CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Κατρακυλάει το διπλό της ΑΕΚ, με απουσίες ο ΠΑΟΚ

Ο Σέρχιο Αραούχο με τη φανέλα της ΑΕΚ σε φιλικό κόντρα στην Ομόνοια
Ο Σέρχιο Αραούχο ΙΝΤΙΜΕ

Η πρώτη αγωνιστική για τη σεζόν 2022-23 στη Super League συνεχίζεται με τρεις αναμετρήσεις. Στη μάχη μπαίνουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Ο Τσάρλυ αναλύει τα δεδομένα των αγώνων της ημέρας και καταλήγει σε πονταρίσματα.

Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται το πρόγραμμα της πρεμιέρας στη Super League. Στη Λαμία δοκιμάζεται η ΑΕΚ, τον Παναιτωλικό φιλοξενεί ο ΠΑΟΚ. Με το Ατρόμητος - ΟΦΗ ανοίγει το πρόγραμμα του Σαββάτου (20/08).

(Σάββατο 20:00) Ατρόμητος - ΟΦΗ

Η περσινή χρονιά ήταν απογοητευτική για τον Ατρόμητο. Η ομάδα φλέρταρε με τον υποβιβασμό. Στο τέλος παρέμεινε στην κατηγορία από ένα μικρό μάζεμα που έφερε η πρόσληψη Κόλμαν, κυρίως όμως γιατί ο Απόλλων που έπεσε και η Λαμία που σώθηκε στα μπαράζ ήταν παρατημένες στη μοίρα τους. Ο Ουαλός τεχνικός έμεινε στον πάγκο, το ελληνικό στοιχείο μειώθηκε, καθώς η περσινή συνταγή με τους έμπειρους Έλληνες δεν λειτούργησε.

Αφήνει σίγουρα κενό ο Κουλούρης, έχασε επίσης Χαρίση, Άλιμπεκ και απέκτησε Κιάρτασον (φορ), Κούεν (στόπερ) και Ρομπάιγ (εξτρέμ). Ο ΟΦΗ έχει μία καλύτερη βάση δουλειάς από την περσινή σεζόν και πέρυσι ο Νιόπλιας έδειξε πως στο ξεκίνημα της σεζόν ξέρει πώς να κρατά μαζεμένη την ομάδα του. Εκτός με τραυματισμό Ντουρμισάι, Καμάου και Τσιλιανίδης για τον ΟΦΗ. Το Χ2 στο 1.80 στον μέσο όρο των εταιριών που καταγράφει ανοδική τάση.

(Σάββατο 21:30) Λαμία - ΑΕΚ

Με φιλοδοξίες και σαν δεύτερο φαβορί από τις στοιχηματικές εταιρίες ξεκινά η ΑΕΚ το φετινό πρωτάθλημα. Η μεταγραφή του Βίντα έρχεται για να βελτιώσει μία σοβαρή παθογένεια της περσινής ΑΕΚ (έκλεισε και ο παρτενέρ του, Μακουντί) και η τριάδα των Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα που αποκτήθηκε για τον άξονα δίνουν μία δυναμική στην ομάδα. Ασφαλώς και το πιο σπουδαίο νέο είναι το νέο γήπεδο. Υπάρχει ένα παζλ που δημιουργεί αισιοδοξία. Στα φιλικά η εικόνα της ΑΕΚ ενθαρρυντική και ο Αλμέιδα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις ασφαλώς και αυτό που μετρά είναι τα επίσημα αποτελέσματα.

Ο συντηρητικός Φέστα παρέμεινε στον πάγκο της Λαμίας. Ήρθαν δύο ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, ο γνωστός μας μέσος Ντε Βινσέντι και ο εξτρέμ Μποακιέ. Καλά τα δείγματα στα φιλικά με εξαιρετικές εμφανίσεις κέρδισε με 2-0 τον Λεβαδειακό και 1-0 τον Ιωνικό. Δεν θα έχει εύκολο έργο η ΑΕΚ, είναι όμως πολύ σημαντικό να καταφέρει και να περάσει συνήθως βρίσκει την άκρη (4-2-0 το υπέρ της ρεκόρ στη Λαμία) και φεύγει με το διπλό. Έξι κρούσματα ανακοίνωσε η ομάδα της Φθιώτιδας το απόγευμα της Πέμπτης (18/08). Εκτός αποστολής για την Ένωση ο Γκατσίνοβιτς λόγω ίωσης, ανέτοιμος ο Γαλανόπουλος. Στο 1.43 το διπλό κατά μέσο όρο, το οποίο δέχεται πιέσεις και έχει κατρακυλήσει από το αρχικό 1.60.

(Σάββατο 21:45) ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός

Έχει ενδιαφέρον πώς θα παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Η εικόνα της ομάδας στα δύο παιχνίδια με την Λέφσκι αποκαρδιωτική. Τα μεταγραφικά αποκτήματα δεν ταιριάζουν στις φιλοδοξίες που είχε τα τελευταία χρόνια ο σύλλογος και μετά από 5 χρόνια ο ΠΑΟΚ ξεκινά το πρωτάθλημα σαν 4ο φαβορί για τον τίτλο.

Ο Λουτσέσκου χρειάζεται ένα καλό ξεκίνημα καθώς είναι πολλοί οι υποστηρικτές του Γκαρσία και της λογικής πως "σε χρονιά που δεν πάμε για τίποτα καλύτερα να τρέξει η ομάδα με τον αγαπημένο μας Πάμπλο". Σε κάθε περίπτωση ο Ρουμάνος τεχνικός κατάφερε με τη δουλειά του και την εμπειρία του να σώσει την περσινή σεζόν, να βγάλει τον ΠΑΟΚ δεύτερο, να τον φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου και στους "8" του Europa Conference League. Τιμωρημένος ο Ζίβκοβιτς και ο Βιεϊρίνα. Εκτός Νάσμπεργκ, Τσιγγάρας και Ράφα Σοάρες. Θα τσεκαριστεί ο Κούτσιας. "Κόπηκε" ο Ρικάρντο

Ο Παναιτωλικός πέρυσι είχε εξαιρετική χρονιά με τον απαιτητικό και μόνιμα "γκρινιάρη" Αναστασίου και έκανε εκπλήξεις. Είναι όμως πολύ σημαντική η απώλεια του παικταρά Μεντόσα. Καλύτερα να περιμένουμε να δούμε το πρώτο φετινό δείγμα και των δύο και μετά να ασχοληθούμε στοιχηματικά μαζί τους.

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ