TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: "Λιώνει" στη Λάρνακα η Μίντιλαντ

Ο Βραζιλιάνος άσος της Μίντιλαντ Σαρλς
Ο Βραζιλιάνος άσος της Μίντιλαντ Σαρλς © 2022 DARKO VOJINOVIC/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και ποντάρει στο ΑΕΚ Λάρνακας - Μίντιλαντ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Εβδομάδα επαναληπτικών του 2ου προκριματικού σε Champions και Conference League διατρέχουμε και στο σημερινό πρώτο πιάτο, ως ορεκτικό, το πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι ματς για το Champions League και τρία για το Conference.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο Champions League, στην Κύπρο, η ΑΕΚ Λάρνακας υποδέχεται τη Μίντιλαντ, στη ρεβάνς του 1-1 στη Δανία (18:30 Live από το SPORT24). Η ΑΕΚ Λάρνακας, παρά το θετικό αποτέλεσμα, παραμένει το αουτσάιντερ του ζευγαριού, καθώς η Μίντιλαντ είναι σαφώς και πιο έμπειρη και πιο ποιοτική.

Αλλά ταυτόχρονα οι Κύπριοι έχουν μια τεράστια ευκαιρία μπροστά τους, πετυχαίνοντας τους Δανούς σε κακή κατάσταση. Τρία επίσημα ματς έχει δώσει η Μίντιλαντ φέτος και ακόμη δεν έχει νικήσει: 1-1 εντός με τη Ράντερς στην πρεμιέρα του δανέζικου πρωταθλήματος, 1-3 πάλι εντός από τη Σίλκεμποργκ για τη 2η αγωνιστική και βέβαια το 1-1 με την κυπριακή ομάδα στη Δανία.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money. Δες εδώ.

18.30 το απόγευμα γίνεται το ματς στη Λάρνακα και καταλαβαίνεις τι θα γίνεται από τον καύσωνα και πόσο μπορεί να επηρεαστούν οι Δανοί. Κι όσο κι αν δεν ξέρουμε και δεν μπορούμε να σου πούμε αν η ΑΕΚ Λάρνακας θα μπορέσει τελικά να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία, αυτό που ξέρουμε είναι ότι οι αποδόσεις του άσου, που φτάνει μέχρι και το 4.50, είναι τουλάχιστον υπερβολικές.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΕΚ Λάρνακας – Μίντιλαντ: 1Χ (απόδοση 1.90) 18:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από τη Βραζιλία και την Αργεντινή μέχρι τα πρωταθλήματα της Ιρλανδίας και της Κίνας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ