ - Βόλος

Στη Ριζούπολη η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Βόλο. Η ομάδα του Αλμέιδα είχε θέματα στην Λαμία που πρέπει να λύσει όμως είναι ξεκάθαρο πως έχουν έρθει ποδοσφαιριστές που της δίνουν προσωπικότητα σε όλες τις γραμμές, ενώ ο Αραούχο έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Πάντως το πλάνο με τους τρεις στόπερ και τους Τζούμπερ, Αμραμπάτ στις πλευρές αμυντικά είναι δύσκολο να μην βγάλει θέματα, ειδικά απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως ο Βόλος που είναι σε θέση όταν κερδίζει την μπάλα να βγάζει επιθέσεις με θάρρος.

Ο Βόλος μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, ισοφαρίστηκε σε 3-3 από τον Αστέρα στο 98ο λεπτό. Όπως είχα αναφέρει την περασμένη εβδομάδα στη στήλη ο Μπέος είχε έτοιμο για απόλυση τον Γάλλο τεχνικό Τάνσο και τον έδιωξε με το μαγιό από την πρώτη αγωνιστική. Αναλαμβάνει ξανά πρώτος ο Κώστας Μπράτσος.

Η λογική λέει πως θα δούμε στη Ριζούπολη ένα χορταστικό παιχνίδι με πολλά γκολ. Το Over 2,5 στο 1.60, το οποίο πέφτει τις τελετυαίες ώρες, η ΑΕΚ μπορεί να το καλύψει από μόνη της, όμως είναι σε θέση αν χρειαστεί να βοηθήσει και ο Βόλος. Και τα 4 παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο ομάδες με γηπεδούχο την ΑΕΚ, τρία στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο έχει επαληθευτεί το Over 2,5.

(Κυριακή 19:00) Παναιτωλικός - Άρης

Ο Παναιτωλικός στην Τούμπα εμφανίστηκε πιο φοβικός σε σχέση με πέρυσι. Έχασε σχετικά εύκολα από ένα ΠΑΟΚ που αυτή την εποχή ψάχνεται. Την εβδομάδα που πέρασε έκλεισε τον Κολοβό, που στο δημιουργικό κομμάτι, αναμένεται να πάρει τη θέση του Μεντόσα που πήγε στον Ιωνικό.

Ο Άρης ξεκίνησε με εντυπωσιακό 3-0 επί του Λεβαδειακού και στο δεύτερο ημίχρονο πάτησε το γκάζι και έχασε πολλές ευκαιρίες. Έχουν γίνει πραγματικά εντυπωσιακές μεταγραφές ξένων ποδοσφαιριστών. Ζερβινιό, Γκρέι, Μανού Γκαρθία, Ενκουλού είναι πολύ δυνατές κινήσεις για τα ελληνικά δεδομένα. Αν τους δέσει ο Μπούργος, δεν μπορεί να υπολογιστεί εύκολα το ταβάνι του Άρη. Με βάση πάντως την εικόνα που είχε ο Παναιτωλικός στην Τούμπα, ο Άρης μπορεί να περάσει με διπλό, με απόδοση 2.00 στον μέσο όρο των εταιριών.

(Κυριακή 21:00) ΟΦΗ - Παναθηναϊκός

Είναι τεστ για τον Παναθηναϊκό. Πέρυσι έμεινε στο -22 από την πρώτη θέση πληρώνοντας τις ήττες στην επαρχία. Γνώρισε 8 ήττες στα 13 εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε στην κανονική περίοδο, κέρδισε εκτός το παιχνίδι με τη Λαμία που το έδωσε σε ουδέτερο, όλα τα εκτός στην επαρχία.

Η εικόνα του στα περσινά playoffs και στο Κύπελλο, η σοβαρότητα που βγάζει στο ξεκίνημα της σεζόν, οι μεταγραφές που έχουν γίνει, αφήνει περιθώριο αισιοδοξίας πως η φετινή χρονιά θα είναι διαφορετική. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κερδίσει παιχνίδια όπως αυτό στο Ηράκλειο. Ο ΟΦΗ έβγαλε σοβαρές αδυναμίες στο Περιστέρι, παρότι προηγήθηκε, έχασε εύκολα 3-1. Το διπλό στο 1.93 στον μέσο όρο των εταιριών, το οποίο δέχεται πιέσεις τις τελευταίες ώρες.

Δεν προλαβαίνουν οι Τσιλιανίδης (επιθετικός), Ντουρμισάι (φορ), επιστρέφει ο Καμάου (εξτρέμ). Σημαντική η απουσία του Μάγκνουσον καθώς είναι εκτός και ο Σένγκεφελντ.

(Κυριακή 21:45) ΠΑΟΚ - Ατρόμητος

Κέρδισε πιο εύκολα σε σχέση με ό,τι υπολόγιζε ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα. Πάντως ο Λουτσέσκου έχει θέματα να λύσει και έχει ζητήσει βοήθεια από τη διοίκηση. Χρειάζεται ένα δεκάρι με την προϋπόθεση πως θα βγουν κάποιες από τις μεταγραφές του Μπότο.

Ο Ατρόμητος έδειξε καλά δείγματα στην πρεμιέρα. Κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ και να επικρατήσει εύκολα με 3-1. Φάνηκε πως η φετινή σεζόν δεν θα έχει σχέση με την περσινή. Ο Λουτσέσκου θα έχει αυτή τη φορά στη διάθεση του τους Βιεϊρίνια, Ρ. Σοάρες, Τσιγγάρα, δεν υπολογίζει Νάσμπεργκ και Μιχαηλίδη. Χωρίς προβλήματα ταξίδεψε ο Ατρόμητος.

Η λογική λέει πως θα πάρει την κατοχή ο ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσει να κερδίσει στο γκολ. Το Under 2,5 ανάμεσα στο 1.85 και στο 1.90.

(Δευτέρα 19:00) Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός

Οι πρωταθλητές ξεκίνησαν με νίκη 2-0 επί του ΠΑΣ με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Βαλμπουενά. Την Πέμπτη πήρε την πρόκριση για τους ομίλους του Europa League, καθώς απέκλεισε στα playoffs τον Απόλλωνα Λεμεσού. Έκανε τη δουλειά του, αλλά δεν άρεσε και έφερε το τέταρτο σερί 1-1 παίρνοντας ξανά την πρόκριση στα πέναλτι, όπως και με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Ο Αστέρας έδειξε πως διαθέτει επιθετικό ταλέντο στον Βόλο, όμως έβγαλε αμυντικά προβλήματα. Είχε όμως χαρακτήρα, πίστη και κατάφερε στο 98ο λεπτό να πάρει ένα πολύ σημαντικό βαθμό που λογικά πανηγυρίστηκε σαν νίκη. Υπάρχουν όλες οι συνθήκες για να κάνει ζημιά ο Αστέρας στον Ολυμπιακό, όμως και ένα παρελθόν που δεν γίνεται να αγνοηθεί.

Ο Ολυμπιακός βρίσκει συνήθως την άκρη και περνά από την Τρίπολη, 9-1-0 το πρόσφατο ρεκόρ ανεξαρτήτου έδρας, 4 νίκες και 1 ισοπαλία στα 5 τελευταία. Με την εικόνα πάντως που έδειξε η ομάδα του Μεταξά στον Βόλο η λογική λέει πως δύσκολα θα κρατήσει το μηδέν, όμως έχει και την ποιότητα και τους ποδοσφαιριστές για να βρει το γκολ, στο 1.95 το Goal/Goal.

Δεν υπολογίζεται ο εξτρέμ Σίτο, επιστρέφει ο μέσος Ιγκλέσιας, αμφίβολος ο εξτρέμ Μπαρτόλο, εκτός παραμένουν Βαλιέντε (μέσος), Κρέσπι(εξτρέμ). Για τους ερυθρόλευκους παραμένουν εκτός Σωκράτης, Βρσάλικο και Αμπουμπακάρ.

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ