CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ματς υπομονής το Λαμία - Λεβαδειακός

Ο Κρίστοφερ Νούνιες
Ο Κρίστοφερ Νούνιες EUROKINISSI SPORTS

Ανοίγει η αυλαία της έκτης αγωνιστικής στη Super League με το πρόγραμμα της ημέρας να περιλαμβάνει μια αναμέτρηση. ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα στο Λαμία - Λεβαδειακός και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Μετά τη διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων η δράση στη Super League.

(Σάββατο 19:30) Λαμία - Λεβαδειακός

Εξάποντο παραμονής στη Λαμία. Η ομάδα του Φέστα εμφανίζεται βελτιωμένη τη φετινή σεζόν σε σχέση με πέρυσι. Έχασε στην πρεμιέρα 3-0 από την ΑΕΚ, στα υπόλοιπα 4 παιχνίδια όμως ήταν ανταγωνιστική και πήρε 3 ισοπαλίες. 1-1 στα Γιάννενα, που είχε ευκαιρίες για το διπλό, 0-0 μέσα με τον Αστέρα σε ένα παιχνίδι που φάνταζε να πλησιάζει περισσότερο το 1-0, ήττα στο όριο 1-0 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και 0-0 στο Περιστέρι. Βελτίωση υπάρχει, όμως όπως συμβαίνει πάντα στις ομάδες του Φέστα υπάρχει πρόβλημα στο γκολ.

O Λεβαδειακός ήταν καλός με τον Αστέρα, άξιζε τη νίκη, όμως έμεινε στο 1-1. Η εικόνα της ομάδας δεν δικαιολογεί την αλλαγή προπονητή, όμως αυτή έγινε, με τον Βέλιτς να παίρνει τη θέση του Ταουσιάνη. Θα παίξει σφιχτά για να πάρει έστω τον βαθμό στη Λαμία, η λογική λέει πως θα πάμε σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις. Το under 2,5 στο 1.50, που δέχεται ελαφρώς πιέσεις. Για τους γηπεδούχους εξέτισε και επιστρέφει ο φορ Μποάκι (2/0), επιστρέφουν και οι μεσοεπιθετικοί Νούνιες (3/1) και Ρόμανιτς. Ετοιμοπόλεμος και ο χαφ Μαρμεντίνι (2/0). Εκτός ο Τζανετόπουλος (1/0). Ο Βέλιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στον μεσοεπιθετικό Συμελίδη (2/0) και τον μπακ Ντεντάκη (1/0). Δεν μπήκαν στην αποστολή οι νεοαποκτηθέντες Σακό, Γιαννιώτας και Ντουκουρέ.

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ