FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Κυριαρχεί το αίσθημα της επιβίωσης στα playouts

Προγνωστικά Ελλάδα: Κυριαρχεί το αίσθημα της επιβίωσης στα playouts
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Σέντρα στη μάχη των playouts στη Stoiximan Super League και ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αγώνων της πρεμιέρας.

Μπορεί η μάχη του τίτλου να τραβάει πάντα το ενδιαφέρον, ωστόσο η έναρξη των playouts έχει την δική της αίγλη, εκεί επικρατεί το αίσθημα της επιβίωσης, οι ομάδες παίζουν για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, τεράστιο το κίνητρο και για οικονομικούς λόγους. Θα διεξαχθούν 7 αγωνιστικές, κάθε ματς μπορεί να κάνει την διαφορά και να κρίνει την τελική έκβαση αυτού του μίνι πρωταθλήματος, από τους 8 της… εκκίνησης, υποβιβάζονται οι 2, αναμένουμε “τελικούς” με το καλησπέρα.

Αστέρας Τρίπολης - Βόλος (Σάββατο 17:00)

Μπορεί να πάρει κάτι ο Βόλος στο άδειο Θ. Κολοκοτρώνης

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, καθώς υπήρξε ανάλογο πρόβλημα με το ΔΑΚ Λαμίας και τις κάμερες του γηπέδου, οι οποίες δεν πληρούν τις προδιαγραφές, σύμφωνα με τον νέο νόμο. Ο Αστέρας μπαίνει στα playouts από την πρώτη θέση, δεν έχει άγχος, αλλά και η απουσία σημαντικού κινήτρου μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα, θα φανεί από την πρώτη στιγμή. Στα τελευταία 6 ματς δεν έχει νίκη, παρά μόνο 2 ισοπαλίες προς επιβεβαίωση των παραπάνω. Τιμωρημένοι είναι οι Καλτσάς, Γιαμπλόνσκι.

Ο Βόλος έχασε στα χαρτιά το ματς με την Κηφισιά, λόγω ρατσιστικής επίθεσης στον Τετέι για την οποία κατηγορήθηκε ο Αχιλλέας Μπέος (υπάρχει προσφυγή στο CAS). Είναι σε δύσκολη θέση, κάθε ματς μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, εκτίουν οι Ασεχνούν και Μπαριέντος, επιστρέφουν κομβικοί παίκτες και δίνουν λύσεις στον Χρήστο Κόντη.

Οι φιλοξενούμενοι… καίγονται, θα δώσουν μάχη να πάρουν κάτι από το ματς, θα ρισκάρω με την ισοπαλία, η απόδοση στο 3.30

Κηφισιά - ΟΦΗ (Σάββατο 17:30)

Ματς κλειδί ανάμεσα σε δυο βελτιωμένες ομάδες

Πάει να γυρίσει το… χαρτί η Κηφισιά, μπαίνει στο μίνι πρωτάθλημα των 7 αγωνιστικών εκτός επικίνδυνης ζώνης και με θετική ψυχολογία. Ο Μπράτσος της άλλαξε την εικόνα, έχει μαζέψει 7 βαθμούς στα 6 πρόσφατα ματς, έχει ηττηθεί μόνο από την ΑΕΚ, η αξιοποίηση της έδρας θα παίξει σημαντικό ρόλο για τη συνέχεια. Υπάρχουν απουσίες, παραμένουν τραυματίες οι Μποτία, Παπασάββας, Σναιντερλάν.

Ο ΟΦΗ με τον Δέλλα στον πάγκο, έχει… σφυγμό, είναι ανταγωνιστικός, μαζεύει βαθμούς, έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό στο τελευταίο τεστ, η ισοπαλία 2-2 ήταν το επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας. Θέλει βαθμούς για να αισθάνεται άνετα για τη συνέχεια, εκτίει ο αριστερός μπακ-χαφ Θοράρινσον, είναι τραυματίες οι Τοράλ, Νέιρα.

Η Κηφισιά θα ψάξει τη νίκη, ο ΟΦΗ σκοράρει πιο άνετα το τελευταίο διάστημα, επιλέγω 2-3 γκολ στο 1.95

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα (Σάββατο 19:30)

Η παράδοση δείχνει γκολ στο Περιστέρι

Μέσα σε λίγες μέρες οι δύο ομάδες κοντράρονται ξανά, απλά αλλάζει η έδρα και το σκηνικό από τους Ζωσιμάδες μεταφέρεται στο Περιστέρι. Συνήλθε ο Ατρόμητος μετά από ένα μεγάλο διάστημα… ελεύθερης πτώσης, δεν έχει ιδιαίτερη πίεση, αν πάρει μια νίκη στις πρώτες αγωνιστικές, θα μπορεί να αισθάνεται σίγουρος. Τιμωρημένοι είναι οι Κιβρακίδης και Αθανασίου, απουσιάζουν λόγω τραυματισμών οι Γιουμπιτάνα, Τσιντώτας, Ρομπάιγ.

Ο ΠΑΣ έχει εξαπολύσει αντεπίθεση, κάνει τα πάντα για να αλλάξει τα δεδομένα και να μείνει στη μεγάλη κατηγορία, έχει μαζέψει 6 βαθμούς στα 6 τελευταία ματς. Πρέπει να πάει με το… μαχαίρι στα δόντια σε όλα τα παιχνίδια, δεν έχει περιθώρια, τιμωρημένος είναι ο μπαμ Σόρια, τραυματίες οι Κόντε (πρώτος σκόρερ με 7 γκολ) και Νάγκι (τερματοφύλακας).

Από τη μία η ανάγκη για βαθμούς, από την άλλη η προϊστορία (τα 5 τελευταία μεταξύ τους στο Περιστέρι έχουν τελειώσει Goal/Goal) θεωρώ πως και σήμερα μπορούμε να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες.

Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός (Σάββατο 20:00)

Τεράστιο το κίνητρο για τους Αγρινιώτες

Έκανε μια τεράστια προσπάθεια στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson ο Παναιτωλικός, έφθασε στα όρια τον Άρη, δεν μπόρεσε να πετύχει την υπέρβαση και να περάσει στον τελικό. Οφείλει να δείξει την ίδια αγωνιστική εικόνα στα playouts ώστε να διώξει σύντομα το άγχος που δεδομένα υπάρχει. Είναι σημαντικές οι απουσίες των τιμωρημένων Ζοάο Πέδρο, Φακούντο Πέρες και Χατζηθεοδωρίδη.

Ο Πανσερραϊκός έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί, η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης του έδωσε σημαντικό αβαντάζ για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Πεταυράκης και Στάικος εκτίουν και δεν υπολογίζονται από τον Πάμπλο Γκαρσία.

Υπάρχει σημαντική διαφορά στο κίνητρο εδώ, ο Παναιτωλικός… πεθαίνει πρέπει να πάρει τους 3 βαθμούς με κάθε κόστος, ο άσος έχει αξία, το 2.20 κρίνεται ικανοποιητικό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αστέρας Τρίπολης - Βόλος: Χ (απόδοση 3.30), 17:00
  • Κηφισιά - ΟΦΗ: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 17:30
  • Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα: Goal/Goal (απόδοση 1.92), 19:30
  • Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός: 1 (απόδοση 2.20), 20:00
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ