ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Champions League: Ο Πιερό και τα κόρνερ του Ερυθρού Αστέρα

Ο άσος της Μακάμπι Χάιφα, Φραντζί Πιερό πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό
Ο άσος της Μακάμπι Χάιφα, Φραντζί Πιερό πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Ολυμπιακό INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Μακάμπι Χάιφα - Απόλλων Λεμεσού και Ερυθρός Αστέρας - Πιούνικ για τα προκριματικά του Champions League.

Η Μακάμπι Χάιφα (No. 131) μετά τη μεγάλη πρόκριση επί του Ολυμπιακού θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Απόλλωνα Λεμεσού (No. 102) στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League (20:00 Live από το SPORT24). Οι στοιχηματικές εταιρίες θεωρούν καθαρό φαβορί για την πρόκριση την ομάδα του Μπαράκ Μπακχάρ σε τιμές στο 1.30-1.35. Αντίθετα, οι πρωταθλητές Κύπρου προσφέρονται στο 3.35.

Προγνωστικά Champions League

Ο Απόλλων αναδείχθηκε πρωταθλητής στη Μεγαλόνησο έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια και επιστρέφει φέτος στα προκριματικά του Champions League μετά τη σεζόν 2006/07, όταν είχε αποκλειστεί στον πρώτο γύρο από την ιρλανδική Κορκ Σίτι.

Από τότε βέβαια, κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και ο Απόλλων έχει να επιδείξει τέσσερις συμμετοχές σε ομίλους του Europa League τη προηγούμενη 9ετία, με τελευταία αυτή της σεζόν 2018/19.

Στην ομάδα της Λεμεσού δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές σε σύγκριση με πέρυσι. Στον πάγκο παραμένει ο Γερμανός Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Κύπρο, στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται μόνο ένας νεοφερμένος παίκτης, ο Πορτογάλος δεξιός μπακ Καμπράλ (Στ. Γκάλεν).

Από εκεί και πέρα θα στηριχθεί σε αρκετούς παίκτες που έχουν περάσει στο παρελθόν και από το ελληνικό πρωτάθλημα, όπως ο στόπερ Ρομπέρζ (Αρης), ο επιθετικός Ντιγκινί (Πανθρακικός, Ατρόμητος, Αρης) και ο επιθετικός χαφ Κολ (Παναχαϊκή, Απόλλων Σμύρνης).

Για τον Απόλλωνα το αποψινό ματς είναι το πρώτο επίσημο της σεζόν. Αντίθετα, η Μακάμπι Χάιφα έχει στα πόδια της τόσο στα δύο παιχνίδια που έδωσε κόντρα στον Ολυμπιακό, όσο και τον τελικό του Σούπερ Καπ με την Χάποελ Μπερ Σεβά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Με βάση τα όσα έδειξαν οι Ισραηλινοί κόντρα στους "ερυθρόλευκους" και με δεδομένο ότι το "Σαμί Οφέρ" θα είναι ξανά κατάμεστο, έχουν δικαίως το προβάδισμα και απέναντι στον Απόλλωνα. Άλλωστε, η Μακάμπι Χάιφα στα τελευταία 15 ευρωπαϊκά παιχνίδια της εντός έδρας, έχει απολογισμό 9-5-1. Μοναδική της ήττα από την Ουνιόν Βερολίνου, που αγωνίζεται στην Bundesliga.

Στοιχηματικά πάντως, ο άσος στο 1.50 δεν έχει αξίζει. Αντίθετα, έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον το anytime του Φραντζί Πιερό. Ο 27χρονος θηριώδης φορ από την Αϊτή ταλαιπώρησε αφάνταστα την άμυνα του Ολυμπιακού στον προηγούμενο γύρο. Στο πρώτο ματς μπήκε ως αλλαγή και είχε χαμένο τετ α τετ και δοκάρι. Στο "Καραϊσκάκης" ξεκίνησε βασικός και σκόραρε δύο φορές. Στο 2.50 να βρει δίχτυα και απόψε κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο Βελιγράδι, ο Ερυθρός Αστέρας (No. 34) φιλοξενεί την Πιούνικ (No. 185) σε ένα ματς όπου ο άσος δεν φτάνει ούτε στο 1.20 (20:00 Live από το SPORT24).

Πρωταθλητές Σερβίας την τελευταία πενταετία οι "ερυθρόλευκοι", ψάχνουν φέτος την επιστροφή τους στους ομίλους του Champions League έπειτα από δύο χρόνια. Πέρυσι αποκλείστηκαν στον τρίτο προκριματικό γύρο από τη Σέριφ και πρόπερσι από την Ομόνοια. Συνέχισαν πάντως στο Europa League και το 2021 έφτασαν μέχρι τους "32" (αποκλεισμός από τη Μίλαν), ενώ την περσινή σεζόν σταμάτησαν στους "16" από τη μετέπειτα φιναλίστ Ρέιντζερς.

Η ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά και το φετινό πρωτάθλημα, αφού σε τέσσερις αγώνες μετράει ισάριθμες νίκες με 17-1 γκολ.

Το καλοκαίρι ο Ερυθρός Αστέρας ενισχύθηκε με παίκτες όπως ο εξτρέμ Μπουκαρί (Γάνδη), ο φορ Πέσιτς (Καραγκιουμρούκ), ο στόπερ Μιλούνοβιτς (Αλάνιασπορ) και ο χαφ Κανγκβά (Αρσεναλ Τούλα), που αναμένονται βασικοί απόψε. Φυσικά, στο ρόστερ υπάρχουν και γνώριμα πρόσωπα στο ελληνικό κοινό, όπως ο Αλεξάνταρ Κάταϊ και ο Μπεν, που έχουν περάσει στο παρελθόν από τον Ολυμπιακό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Πιούνικ έχει ήδη υπερβάλει εαυτόν στην Ευρώπη, αφού απέκλεισε διαδοχικά της Κλουζ και Ντουντελάνζ. Αυτό σημαίνει ότι εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία της την είσοδο σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης (μίνιμουμ στο Conference League).

Για τα δεδομένα της πάντως θα πρόκειται για εκπληκτική υπέρβαση αν κάνει και τρίτη διαδοχική πρόκριση. Ήδη το Σάββατο εμφάνισε τα πρώτα σημάδια αστάθειας, χάνοντας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Αρμενίας από την Αρατάτ, με 1-0 εντός έδρας.

Προφανώς, τα 1.15 στον άσο δεν έχουν το παραμικρό στοιχηματικό ενδιαφέρον, για αυτό λοιπόν θα πρέπει να στραφούμε κι εδώ σε κάποιο ειδικό στοίχημα.

Πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο ο Ερυθρός Αστέρας να εκτελέσει πάνω από επτά κόρνερ σε απόδοση 2.25, καθώς θα έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Επίσης, η Πιούνικ στους πρώτους δύο γύρους, παραχώρησε από επτά κόρνερ στα εκτός έδρας ματς με Κλουζ στη Ρουμανία και με Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο. Κάπου εκεί λοιπόν αναμένεται να παίξουν και τα κόρνερ του Ερυθρού Αστέρα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μακάμπι Χάιφα – Απόλλων Λεμεσού: Πιερό Να Σκοράρει (απόδοση 2.50), 20:00
  • Ερυθρός Αστέρας – Πιούνικ: Ερυθρός Αστέρας Over 7,5 κόρνερ (απόδοση 2.25), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ