FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ματς για 3.45 το Πανσερραϊκός - ΟΦΗ

SUPERLEAGUE 2022-2023 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ολοκληρώνεται η δέκατη αγωνιστική στη Stoiximan Super League με το Πανσερραϊκός - ΟΦΗ. Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα δεδομένα και καταλήγει σε ποντάρισμα.

Πανσερραϊκός - ΟΦΗ (18:00)

Πολύ κακή εμφάνιση για τον Πανσερραϊκό στη Λεωφόρο, γνώρισε τη συντριβή από τον Παναθηναϊκό με 5-0, όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Σαφώς και δεν... σβήνουν όσα έχουν προηγηθεί από την ομάδα του Γκαρσία, η οποία παρά τις γηπεδικές δυσκολίες έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις. Επιστροφή στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, με κλειστές κάποιες θύρες, τιμωρημένος είναι ο μέσος Ουεντραόγκο, διαθέσιμος ξανά ο μπακ Πεταυράκης. Επιστρέφει ο Ντανκερλούι.

Ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του Ολυμπιακού, γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα, δέχθηκε γρήγορα το πρώτο γκολ, δεν έβγαλε ουσιαστική αντίδραση, ήταν ακίνδυνος επιθετικά. Ο Νταμπράουσκας θέλει βελτίωση σε δημιουργία και εκτέλεση, εκεί ρίχνει το βάρος, θα εκτίσει ο μπακ Λάρσον, εκτός ο Μπάκιτς, στην αποστολή τελικά Καρώ.

Θα δείξουν προσοχή και οι δύο ομάδες, πρώτος στόχος να μην χάσουν, η ισοπαλία στο 3.45, που έχει τσιμπήσει τις τελευταίες ώρες λίγο προς τα πάνω μας ικανοποιεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Πανσερραϊκός - ΟΦΗ: Χ (απόδοση 3.45), 18:00

TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ