TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Champions League: Τελικός... εκατομμυρίων για Κοπεγχάγη και Γαλατάσαραϊ

Οι παίκτες της Κοπεγχάγης πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Γαλατάσαραϊ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο "Ραμς Γκλόμπαλ" | Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023
Οι παίκτες της Κοπεγχάγης πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Γαλατάσαραϊ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο "Ραμς Γκλόμπαλ" | Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 © 2023/FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με αποδόσεις 2.62 και 3.00 από το πρόγραμμα της Τρίτης.

Όταν γινόταν γνωστή η κλήρωση των ομίλων τον Αύγουστο, ουδείς έδινε σοβαρές πιθανότητες σε Κοπεγχάγη και Γαλατάσαραϊ να διεκδικήσουν μία από τις δύο θέσεις που οδηγούν στους “16” του Champions League. Απόλυτα λογικό, όταν έπρεπε να αφήσουν εκτός, μία εκ των Μπάγερν και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δύο κολοσσούς της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής σκηνής.

Κι όμως φθάσαμε τελευταία αγωνιστική με τους Δανούς και τους Τούρκους να παίζουν μια... παρτίδα, η οποία θα φέρει στο νικητή, αφενός πρόκριση, αφετέρου τεράστια ποσά στα ταμεία. Η Μπάγερν έχει καπαρώσει την πρωτιά, αλλά η δεύτερη θέση θα κριθεί στο Πάρκεν, η Κοπεγχάγη περνάει ως 2η αν κερδίσει τη Γαλατά, ή αν φέρει ισοπαλία έως 2-2 και δεν κερδίσει παράλληλα η Μάντσεστερ την Μπάγερν. Η Γαλατά θέλει μόνο νίκη, δεν της κάνει κανένα άλλο αποτέλεσμα. Είναι παιχνίδι με τεράστια σημασία και για τις δύο ομάδες, από τη μία υπάρχει ένα σκληρό και δεμένο σύνολο, από την άλλη τα αρκετά μεγάλα ονόματα που διαθέτει στο ρόστερ της η φιλοξενούμενη.

Όλα ευνοϊκά για τη Νάπολι

Στο Ντιέγκο Μαραντόνα, η Νάπολι έχει τεράστια ευκαιρία να ακολουθήσει την Ρεάλ Μαδρίτης στα νοκ άουτ, φιλοξενεί την Μπράγκα, περνάει με νίκη, ισοπαλία, ή ακόμη και με ήττα μέχρι με ένα γκολ διαφορά. Οι πρωταθλητές Ιταλίας είναι πιεσμένοι, μετρούν 3 σερί ήττες, μία στην Ευρώπη (4-2 από την Ρεάλ) και δύο στο καμπιονάτο (3-0 εντός από Ίντερ και 1-0 στο Τορίνο από Γιουβέντους) ο Βάλτερ Ματσάρι και όλος ο μηχανισμός γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι για τον σύλλογο να συνεχίσει στο Champions League.

Δεν είναι κακή η εικόνα της Νάπολι, δημιουργεί φάσεις της λείπει όμως η αποτελεσματικότητα και αυτό φέρνει άγχος. Η Μπράγκα ψάχνει μια υπέρβαση στον ιταλικό νότο, θέλει μόνο νίκη και μάλιστα με δύο γκολ διαφορά. Είναι σε καλό φεγγάρι, μετράει συνολικά 7 νίκες στα τελευταία 8 ματς, έχει σκοράρει στα τελευταία 24 από τα 25 που έχει δώσει, δεν τα κατάφερε μόνο στη Μαδρίτη, κόντρα στη Ρεάλ. Ο Αρτούρ Ζόρζε ζήτησε από τους παίκτες του να γράψουν ιστορία και πραγματικά αν η ομάδα του καταφέρει να πάρει αυτή την πρόκριση, θα έχουμε να την συζητάμε για καιρό.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μέρα τελικών η σημερινή και σε αυτές τις καταστάσεις μετράει πολύ το σύνολο. Για το λόγο αυτό στο πολύ αμφίρροπο Κοπεγχάγη – Γαλατάσαραϊ θα δώσω μικρό προβάδισμα στους Δανούς, το ματς θα έχει γκολ εκατέρωθεν, ειδικά αν προηγηθεί η γηπεδούχος.

Η Νάπολι έχει όλες τις προϋποθέσεις με το μέρος της, η Μπράγκα θα επιτεθεί και όπου την βγάλει, με ηρεμία οι παρτενοπέι μπορούν να βρουν τους χώρους και να... χτυπήσουν με Οσιμέν και Κβαρατσκέλια.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κοπεγχάγη - Γαλατάσαραϊ: 1Χ & over 2,5 (απόδοση 2.62), 22:00
  • Nάπολι - Μπράγκα: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.00), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ