CHARLIE BETS

Προγνωστικά Ελλάδα: Έχει τις μονάδες ο Ολυμπιακός για το 1.79 κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Μπακαμπού πανηγυρίζει γκολ του στο ΟΦΗ - Ολυμπιακός
Ο Μπακαμπού πανηγυρίζει γκολ του στο ΟΦΗ - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Η δράση στη Super League συνεχίζεται και σειρά παίρνει η όγδοη αγωνιστική. Ο Τσάρλυ αναλύει τα στοιχηματικά δεδομένα των αναμετρήσεων.

Με άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στη Super League, δεσπόζει το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ που ρίχνει την αυλαία της όγδοης αγωνιστικής τη Δευτέρα (17/10).

(Σάββατο 17:00) Βόλος - Λεβαδειακός

Ο Βόλος έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα. Έχει πάρει διπλό στη Ριζούπολη επί της ΑΕΚ, πήρε 1-1 στο Γ. Καραϊσκάκης κέρδισε με 2-0 τον Άρη. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε 3-2 στο Αγρίνιο γυρνώντας το παιχνίδι από 2-0. Καταλαβαίνετε πως έχει αποκτήσει μία δυναμική που θα ήταν παράλογο να σταματήσει σε εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Πήρε σημαντικό βαθμό στην τελευταία φάση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη παρουσία του Βέλιτς η ομάδα της Λιβαδειάς. Όμως είναι ξεκάθαρο πως υστερεί σε ποιότητα και ταλέντο από τον Βόλο. Ο άσος στο 1.75 στονν μέσο όρο των εταιριών. Χωρίς προβλήματα οι γηπεδούχοι, αμφίβολοι οι εξτρέμ Λούα Λούα (5/0), ο μέσος Χαμόντ (4/0) και ο μπακ Βήχος (5/0).

(Σάββατο 20:30) Άρης - Ιωνικός

Πρόκειται για έναν αγώνα ανάμεσα στις δύο μεγάλες απογοητεύσεις του φετινού πρωταθλήματος. Ο Άρης ξεκίνησε τη σεζόν με πολύ υψηλές βλέψεις, ο Ιωνικός προερχόμενος από ένα εντυπωσιακό πρωτάθλημα στην επιστροφή του στην πρώτη κατηγορία και ενισχυμένος δημιουργικά.

Τα πράγματα όμως δεν πηγαίνουν καλά. Ο Άρης με ρεκόρ 3-1-3 βρίσκεται στην 7η θέση, ο Ιωνικός με ρεκόρ 0-2-5 στην τελευταία. Και οι δύο ομάδες έχουν την υποχρέωση να αρχίσουν να παίρνουν αποτελέσματα. Ούτε ο Πάρντιου, ούτε ο Σπανός, θα είναι άνετοι αν χάσουν αυτό το παιχνίδι. Οι τιμές στον άσο είναι πολύ χαμηλές με την εικόνα που δείχνει ο Άρης δεν μπορεί να τις υπηρετήσει και δεν αξίζει να πάρει ποντάρισμα σε τόσο χαμηλές αποδόσεις. Ο Ιωνικός έχει μαζί με τον ΠΑΣ τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία με 15 τέρματα σε 7 παιχνίδια.

Επιθετικά υπάρχει ταλέντο, ποιότητα στο ρόστερ μεσοεπιθετικά που ακόμα δεν έχει βγει. Αυτή η πραγματικότητα σε συνδυασμό με τις αμυντικές αδυναμίες του Άρη, αλλά και την ανάγκη που έχουν οι παίκτες του Πάρντιου να ευχαριστήσουν τους φίλους τους με κάνουν να θεωρώ σωστή απόδοση το 2.04 στο over 2,5. Τραυματίες ο σημαντικός στόπερ Μπράμπετς (5/0) κι ο μέσος Ντουκουρέ (4/0) στον Άρη. Ερωτηματικό παραμένουν ο στόπερ Τσιγκρίνσκι (5/0) κι ο χαφ Μάσας (5/0) στον Ιωνικό.

(Κυριακή 16:00) ΑΕΚ - Ατρόμητος

Εντυπωσιακή η ΑΕΚ στο Βικελίδης, μικρό το τελικό 2-0 για να αναδείξει τη διαφορά που είχαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο. Η ΑΕΚ έχει πετύχει 5 νίκες σε 7 παιχνίδια στο ελληνικό πρωτάθλημα, όλες με over 1,5.

Με την απόδοση που είχε στα δύο τελευταία παιχνίδια με Ιωνικό εντός και με Άρη εκτός θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για την ομάδα του Κόλμαν να φανεί ανταγωνιστική. Ο άσος με over 1,5 στο 1.55. Συνεχίζει εκτός ο Στάνκοβιτς (6 συμ.), αμφίβολοι οι Μάνταλος (7/0) και Άμραμπατ (7/1). Χωρίς προβλήματα ο Ατρόμητος.

(Κυριακή 18:00) ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ

Κατώτεροι και οι δύο σε σχέση με την περσινή χρονιά. ΠΑΣ και ΟΦΗ πάλεψαν μέχρι το τέλος στο περσινό πρωτάθλημα για την 6η θέση και για την είσοδο στα playoffs. Στις πρώτες 7 αγωνιστικές βρίσκονται μαζί στην 11η θέση με ρεκόρ 1-1-5 και με μία εικόνα που δείχνει πως ταβάνι τους είναι η παραμονή στην κατηγορία. Δεν έχει σκληράδα και αμυντική ισορροπία ο φετινός ΠΑΣ, κάτι που έχει στοιχίσει στα δύο τελευταία του παιχνίδια.

Παρότι δημιούργησε πολλές ευκαιρίες με τον Παναιτωλικό ηττήθηκε 4-1 στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, προηγήθηκε 1-0 στο Περιστέρι το κράτησε μέχρι το 75ο λεπτό, τελικά δεν πήρε ούτε τον βαθμό. Ο ΟΦΗ έχει καλή παράδοση με τον ΠΑΣ και εμπειρία να αξιοποιήσει πως η άμυνα του αντιπάλου του δέχεται εύκολα το γκολ. 3-3-1 το ρεκόρ υπέρ της ομάδας του Ηρακλείου ανεξαρτήτως έδρας στα 7 τελευταία. Το Χ2 στο 1.65.

Εκτός για τους γηπεδούχους ο φορ Σταματελόπουλος (6/0). Ίσως επιστρέψει ο μέσος Ριένστρα (3/0). Ο Νιόπλιας θα έχει στη διάθεση του τον ο μεσοεπιθετικό Μπουζούκη (5/0) και ο στόπερ Πασαλίδης (3/0), λείπει εσχάτως ο πολύτιμος Νέιρα (3/0).

(Κυριακή 19:30) Λαμία - Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν εντυπωσιάζει, όμως βρίσκει την άκρη και κερδίζει τα παιχνίδια του. Μετρά ένα απίθανο ρεκόρ 7/7 έχοντας συνδυάσει όλες τις νίκες του με under 3,5. Είναι ένα συνδυαστικό στοίχημα που δίνει απόδοση οριακά πάνω από τον διπλασιασμό και έχει λογική να μπει στα δελτία μας.

Όποιος ψάχνει για ασφάλεια, το διπλό του Παναθηναϊκού δίνει απόδοση 1.61 στον μέσο όρο των εταιριών. Είναι καλύτερη η ομάδα του Φέστα σε σχέση με την περασμένη σεζόν, όμως δεν έχει εύκολο το γκολ και ο φετινός Παναθηναϊκός έχει τη γνώση και τον τρόπο να κερδίζει.

Εκτός ξανά ο Σπόραρ (6/2), ατομικό ο Κώτσιρας (4/0) επιστρέφει ο Τσέριν (6/0), αγώνα δρόμου για να προλάβει ο Κουρμπέλης (7/0), ο οποίος δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης (13/10). Για τους γηπεδούχους συνεχίζει εκτός ο σημαντικός μεσοεπιθετικός Νούνιες (3/0).

(Κυριακή 20:30) Αστέρας Τρίπολης - Παναιτωλικός

Ο Αστέρας την περασμένη Κυριακή αγωνίστηκε όπως σχεδόν κάθε φορά στη Λεωφόρο. Έπαιξε παιχνίδι μισού γηπέδου, προσπάθησε να σταματήσει με κάθε μέσο τον ρυθμό του αγώνα και να το φτάσει μέχρι το τέλος στο 0-0. Πλησίασε κοντά στο να κάνει για ακόμα μία φορά ζημιά στον Παναθηναϊκό, νικήθηκε όμως με ένα σκληρό πέναλτι από αυτά που όμως δίνονται την εποχή του VAR. Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με 2-0 επί του Βόλου, πλήρωσε όμως την επιπόλαιη αντίδραση του Καρέλη και ηττήθηκε 3-2.

Την χρειάζεται τη νίκη ο Αστέρας, έχει καλή παράδοση στην Τρίπολη απέναντι στον Παναιτωλικό. Εδώ και 4 συνεχόμενα χρόνια ο Αστέρας στην Τρίπολη κερδίζει τον Παναιτωλικό. Το ίδιο ζευγάρι στο Αγρίνιο έρχεται μόνιμα ισόπαλο. Μάλιστα επειδή και τις δύο χρονιές στα playouts είναι γηπεδούχος ο Παναιτωλικός το σερί με τις ισοπαλίες φτάνει στα 6 παιχνίδια. Στο γήπεδο του ο Αστέρας τον καταφέρνει τον Παναιτωλικό, η απουσία του Καρέλη σημαντική και ο άσος στο 1.87.

Για τους γηπεδούχους φρέσκια απώλεια ο μπακ Γκαρθία (4/0), συνεχίζουν εκτός οι μεσοεπιθετικοί Μπερτόγλιο (6/0), Ντομίνγκεθ (4/0), τιμωρημένος ο στόπερ Ζουκάνοβιτς (6/1), αμφίβολος ο μπακ Καρμόνα (5/0). Σημαντικές οι απουσίες και για τον Παναιτωλικό, τιμωρημένος ο αρχισκόρερ Καρέλης (7/6), χτύπησε και ο εξτρέμ Νταγκό (7/2), ερωτηματικό ο βασικός τερματοφύλακας Ανέστης (6 συμ.) και ο μπακ Χατζηθεοδωρίδης (6/0).

(Δευτέρα 20:00) Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν απογοητεύσει τον κόσμο τους με το ξεκίνημα που έχουν κάνει στη φετινή σεζόν. Δύο ομάδες που χτίστηκαν με διαφορετικό τρόπο. Οι ερυθρόλευκοι δεν σταμάτησαν να κάνουν μεταγραφές όλο το καλοκαίρι και ο Μίτσελ δουλεύει με ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό ποδοσφαιριστών από αυτό που θα ήθελε και αυτό δημιουργεί πρόβλημα στο δέσιμο και στη συνοχή της ομάδας. Το βράδυ της Πέμπτης (13/10) κόλλησε στο 0-0 με την Καραμπάγκ για την τέταρτη αγωνιστική του Europa League.

Ο Λουτσέσκου αντίθετα δεν μπορεί να καλύψει βασικές ανάγκες στο ρόστερ. Ζήτησε επιτελικό χαφ και δεν αποκτήθηκε ποτέ, μετά τον τραυματισμό του Τόμας έχει μείνει με μοναδικό καθαρό στράικερ τον Ολιβέιρα, ο οποίος δεν είναι σε θέση να βγάλει 90 λεπτά. Το μεγαλύτερο φυσικά πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Λουτσέσκου έρχεται από την απουσία του τιμωρημένου Ζίβκοβιτς που είναι ο πιο ποιοτικός ποδοσφαιριστής στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός δεν πείθει, όμως έχει μονάδες που μπορούν να αξιοποιήσουν τα προβλήματα του ΠΑΟΚ. Ο άσος στο 1.77 στον μέσο όρο των εταιρειών.

Για τους γηπεδούχους εκτός είναι ο Άβιλα (6/0), τραυματίες παραμένουν οι Ελ Αραμπί (6/2), Βατσλίκ (5 συμ.). Τιμωρημένος ο Ζίβκοβιτς (6/0), χτύπησε ο κάπτεν Βιεϊρίνια (6/0), τραυματίας σταθερά ο Τόμας (5/1). Επιστρέφει ο Αουγκούστο (6/0) τρέχει για να προλάβει ο νεαρός στόπερ Κουλιεράκης (5/0).

TAGS CHARLIE BETS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ