CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ματς για γκολ το ΑΕΚ - Βόλος, χαμηλό σκορ στα Γιάννενα

Ο Πινέδα πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Λαμία στην πρεμιέρα της Super League
Ο Πινέδα πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Λαμία ΙΝΤΙΜΕ

Η δεύτερη αγωνιστική της Super League συνεχίζεται με δύο αναμετρήσεις. Ο Τσάρλυ αναλύει τα ζευγάρια της ημέρας και καταλήγει σε στοιχηματικές επιλογές.

Συνεχίζεται η δεύτερη αγωνιστική της Super League με δύο αναμετρήσεις να περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (27/08). ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία, ΑΕΚ - Βόλος τα ματς της ημέρας.

(Σάββατο 20:00) ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία

Δεν είναι εύκολο να μετρηθούν οι δύο ομάδες. Ο ΠΑΣ έπαιξε στο Καραϊσκάκης και ηττήθηκε στο δεύτερο μέρος με 2-0, φιλότιμη προσπάθεια, δίκαιη όμως και καθαρή ήττα. Η Λαμία ήταν καλή μέχρι να μείνει πίσω στο σκορ με την ΑΕΚ, όσο περνούσε ο χρόνος όμως θύμιζε όλο και περισσότερο τον περσινό της εαυτό. Είχε πολλές απουσίες λόγω κορονοϊού η Λαμία, έτοιμοι για τους φιλοξενούμενους οι Σαράνοφ,Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Γιακουμάκης, εκτός ο Καραμάνος με τον Ρόμανιτς. Στην αποστολή των γηπεδούχων ο στόπερ Παντελάκης που χτύπησε στην πρεμιέρα.

Πολλά τα ερωτηματικά, έχουμε σαν δεδομένα την φοβική συμπεριφορά που δείχνουν οι ομάδες του Φέστα, πως κανείς εκ των δύο δεν σκόραρε στην πρεμιέρα και πως τα 7/9 τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο ομάδες έχουν μείνει στο under 2,5 το οποίο δίνεται ανάμεσα στο 1.50 και στο 1.55 και καταγράφει πτωτική πορεία.

(Σάββατο 21:30) ΑΕΚ - Βόλος

Στη Ριζούπολη η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Βόλο. Η ομάδα του Αλμέιδα είχε θέματα στην Λαμία που πρέπει να λύσει όμως είναι ξεκάθαρο πως έχουν έρθει ποδοσφαιριστές που της δίνουν προσωπικότητα σε όλες τις γραμμές, ενώ ο Αραούχο έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Πάντως το πλάνο με τους τρεις στόπερ και τους Τζούμπερ, Αμραμπάτ στις πλευρές αμυντικά είναι δύσκολο να μην βγάλει θέματα, ειδικά απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως ο Βόλος που είναι σε θέση όταν κερδίζει την μπάλα να βγάζει επιθέσεις με θάρρος. Επιστρέφει για την Ένωση ο Γκατσίνοβιτς. Στην αποστολή ο νεοφερμένος στόπερ Μουκουντί.

Ο Βόλος μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, ισοφαρίστηκε σε 3-3 από τον Αστέρα στο 98ο λεπτό. Όπως είχα αναφέρει την περασμένη εβδομάδα στη στήλη ο Μπέος είχε έτοιμο για απόλυση τον Γάλλο τεχνικό Τάνσο και τον έδιωξε με το μαγιό από την πρώτη αγωνιστική. Αναλαμβάνει ξανά πρώτος ο Κώστας Μπράτσος. Ανέτοιμοι Μεσκίδα και Μπαριέντος.

Η λογική λέει πως θα δούμε στη Ριζούπολη ένα χορταστικό παιχνίδι με πολλά γκολ. Το Over 2,5 στο 1.57, το οποίο καταγράφει πτωτική πορεία συνεχώς, η ΑΕΚ μπορεί να το καλύψει από μόνη της, όμως είναι σε θέση αν χρειαστεί να βοηθήσει και ο Βόλος. Και τα 4 παιχνίδια που έχουν δώσει οι δύο ομάδες με γηπεδούχο την ΑΕΚ, τρία στο πρωτάθλημα και ένα στο Κύπελλο έχει επαληθευτεί το Over 2,5.

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ