FRIDAY SECRETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Ελέγχει την κατάσταση ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο

SUPERLEAGUE 2023-2024 /   -  (  / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει τα σημερινά ματς της Stoiximan Super League και καταλήγει σε δύο επιλογές στο 1.88 και στο 1.95.

ΠΑΣ Λαμία - ΟΦΗ (Σάββατο 17:30)

H Λαμία γνώρισε βαριά ήττα στο Καραϊσκάκης, απείλησε στην αρχή του αγώνα στη συνέχεια όμως έχασε μέτρα στο γήπεδο, πιέστηκε, δέχθηκε 4 γκολ. Δεν της αλλάζει τη ζωή αυτό το αποτέλεσμα, ωστόσο τώρα θα ψάξει αντίδραση, στην έδρα της βγάζει πιο επιθετικό προφίλ. Ο Βόκολος υπολογίζει ξανά στον πολύτιμο μπακ Σιμόν, ο οποίος εξέτισε, μένει εκτός λόγω τραυματισμού ο Τζανδάρης, ανέτοιμος ακόμη ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Ο ΟΦΗ προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ, ένα αποτέλεσμα το οποίο γέμισε αυτοπεποίθηση την ομάδα. Η ισορροπία είναι το ζητούμενο τώρα, μην υπάρξει ξανά... καθίζηση όπως είχε συμβεί στο ματς στην Τρίπολη, την 2η αγωνιστική. Προέκυψε πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα, ο Χριστογεώργος δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί κανονικά, υπάρχει η λύση του έμπειρου Σωτηρίου και μετά ο Ελβετός, Μπάουμαν, ο οποίος αποκτήθηκε πριν λίγες μέρες.

Δύσκολα θα ανοίξει το ματς, θα παίξουν προσεκτικά, οριακά αν θα υπάρξει νικητής, επιλέγουμε 2-3 γκολ.

Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός (Σάββατο 20:30)

Ο Παναιτωλικός πήρε την ισοπαλία από τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα, στις καθυστερήσεις του αγώνα, αποτέλεσμα που στο τέλος ικανοποίησε τον Σούρερ. Γενικά πάντως δεν είχε την απαιτούμενη συνοχή, στο διάστημα της διακοπής η ομάδα δούλεψε και άπαντες περιμένουν το ανέβασμα του Καρέλη για να δώσει βοήθεια στον Ζοάο Πέδρο. Νοκ άουτ μένει ο εξαιρετικός αμυντικός, Μλάντεν.

Ο Παναθηναϊκός παραδοσιακά δυσκολεύεται στα Γιάννενα, αυτό συνέβη και φέτος, χρειάστηκε ένα γκολ του Παλάσιος για να... λυγίσει τους γηπεδούχους. Ξανά εκτός έδρας παίζει το σύνολο του Γιοβάνοβιτς, λίγες μέρες πριν το ευρωπαϊκό ραντεβού με την Βιγιαρεάλ, νίκη χωρίς τραυματισμούς είναι ο ξεκάθαρος στόχος, Γεντβάι και Βαγιαννίδης δεν θα μπορέσουν να ενισχύσουν την προσπάθεια των συμπαικτών τους.

Θέλει χρόνο ο Παναιτωλικός για να παρουσιάσει όσα έχει στο μυαλό του ο Σούρερ, ο Παναθηναϊκός μπορεί να φθάσει σε μια... ελεγχόμενη επικράτηση. Πιέζεται τις τελευταίες ώρες το combo με το Under 3,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΣ Λαμία - ΟΦΗ: 2-3 γκολ (απόδοση 1.95), 17:30
  • Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός: 2 & under 3,5 (απόδοση 1.88), 20:30
TAGS FRIDAY SECRETS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ