ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Champions League: Ο "καυτός" Σωτηρίου και η... απρόσεκτη Ντιναμό

Ο γκολκίπερ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ντόμινικ Λιβάκοβιτς
Ο γκολκίπερ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ντόμινικ Λιβάκοβιτς © 2022 MIGUEL MORENATTI/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες της Σάμροκ με τη Λουντογκόρετς και της Σκούπι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League.

Η Λουντογκόρετς (No. 76) μετέτρεψε τη ρεβάνς με τη Σάμροκ (No. 142), στο Δουβλίνο, σε τυπική διαδικασία μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα στο Ράζγκραντ (22:00 Live από το SPORT24). Οι πρωταθλητές Βουλγαρίας ήταν κυρίαρχοι σε όλο το 90λεπτο, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και ήδη σκέφτονται τον επόμενο αντίπαλό τους, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League (θα προκύψει από το νικητή του ζευγαριού Σκούπι – Ντιναμό Ζάγκρεμπ).

Προγνωστικά Champions League

Τη διαφορά για τη Λουντογκόρετς έκανε ο Πιέρος Σωτηρίου με δύο γκολ (25', 35'), πριν έρθει ο Τιάγκο να βάλει το κερασάκι στις καθυστερήσεις. Ο Κύπριος φορ μετράει ήδη τρία τέρματα στα πρώτα τρία ευρωπαϊκά ματς της φετινής σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι είχε πετύχει και το νικητήριο γκολ (1-0) στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σουτιέσκα (Μαυροβούνιο), στον πρώτο προκριματικό γύρο.

Την Παρασκευή, στο εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας 1948, ο Σιμούντζα δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Σωτηρίου. Για την ακρίβεια άλλαξε πέντε παίκτες στην 11αδα συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στη Σάμροκ και η Λουντογκόρετς γκέλαρε μένοντας στο 2-2.

Απόψε, ο Σωτηρίου αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Παρότι η πρόκριση είναι λίγο πολύ δεδομένη για τους Βούλγαρους, ο Σιμούντζα σκοπεύει να παρατάξει την καλή του ενδεκάδα.

"Δεν υπάρχει περίπτωση να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Θέλω να παίξουμε στο 100%. Το παιχνίδι στο Δουβλίνο θα είναι πολύ διαφορετικό. Η Σάμροκ είναι πολύ διαφορετική ομάδα με τη βοήθεια των οπαδών της. Εμείς όμως έχουμε νοοτροπία νικητή. Θέλουμε να κερδίσουμε και όχι απλά να προκριθούμε", προσπάθησε να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του ο Σλοβένος τεχνικός.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στοιχηματικά πάντως, δεν μπορείς να παίξεις σε τιμές φαβορί μία ομάδα που προκρίνεται ακόμη και με ήττα με δύο γκολ διαφορά. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει λοιπόν το anytime του φορμαρισμένου Σωτηρίου σε τιμές τριπλασιασμού, στη λογική ότι ο Κύπριος θα συνεχίσει το σερί του στα προκριματικά.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ανοιχτή παραμένει η υπόθεση πρόκριση στο ζευγάρι της Σκούπι (No. 173) με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (No. 30). Η πρωταθλήτρια της Βόρειας Μακεδονίας, πήρε στο πρώτο ματς, μέσα στο Μάξιμιρ, ανέλπιστη ισοπαλία με 2-2 και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της (22:00 Live από το SPORT24).

Το ιδιαίτερο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι ότι στον πάγκο της Σκούπι βρίσκεται ο Γκότσε Σεντλόσκι, άλλοτε στόπερ και αρχηγός της Ντιναμό. Ηταν από τα αγαπημένα παιδιά της κροατικής εξέδρας και ως ποδοσφαιριστής της Ντιναμό κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και ισάριθμα κύπελλο Κροατίας.

Φυσικά για την Ντιναμό θα είναι το απόλυτο φιάσκο αν αποκλειστεί από τον δεύτερο προκριματικό γύρο. Στόχος των πρωταθλητών Κροατίας είναι να επιστρέψουν στους ομίλους του Champions League μετά τη σεζόν 2019/20. Πρόπερσι η Ντιναμό έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Europa League και πέρυσι ως την ενδιάμεση φάση αμέσως μετά τους ομίλους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το Σάββατο, για την κροατική λίγκα, η ομάδα του Αντε Τσάτσιτς κέρδισε εύκολα με 5-1 εκτός έδρας τη Σλάβεν Μπελούπο, παρότι έλειπαν από την 11αδα έξι βασικοί παίκτες. Το αρνητικό είναι πως για τρίτο σερί ματς δέχθηκε γκολ. Υπενθυμίζεται, ότι πριν το 2-2 με τη Σκούπι, είχε κερδίσει, στην πρεμιέρα του κροατικού πρωταθλήματος, 3-2 με ανατροπή τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

Διόλου απίθανο να δεχθεί και απόψε γκολ, δεδομένου ότι τέθηκαν νοκ άουτ και δύο στόπερ, ο βασικός Γιόσιπ Σούταλο και ο χρήσιμος Κέβιν Τεοφίλ.

Άλλωστε, η Σκούπι είναι το απόλυτο αουτσάιντερ της αναμέτρησης, δεν έχει πρακτικά κάτι να χάσει και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ότι η πίεση βρίσκεται στην απέναντι πλευρά. Επίσης, μην ξεχνάμε ότι στο Ζάγκρεμπ, κατάφερε να σκοράρει δύο φορές, παρότι έκανε μόλις τέσσερις τελικές. Προηγήθηκε στο 25' (0-1), βρέθηκε κάτω με 2-1 στο 86', αλλά ισοφάρισε στο 89', εκμεταλλευόμενη μία παντελώς άστοχη έξοδο του γκολκίπερ Λιβάκοβιτς.

Λογικό ότι μαζεύτηκε αισθητά το Goal/Goal και από τιμές στο 2.25-2.30 αγγίζει πλέον οριακά το 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σάμροκ – Λουντογκόρετς: Σωτηρίου Να Σκοράρει (απόδοση 3.00), 22:00
  • Σκούπι – Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Goal/Goal (απόδοση 2.00), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ