FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Περνάει από τη Λαμία η ΑΕΚ

Προγνωστικά Ελλάδα: Περνάει από τη Λαμία η ΑΕΚ
EUROKINISSI

Ανοίγει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής στη Stoiximan Super League. Εκτός έδρας δοκιμάζεται η ΑΕΚ, ψάχνουν αντίδραση Πανσερραϊκός και Ατρόμητος.

Λαμία - ΑΕΚ (19:00)

Δεν έχει… ταβάνι η φετινή Λαμία, μας εκπλήσσει κάθε φορά όλο και περισσότερο, πήρε τεράστιο βαθμό στη Λεωφόρο, παίζοντας με 10 παίκτες από το πρώτο ημίχρονο. Ο στόχος των πλέι οφ πλησιάζει, διατηρεί το +4 από τον Αστέρα Τρίπολης, υπάρχει η λεγόμενη διαφορά ασφαλείας. Η προσπάθεια κόντρα στην ΑΕΚ θα γίνει χωρίς τον πρώτο σκόρερ Καρλίτος, αλλά και τον Μαρτίνεθ, αμφότεροι τιμωρημένοι.

Η Ένωση έπιασε για πρώτη φορά κορυφή την φετινή σεζόν, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα από την Κηφισιά, πήρε τα… ηνία νωρίς κλείδωσε το ματς, την ευνόησε και η ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ολυμπιακό. Ο Λιβάι Γκαρσία παρασύρει όλη την ομάδα με όσα κάνει στην επίθεση, ωστόσο τέθηκε εκτός λόγω ενοχλήσεων αυτή τη φορά. Διαθέσιμος ο Σιμάνσκι. Νοκ άουτ Μουκουντί, όπως και ο Ρότα.

Εκπληκτική η Λαμία, αλλά η ΑΕΚ έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο, μπορεί να φθάσει στο ζητούμενο από το πρώτο ημίχρονο.

Πανσερραϊκός - Ατρόμητος (19:30)

Σαν να μην πήγε ποτέ στην Κρήτη ο Πανσερραϊκός, γνώρισε την συντριβή από τον ΟΦΗ με 4-0, το σκορ ήταν 3-0 από τα πρώτα 30 λεπτά. Γενικά δείχνει να βρίσκεται σε κρίση, αμυντικά έχει δεχθεί 13 γκολ στα τελευταία 4 ματς, για την ώρα δεν κινδυνεύει, αλλά πρέπει να βγάλει και αντίδραση. Ίσως κάνει κάποιες αλλαγές ο Πάμπλο Γκαρσία για να αλλάξει και την ψυχολογία της ομάδας. Νοκ άουτ ο Μπετανκόρ.

Ελεύθερη πτώση και για τον Ατρόμητο, ο Ίλιτς ξεκίνησε με αήττητο 13 αγώνων για να ακολουθήσει μια σειρά 7 αναμετρήσεων με 6 ήττες και μόλις μία νίκη, η οποία μάλιστα δεν βοήθησε σε τίποτα, αφού ήταν στο κύπελλο με τον Παναθηναϊκό. Ζητείται βελτίωση και στο επιθετικό σκέλος, οι Περιστεριώτες δεν σκοράρουν εδώ και 4 ματς. Εκτίει ο Καμαρά, εκτός ο Ασεβέδο, έτοιμος ο Έντερ. Νοκ άουτ Έρλινγκμαρκ και Γιουμπιτάνα.

Σε κακό φεγγάρι Πανσερραϊκός και Ατρόμητος, ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες, μπορούν να σκοράρουν και οι δύο. Μικρή πτώση στο Goal/Goal τις τελευταίες ώρες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λαμία - ΑΕΚ: 2 ημίχρονο/2 τελικό (απόδοση 2.10), 19:00
  • Πανσερραϊκός - Ατρόμητος: Goal/Goal (απόδοση 1.85), 19:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ