FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ματς-παγίδα για τον Παναθηναϊκό, θυμίζει ξανά ΑΕΚ η Ένωση

Ο Έκι Πόνσε
Ο Έκι Πόνσε EUROKINISSI SPORTS

Η έκτη αγωνιστική στη Stoiximan Super League ολοκληρώνεται με τρεις αναμετρήσεις. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα δεδομένα στους αγώνες της Πέμπτης και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (17:30)

Πρώτη νίκη για τον Πανσερραϊκό ήταν καλύτερος από την Λαμία, αγωνίστηκε στη φυσική του έδρα και αυτό έδωσε μεγάλη ώθηση σε όλη την ομάδα. Ικανοποιημένος ο Γκαρσία, περιμένει ακόμη μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο στο 2ο συνεχόμενο εντός, επιστρέφει από τιμωρία ο στόπερ Χάγεκ, συνεχίζουν εκτός οι Γούλερι (φορ) και Στίνα (χαφ), αν γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα θα είναι μόνο για φρεσκάρισμα. Δεν ανακοινώθηκε αποστολή.

Ήταν ανταγωνιστικός ο ΠΑΣ στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, ισοφάρισε, έβγαλε φάσεις, έψαξε την ανατροπή, δεν τα κατάφερε, αλλά ο Στάικος έδειξε ικανοποιημένος. Υπάρχουν καλά νέα στο ρεπορτάζ, επιστρέφουν οι Τζίμας και Τσαούσης, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ο Καραχάλιος, πιθανότατα θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση και ο Αμερικανός φορ, Έφορντ. Στην αποστολή ο χαφ Τζίνο.

Η ψυχολογία στον αθλητισμό δίνει τεράστια ώθηση, ο Πανσερραϊκός την έχει αυτή τη στιγμή, ο ΠΑΣ παίζει το ίδιο καλά εντός κι εκτός έδρας, η ισοπαλία έχει καλές πιθανότητες.

Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός (20:30)

Δεν φοβήθηκε τον Βόλο ο Αστέρας Τρίπολης, έφυγε από το Πανθεσσαλικό με σπουδαίο διπλό, ο Ράσταβατς (συμπλήρωσε 100 συμμετοχές στον πάγκο της ομάδας) δημιουργεί ένα σύνολο που παίζει ωραίο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Τώρα ανεβαίνει ο συντελεστής δυσκολίας, ο Παναθηναϊκός είναι υψηλό εμπόδιο, αλλά οι Αρκάδες έχουν να ηττηθούν από τους πράσινους στην έδρα τους 6 χρόνια! Νοκ άουτ ο στόπερ Ζουκάνοβιτς. Πάγια εκτός ο Αλάγκμπε (αμυντικός χαφ) και ο Βίκο (εξτρέμ).

Μετά τον θρίαμβο επί της Βιγιαρεάλ, ο Παναθηναϊκός έχασε το εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ, έβγαλε κούραση η ομάδα του Γιοβάνοβιτς, δεν είχε την απαιτούμενη ένταση. Θα υπάρχουν μεταπτώσεις, οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τα έχουν αυτά, προέκυψε σοβαρός τραυματισμός του στόπερ Μάγκνουσον, θα μείνει αρκετούς μήνες εκτός, ούτε τώρα προλαβαίνει ο δεξιός μπακ Βαγιαννίδης. Επιστρέφει ο Βέρμπιτς, ανέτοιμος ο Αϊτόρ. Στην αποστολή ο Γερεμέγεφ.

Παιχνίδι δύσκολο για τους πράσινους, έχει φόρμα ο Αστέρας και καλή προϊστορία, πρέπει να βγάλουν ένταση οι φιλοξενούμενοι, επιλέγουμε 2-3 γκολ.

ΑΕΚ – Ατρόμητος (21:00)

Έβγαλε μια τριάδα αγώνων με τρομερές απαιτήσεις η ΑΕΚ, μετά την εντός έδρας ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, κέρδισε εκτός Μπράιτον και Παναθηναϊκό, ο Αλμέιδα έκανε σπουδαία διαχείριση, πήρε αυτό που ήθελε, φρέσκαρε την ομάδα “κέρδισε” κι άλλους παίκτες, θα τους χρειαστεί όλους, τους εμπιστεύεται έμπρακτα όλους. Λογικά θα κάνει πάλι κάποιες αλλαγές, επιστρέφουν Μουκουντί και Χατζισαφί. Ανέτοιμος ο Βίντα, ανάσες θα πάρει ο Πινέδα. Εκτός ο Βαν Βερτ..

Πάλι καλά για τον Ατρόμητο που πήρε την ισοπαλία, στο φινάλε του ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Δεν ξέφυγε από την μετριότητα η ομάδα του Κόλμαν, δεν έχει βρει ακόμη ρυθμό, ενσωματώθηκαν αρκετοί σημαντικοί παίκτες το τελευταίο διάστημα, θέλει χρόνο το δέσιμο. Προσπαθεί να φύγει από τα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα, δεν προλαβαίνει ο Βέλγος επιθετικός, Ντιρκς. Εκτός και ο μπακ Κιβρακίδης. Δεν υπολογίζεται ο μπακ-χαφ Τζοβάρας.

Βρήκε φόρμα και ψυχολογία η ΑΕΚ, δύσκολα θα την σταματήσει ο Ατρόμητος, 1 και over 3,5 η επιλογή μας. Έπεσε ελαφρώς από το αρχικό 2.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Χ (απόδοση 3.10), 17:30
  • Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 20:30
  • ΑΕΚ – Ατρόμητος : 1 & over 3,5 (απόδοση 2.45), 21:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ