FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Με φόρα από την Πόλη ο Ολυμπιακός, στοίχημα στο 2.46

Ο Γιώργος Μασούρας
Ο Γιώργος Μασούρας INTIME SPORTS

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στη Stoiximan Super League. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα δεδομένα και καταλήγει σε στοιχηματικές επιλογές.

Πανσερραϊκός– ΠΑΣ Γιάννινα (15:00)

Λείπει το άγχος από τον Πανσερραϊκό, υπάρχουν ματς που πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θα συνεχίσει να παίζει στη μεγάλη κατηγορία και την επόμενη σεζόν, είναι κάτι που το κέρδισε με τα όσα παρουσίασε στους αγωνιστικούς χώρους. Επιμένει στο ίδιο τέμπο και κόντρα στον ΠΑΣ, τιμωρημένος είναι ο Μορέιρα.

Η εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης έσβησε και τις τελευταίες ελπίδες για παραμονή στη Stoiximan Super League. Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα μάλιστα ο Άγιαξ της Ηπείρου υποβιβάστηκε και μαθηματικά και μετά από μια τετραετία πέφτει στη Super League 2. Διαδικαστικό χαρακτήρα έχουν τα υπόλοιπα ματς, εκτός μένουν οι Τούτου, Ροσάλες, όπως και ο Τσαούσης. Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

Παραμένει ανταγωνιστικός ο Πανσερραϊκός, απογοητευμένος ο ΠΑΣ, ο άσος κατρακύλησε στο 1.57 από το αρχικό 2.02.

Λαμία - Παναθηναϊκός (17:00)

Καλή εικόνα είχε η Λαμία στη Λεωφόρο, προηγήθηκε του Παναθηναϊκού, ήταν ανταγωνιστική, στο τέλος ηττήθηκε με 3-1, ο Βόκολος έμεινε ικανοποιημένος από τα όσα έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του. Ζητάει ακόμη περισσότερα πράγματα, μεγαλύτερη ένταση, επιστρέφουν οι Παπαδόπουλος και Μαρτίνεθ οι οποίοι εξέτισαν, τιμωρημένος είναι τώρα ο Σιμόν.

Ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει για τα καλά στην διεκδίκηση του τίτλου, τα τελευταία θετικά αποτελέσματα έχουν γεμίσει αυτοπεποίθηση τους ποδοσφαιριστές του Φατίχ Τερίμ. Η Λαμία τον δυσκολεύει, θα χρειαστεί σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια, γνωστές οι απουσίες των Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Πάλμερ - Μπράουν. Κόπηκε από την αποστολή ο Παλάσιος, νοκ άουτ ο Τζούρισιτς. Στην αποστολή ο Αϊτόρ.

Έχει καλό μομέντουμ ο Παναθηναϊκός, δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από τη νίκη, αναμένω φουλ επίθεση, επιλέγω over 1,5 γκολ στο ημίχρονο το οποίο από το 2.47 πλέον τιμάται στο 2.20.

Άρης - ΑΕΚ (19:30)

Λίγα πράγματα παρουσίασε ο Άρης στην OPAP Arena, ο Μάντζιος έδωσε φανέλα βασικού σε παίκτες που συνήθως έρχονται από τον πάγκο, δεν δικαιώθηκε εκ του αποτελέσματος, η ομάδα του γνώρισε την ήττα, χωρίς να είναι ανταγωνιστική. Το μυαλό όλων είναι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, επιστρέφει ο Φαμπιάνο, Φεράρι, Βέλεθ και Σουλεϊμάνοβ παραμένουν εκτός.

Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε την μετάθεση του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός και πέρασε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, το έκανε εύκολο κόντρα στον Άρη από νωρίς. Τώρα η δυσκολία μεγαλώνει, στο Βικελίδης είχε αφήσει δύο βαθμούς στην κανονική περίοδο, παραμένουν στα… πιτς οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς, Μουκουντί. Ετοιμοπόλεμος ο Άμραμπατ.

Θέλει να διατηρηθεί στην πρώτη θέση η ΑΕΚ, ο Άρης κάνει διαχείριση δυνάμεων, επιλέγω 2 ημίχρονο, από το 1.95 πλέον το βρίσκουμε στο 1.75.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (20:30)

Ανεπανάληπτες στιγμές ζει ο Ολυμπιακός, προκρίθηκε στα ημιτελικά του Conference League, λύγισε στα πέναλτι την Φενέρμπαχτσε μέσα στην Κωνσταντινούπολη, παίκτες και Μεντιλίμπαρ θέλουν να πάνε τη… διαδρομή μέχρι το τέλος. Η κούραση από την διαδικασία της παράτασης χρήζει διαχείρισης, αναμενόμενες οι αλλαγές φρεσκαρίσματος από τον Μεντιλίμπαρ. Εκτός Φορτούνης, Ροντινέι και Κάρμο. Εκτός και ο Αλεξανδρόπουλος.

Αντίθετα, η ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε, μετά την εντός έδρας ήττα από την Κλαμπ Μπριζ. Οι Βέλγοι αιφνιδίασαν την ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία καλείται να αφήσει πίσω της την απογοήτευση και να προσηλωθεί στο πρωτάθλημα. Κι εδώ υπάρχει επιβάρυνση από το ματς της Πέμπτης, αναμένουμε αλλαγές από τον Ρουμάνο τεχνικό. Με ίωση ο Κωνσταντέλιας, τέθηκε νοκ άουτ. Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες, ίσως προφυλαχθεί ο Μεϊτέ.

Ο ενθουσιασμός χτυπάει… κόκκινο στον Ολυμπιακό, παρά την κούραση θα δώσουμε τον πρώτο λόγο στους ερυθρόλευκους λόγω ψυχολογίας, ο άσος στο 2.46, από το αρχικό 2.12.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: 1 (απόδοση 1.57), 15:00
  • Λαμία - Παναθηναϊκός: Over 1,5 ημίχρονο (απόδοση 2.20), 17:00
  • Άρης - ΑΕΚ: 2 ημίχρονο (απόδοση 1.75), 19:30
  • Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: 1 (απόδοση 2.46), 20:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ