DAILY BET

Προγνωστικά Ελλάδα: Επικίνδυνη έξοδος για την ΑΕΚ στη Λαμία με 3.75

Ο Στίβεν Τσούμπερ
Ο Στίβεν Τσούμπερ EUROKINISSI SPORTS

Ανάλυση και προγνωστικά για το Λαμία - ΑΕΚ που ξεχωρίζει το Σάββατο στη Stoiximan Super League!

Τρεις στροφές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου, η μάχη στη Stoiximan Super League συνεχίζεται σε όλα τα μέτωπα. Το Σάββατο στις 19:00, η ΑΕΚ δοκιμάζεται στο «Αθανάσιος Διάκος» απέναντι στην εξαιρετική φέτος Λαμία. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου είχε ένα ζόρικο διάστημα από τις αρχές Νοέμβρη μέχρι τη διακοπή.

Σταδιακά ωστόσο ξαναβρήκε τον εαυτός της. Και πλέον τρέχει ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων, με τέσσερις νίκες και την τεράστια εμφάνιση στο 2-2 με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο! Ματς στο οποίο έπαιζε με δέκα παίκτες από το 39'.

Προηγήθηκε, «έφαγε» την ανατροπή, πήρε ωστόσο τον βαθμό με τον Τσιλούλη να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Είναι 6η, στο +4 από τον Αστέρα, έχει ωστόσο δύσκολο πρόγραμμα ως το φινάλε όταν και αντιμετωπίζει Ατρόμητο και ΠΑΟΚ στις δύο τελευταίας αγωνιστικές.

Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε τα «δώρα» από Λαμία και Ολυμπιακό, έτσι με το άνετο 3-0 επί της Κηφισιάς σκαρφάλωσε στην κορυφή της Stoiximan Super League! Ισχνή η διαφορά, μόλις στο +1 από Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ωστόσο το ψυχολογικό αβαντάζ είναι δεδομένο.

Με ρεκόρ 15Ν-7Ι-1Η, είναι η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που συνεχίζει μόλις με μια ήττα μετά από 23 αγωνιστικές. Η επίθεση της δουλεύει καλά πλέον, ενώ έχει βελτιώσει την εικόνα της και στα μετόπισθεν.

Είναι 17 ματς αήττητη στο πρωτάθλημα, το σημαντικότερο ωστόσο είναι η εικόνα που δείχνει στα ντέρμπι. Τους έχει κερδίσει όλους, δεν έχει χάσει από κανέναν και το στοιχείο αυτό είναι πολύ σημαντικό ενόψει playoffs.

Η Λαμία είναι σκληρό καρύδι για όλους φέτος και έχει πολύ υψηλό κίνητρο, καθώς μπορεί για πρώτη φορά στην ιστορία της να μπει στην 6άδα. Τρυπάει ήδη το ταβάνι της ωστόσο και μοιάζει υπερβολικό να κάνει δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα κόντρα σε διεκδικητή του τίτλου. Ανώτερη η ΑΕΚ, με ισχυρό μομέντουμ και τον αέρα της κορυφής. Το συνδυαστικό στοίχημα 2 & Να σκοράρει ο Τσούμπερ σε απόδοση 3.75 στο Bet Builder της Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS DAILY BET STOIXIMAN STOIXIMAN BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ