CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Πέφτει το διπλό του Παναθηναϊκού και του Άρη

Ο Αϊτόρ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια
Ο Αϊτόρ στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια INTIME SPORTS

Συνεχίζεται η δεύτερη αγωνιστική της Super League. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της Κυριακής (28/08) και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στη Super League.

(Κυριακή 19:00) Παναιτωλικός - Άρης

Ο Παναιτωλικός στην Τούμπα εμφανίστηκε πιο φοβικός σε σχέση με πέρυσι. Έχασε σχετικά εύκολα από ένα ΠΑΟΚ που αυτή την εποχή ψάχνεται. Την εβδομάδα που πέρασε έκλεισε τον Κολοβό, που στο δημιουργικό κομμάτι, αναμένεται να πάρει τη θέση του Μεντόσα που πήγε στον Ιωνικό. Είναι εκτός αποστολής για το σημερινό ματς. Εκτός επίσης και ο στόπερ Μάρτενσον.

Ο Άρης ξεκίνησε με εντυπωσιακό 3-0 επί του Λεβαδειακού και στο δεύτερο ημίχρονο πάτησε το γκάζι και έχασε πολλές ευκαιρίες. Έχουν γίνει πραγματικά εντυπωσιακές μεταγραφές ξένων ποδοσφαιριστών. Ζερβινιό, Γκρέι, Μανού Γκαρθία, Ενκουλού είναι πολύ δυνατές κινήσεις για τα ελληνικά δεδομένα. Αν τους δέσει ο Μπούργος, δεν μπορεί να υπολογιστεί εύκολα το ταβάνι του Άρη. Στην αποστολή ο νεοαποκτηθείς στόπερ Ενκουλού. Με βάση πάντως την εικόνα που είχε ο Παναιτωλικός στην Τούμπα, ο Άρης μπορεί να περάσει με διπλό, με απόδοση 1.84 στον μέσο όρο των εταιριών, καθώς καταγράφει πτωτική πορεία τις τελευταίες ώρες από το αρχικό 2.00.

(Κυριακή 21:00) ΟΦΗ - Παναθηναϊκός

Είναι τεστ για τον Παναθηναϊκό. Πέρυσι έμεινε στο -22 από την πρώτη θέση πληρώνοντας τις ήττες στην επαρχία. Γνώρισε 8 ήττες στα 13 εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσε στην κανονική περίοδο, κέρδισε εκτός το παιχνίδι με τη Λαμία που το έδωσε σε ουδέτερο, όλα τα εκτός στην επαρχία.

Η εικόνα του στα περσινά playoffs και στο Κύπελλο, η σοβαρότητα που βγάζει στο ξεκίνημα της σεζόν, οι μεταγραφές που έχουν γίνει, αφήνει περιθώριο αισιοδοξίας πως η φετινή χρονιά θα είναι διαφορετική. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να κερδίσει παιχνίδια όπως αυτό στο Ηράκλειο. Ο ΟΦΗ έβγαλε σοβαρές αδυναμίες στο Περιστέρι, παρότι προηγήθηκε, έχασε εύκολα 3-1. Το διπλό στο 1.85 στον μέσο όρο των εταιριών, το οποίο δέχεται πιέσεις τις τελευταίες ώρες από το αρχικό 1.93.

Δεν προλαβαίνουν οι Τσιλιανίδης (επιθετικός), Ντουρμισάι (φορ), επιστρέφει ο Καμάου (εξτρέμ). Πανέτοιμος ο πολύτιμος χαφ Νέιρα για τον ΟΦΗ. Σημαντική η απουσία του Μάγκνουσον καθώς είναι εκτός και ο Σένγκεφελντ στον Παναθηναϊκό. Με τρεις μέσους έμεινε ο Γιοβάνοβιτς ελέω της επικείμενης πώλησης του Αλεξανδρόπουλου.

(Κυριακή 21:45) ΠΑΟΚ - Ατρόμητος

Κέρδισε πιο εύκολα σε σχέση με ό,τι υπολόγιζε ο ΠΑΟΚ τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα. Πάντως ο Λουτσέσκου έχει θέματα να λύσει και έχει ζητήσει βοήθεια από τη διοίκηση. Χρειάζεται ένα δεκάρι με την προϋπόθεση πως θα βγουν κάποιες από τις μεταγραφές του Μπότο.

Ο Ατρόμητος έδειξε καλά δείγματα στην πρεμιέρα. Κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ και να επικρατήσει εύκολα με 3-1. Φάνηκε πως η φετινή σεζόν δεν θα έχει σχέση με την περσινή. Ο Λουτσέσκου θα έχει αυτή τη φορά στη διάθεση του τους Βιεϊρίνια, Ρ. Σοάρες, Τσιγγάρα, δεν υπολογίζει Νάσμπεργκ και Μιχαηλίδη. Εξέτισε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Στα δεξιά της άμυνας θα βρεθεί ο Βιεϊρίνια, καθώς ο Λύρατζης δεν πρόλαβε να βρεθεί στην αποστολή και αποκλείστηκε. Χωρίς προβλήματα ταξίδεψε ο Ατρόμητος.

Η λογική λέει πως θα πάρει την κατοχή ο ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσει να κερδίσει στο γκολ. Το Under 2,5 ανάμεσα στο 1.85 και στο 1.90 που σημειώνει μια μικρή άνοδο.

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ