TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ευρωπαϊκή δυάδα στο 3.67

Ο τεχνικός της Ντιναμό Κιέβου Μιρτσέα Λουτσέσκου
Ο τεχνικός της Ντιναμό Κιέβου Μιρτσέα Λουτσέσκου © 2022 EFREM LUKATSKY/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει στα προκριματικά του Champions League και του Conference League.

Δεύτερο πιάτο του 3ου προκριματικού γύρου των ευρωπαϊκών διοργανώσεων σήμερα, με πέντε ζευγάρια Champions League και τέσσερα Conference League.

Στο Champions League το πιο φανταχτερό ζευγάρι της ημέρας είναι το Ντιναμό Κιέβου – Στουρμ Γκρατς, που λόγω του πολέμου δεν θα διεξαχθεί φυσικά στην Ουκρανία αλλά στο Λοτζ της Πολωνίας (21:00 Live από το SPORT24).

Η Ντιναμό, παρά τα τεράστια και προφανή προβλήματα (αποψίλωση του ρόστερ, χωρίς επίσημο ματς μέσα στο 2022 κτλ.), έκανε την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο, πετώντας εκτός συνέχειας τη Φενερμπαχτσέ, σε ένα ζευγάρωμα που απέκτησε χαρακτήρα ιερής μάχης για τους Ουκρανούς, με δεδομένη τη φιλοπουτινική στάση των οπαδών της Φενέρ.

Τα προβλήματα πάντως παραμένουν για την Ντιναμό. Παρελθόν πλέον και ο Βέρμπιτς, που έπαιξε στα δύο ματς με τη Φενέρ αλλά είναι πια παίκτης του Παναθηναϊκού και δεν πολυσυμφωνούμε με τον ρόλο του καθαρού φαβορί που της δίνουν οι εταιρείες. Η φετινή Στουρμ είναι φιλόδοξη και μόλις το Σάββατο, για τη 2η αγωνιστική του αυστριακού πρωταθλήματος, νίκησε τη Ζάλτσμπουργκ. Στο 1.75 το X2 των Αυστριακών.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο Conference League, όπως είναι φυσικό, δεν υπάρχει κάποιο ανάλογα φανταχτερό παιχνίδι. Στοιχηματικά όμως έχει ενδιαφέρον το ζευγάρι της σλοβάκικης Ντουνάιτσκα με τη ρουμάνικη Στεάουα Βουκουρεστίου (21:30 Live από το SPORT24).

Η Ντουνάισκα πέρασε πολύ εύκολα με τέσσερις νίκες τα εμπόδια των Κλίφτονβιλ και Βίκινγκουρ Γκότα και ξεκίνησε θετικά και στο πρωτάθλημά της, με εφτά βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Αντίθετα, η Στεάουα ζορίστηκε πολύ στον προηγούμενο γύρο κόντρα στη Σαμπούρταλο από τη Γεωργία (ήττα 1-0 στην Γεωργία, ανατροπή με 4-2 στη Ρουμανία με δύο γκολ από το 80’ και μετά), ενώ στο ρουμανικό πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει με το απογοητευτικό 0-2-1.

Έχει και κάποιες απουσίες σήμερα η Στεάουα, το κλίμα για τον τεχνικό της, τον Νικολάε Ντίκα, δεν είναι και το καλύτερο και μάλλον δεν δικαιολογείται το ότι οι εταιρείες δίνουν φαβορί το διπλό. Στο 2.90-2.95 φτάνει ο άσος των Σλοβάκων, στο 2.10 το πιο συντηρητικό DNB.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντιναμό Κιέβου – Στουρμ Γκρατς: X2 (απόδοση 1.75) 21:00
  • Ντουνάισκα – Στεάουα: 1 DNB (απόδοση 2.10) 21:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Αγγλία και τη Γερμανία μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ