FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Κομβικό ματς στο "Βικελίδης", ξεπερνάει τις απουσίες η ΑΕΚ για το 3.10

Προγνωστικά Ελλάδα: Κομβικό ματς στο "Βικελίδης", ξεπερνάει τις απουσίες η ΑΕΚ για το 3.10
ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME SPORTS

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Εκτός έδρας αποστολές για τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, που δοκιμάζονται αντίστοιχα στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη και στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ.

Ο Παναθηναϊκός έχει τη δυσκολότερη αποστολή απόψε. Ο Άρης παίρνει δύναμη από την έδρα του και γίνεται επικίνδυνος στο "Κλεάνθης Βικεκελίδης". Και η ΑΕΚ θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρή στα Γιάννινα, καθώς θυμίζουμε ότι πέρυσι ηττήθηκε εκεί και φέτος πάει με σημαντικές απουσίες.

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Κυριακή 16:00)

Σκοράρουν Κηφισιά και Αστέρας στην Καισαριανή

Η Κηφισιά πάλεψε πολύ και κόντρα στον Παναθηναϊκό, πήγε το ματς σε χαμηλό τέμπο, δεν μπόρεσε να γίνει περισσότερο επικίνδυνη στην επίθεση για να πάρει κάτι. Σε γενικές γραμμές η μέχρι τώρα πορεία κρίνεται θετική, ψάχνει μια μεγάλη νίκη για να αισθανθεί και άνετα βαθμολογικά. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους πολύπειρους Σναϊντερλέν, Νίνη, στους Παπασάββα, Πέιο και τον νεαρό Κωνσταντακόπουλο. Αντίθετα, επιστρέφει ο μεσοεπιθετικός Ίλιεφ που είχε χάσει τα ματς με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.

Ανταγωνιστικός παρουσιάστηκε ο Αστέρας Τρίπολης στο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό, τελικά έχασε 2-0, αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη ήττα μπροστά στο κοινό του, γεγονός που δεν μπορεί να περάσει ασχολίαστο. Εξέτισαν οι κομβικοί Καρμόνα, Μουνάφο, Ζουκάνοβιτς, επιστρέφουν επίσης οι Σίτο και Μπαρτόλο. Έχει πληθώρα επιλογών ο Ράσταβατς, οι συνθήκες είναι καλές.

Έχουμε μπροστά μας ένα ματς στο οποίο οι αντίπαλοι θέλουν ξεκάθαρα τους βαθμούς της νίκης, είναι πιθανό να δούμε γκολ και από τους δύο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ (Κυριακή 17:00)

Μόνο το διπλό ικανοποιεί την Ένωση

Την καλύτερη φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΠΑΣ στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ πριν τη διακοπή, το 1-1 άφησε πικρή γεύση στην ομάδα του Στάικου. Η ομάδα βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, θέλει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να πιστέψει περισσότερο στον εαυτό της, πέρυσι είχε νικήσει την ΑΕΚ στο αντίστοιχο ματς. Τιμωρημένοι είναι οι Σόρια (μπακ), Λιάσος (χαφ), τραυματίας ο Τζίνο. Αντίθετα, κανονικά μπήκε στην αποστολή ο πολύτιμος στόπερ Εραμούσπε, η συμμετοχή του οποίου ήταν αμφίβολη.

Νέα ανησυχία με τον Λιβάι Γκαρσία υπάρχει στην ΑΕΚ, γύρισε με πρόβλημα στους κοιλιακούς από τις υποχρεώσεις της εθνικής του, πάνω που είχε επιστρέψει στα γκολ κόντρα στη Λαμία. Από εκεί και πέρα έμειναν επίσης εκτός αποστολής οι Αραούχο (θεραπεία), Γιόνσον (τραυματίας) και Μουκουντί, ο τελευταίος γιατί δεν αποδεσμεύτηκε από την εθνική του Καμερούν.

Παρότι η ΑΕΚ θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος έχει τις λύσεις (Πόνσε, Τσούμπερ, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον) για να καλύψει τις απώλειες που προέκυψαν. Η Ένωση θα επιτεθεί από την αρχή, το διπλό πληρώνει λίγο, συνδυαστικά με γκολ από τις δύο ομάδες... απογειώνεται στο 3.10

ΛΑΜΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κυριακή 19:30)

Με επιθετική φιλοσοφία και οι δύο

Η Λαμία πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, φιγουράρει στην 6η θέση της βαθμολογίας σε... τροχιά play offs. Η ήττα από την ΑΕΚ πριν την διακοπή, αλλά και ο αποκλεισμός από το κύπελλο την Τετάρτη (ήττα 2-1 εκτός από τον Λεβαδειακό) δεν επηρεάζει την ψυχολογία, είναι ξεκάθαρη η προσήλωση όλων στο πρωτάθλημα. Ο Τζαγκόεφ τελικά δεν μπόρεσε να δώσει όσα ήθελε και ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την ενεργό δράση. Σημαντική απουσία ο χαφ Νούνιες, εκτός αποστολής επίσης οι αμυντικοί Πάβλοβετς, Σαραμαντάς, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Τσιλιανίδης και ο αναπληρωματικός εξτρέμ Μούλα.

Υποχρεώσεις για το κύπελλο είχε μεσοβδόμαδα και ο Ατρόμητος, νίκησε 1-0 εκτός τον Γιούχτα και συνεχίζει στους 16 της διοργάνωσης. Ο Ίλιτς έχει βελτιώσει πολύ την ομάδα, έχει μαζέψει 7 βαθμούς σε 3 αγώνες. Έσωσε την... παρτίδα στις καθυστερήσεις του ματς κόντρα στον Πανσερραϊκό πριν τη διακοπή. Εκτίει ο Τυνήσιος μπακ Κεσχρίντα και ο πολύπειρος Τζαβέλλας. Εκτός και ο στόπερ Ιμερέκοφ.

Δεν είναι στη φιλοσοφία των δύο ομάδων να παίζουν κλειστά, θα πάνε για τη νίκη, μπορούμε να δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές.

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κυριακή 20:30)

Το "Βικελίδης" κρίνει πολλά για τη συνέχεια...

Το ματς που γίνεται τελευταίο χρονικά είναι και αυτό με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Όλοι οι "μεγάλοι" θα έχουν παίξει πριν και θα περιμένουν το αποτέλεσμα από το "Βικελίδης".

Ο Άρης πήρε... ανάσα με τη νίκη στο Βόλο, πατάει πιο σταθερά στην 5η θέση, δύσκολα θα... αναρριχηθεί περισσότερο. Γνωστές οι απουσίες των Ρουπ, Μανού Γκαρθία και Βέλεθ για τον Μάντζιο, εκτός έμειναν επίσης οι Φεράρι, Ματαρίτα, Πάβιτσιτς και Δεληζήσης.

Ο Παναθηναϊκός οδηγεί την... κούρσα του πρωταθλήματος, έχει και το +4 από τους διώκτες του, είναι εξόχως σημαντική η αναμέτρηση που έχουν μπροστά τους οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς, ακολουθεί ο ευρωπαϊκός αγώνας με τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία. Παραμένουν εκτός οι τραυματίες, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν. Αντίθετα μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή ο Χουάνκαρ, μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Κομβικότατη αναμέτρηση, όλοι θα έχουν στραμμένα εκεί τα βλέμματα, οι πράσινοι έχουν μεγαλύτερη ποιότητα, ο Άρης θα κλείσει χώρους, θα πάμε με την επιλογή 2-3 γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης: Goal/Goal (απόδοση 1.85), 16:00
  • ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.10), 17:00
  • Λαμία - Ατρόμητος: Goal/Goal (απόδοση 1.85), 19:30
  • Άρης – Παναθηναϊκός: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 20:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ