ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Champions League: Το εντός έδρας σερί της Πλζεν και η άμυνα της Σέριφ

Οι παίκτες της Σέριφ πανηγυρίζουν το γκολ τους κόντρα στη Σαχτάρ
Οι παίκτες της Σέριφ πανηγυρίζουν το γκολ τους κόντρα στη Σαχτάρ © 2022 EFREM LUKATSKY/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες της Πλζεν με την Ελσίνκι και της Σέριφ με τη Μάριμπορ στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Champions League.

Το αποψινό στοιχηματικό πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι αναμετρήσεις για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Στο Πλζεν της Τσεχίας η Βικτόρια (Νο. 68) φιλοξενεί την Ελσίνκι (No. 115), έχοντας το προβάδισμα για την πρόκριση, μετά τη νίκη της με 2-1 στη Φινλανδία, την περασμένη εβδομάδα (20:00 Live από το SPORT24).

Για την Πλζεν η φετινή είναι η 13η ευρωπαϊκή συμμετοχή της. Πέρυσι κατέκτησε το έκτο πρωτάθλημα της ιστορίας, επιστρέφοντας στην κορυφή της Τσεχίας για πρώτη φορά μετά το 2018. Ολοι οι τίτλοι της έχουν έρθει από το 2010 και μετά.

Προς το παρόν έχει κάνει επτά καλοκαιρινές προσθήκες, ωστόσο ο τεχνικός Μίχαλ Μπίλεκ, στο πρώτο ματς με την Ελσίνκι, βασίστηκε αποκλειστικά στον περσινό κορμό. Δεν χρησιμοποίησε στην 11αδα ούτε ένα νέο μεταγραφικό απόκτημα. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και απόψε, αφού ο Μπίλεκ δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Προγνωστικά Champions League

Για την Πλζεν είναι πολύ σημαντικό να προκριθεί στον τρίτο γύρο, αφενός διότι θα διατηρήσει ζωντανό το όνειρο της εισόδου στους ομίλους του Champions League, αφετέρου θα κλειδώσει την επιστροφή της σε ευρωπαϊκούς ομίλους έπειτα από τέσσερα χρόνια.

Πέρυσι, η Βικτόρια δεν κατάφερε να μπει στους ομίλους του Europa Conference League, αφού αποκλείστηκε στα playoffs από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Παρόλα αυτά, η πρωταθλήτρια Τσεχίας είναι αήττητη εντός έδρας στην Ευρώπη οκτώ σερί παιχνίδια. Μετά την ήττα από τη Ρεάλ τη σεζόν 2018/19, μετράει επτά νίκες και μία ισοπαλία (0-0 με τον Ολυμπιακό) μπροστά στο κοινό της σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η Ελσίνκι ξεκίνησε και πέρυσι από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League. Απέκλεισε αρχικά την Μπουντούτσνοστ, όμως στη συνέχεια αποκλείστηκε από τη Μάλμε και υποβιβάστηκε στο Europa League. Εκεί πέρασε στον τρίτο γύρο τη Νέφτσι Μπακού, για να αποκλειστεί στα playoffs από τη Φενέρ και να παίξει τελικά στους ομίλους του Conference League.

Μίνιμουμ στόχος και φέτος για τους πρωταθλητές Φινλανδίας είναι οι όμιλοι του Conference League. Υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο γύρο απέκλεισαν πολύ δύσκολα τη Ρίγας στα πέναλτι.

Είναι φανερό πως η Ελσίνκι είναι ομάδα επιπέδου Conference League, επομένως πολύ δύσκολα θα διεκδικήσει την πρόκριση μέσα στην Τσεχία. Η Πλζεν είναι στρωμένο σύνολο από πέρυσι και μέσα στην Doosan Arena αποδεικνύεται συνήθως αξιόπιστη. Λογικά χαμηλά ο άσος, σε τιμές στο 1.40. Ανεβαίνει στο 2.05 σε συνδυασμό με το Under 3,5, στη λογική ότι και οι επτά τελευταίες εκτός έδρας ευρωπαϊκές ήττες της Ελσίνκι (Ρίγα, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Λίντσερ, Φενέρ, Μάλμε, Ερυθρός Αστέρας, Ολίμπια Λουμπλιάνα) ήρθαν με Under 3,5.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ιδιαίτερα κλειστό αναμένεται το παιχνίδι της Σέριφ (No. 78) με τη Μάριμπορ (No. 127). Εδώ η αναμέτρηση διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Μολδαβίας, το Κισινάου και όχι στη φυσική έδρα της Σέριφ, στο Τίρασπολ (20:00 Live από το SPORT24).

Tο πρώτο μεταξύ τους ματς, στη Σλοβενία, έληξε ισόπαλο 0-0. Λιγοστές φάσεις, με τη Σέριφ να παίζει υποδειγματική άμυνα και να επιτρέπει στη Μάριμπορ μόλις μία τελική!

Η Σέριφ σε τρία ευρωπαϊκά ματς φέτος δεν έχει δεχθεί κανένα γκολ. Στον πρώτο γύρο απέκλεισε τη βοσνιακή Ζρίνσκι με 0-0 εκτός έδρας και 1-0 στη Μολδαβία, χάρη σε ένα αυτογκόλ. Υπενθυμίζεται, ότι οι πρωταθλητές Μολδαβίας έφτασαν πέρυσι ως τους ομίλους του Champions League, αποκλείοντας στην πορεία τους, τόσο τον Ερυθρό Αστέρα, όσο και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ομάδες ανώτερες σε σύγκριση με τη Μάριμπορ..

Η Μάριμπορ έχει να παίξει σε ευρωπαϊκό όμιλο από τη σεζόν 2017/18, όταν είχε βρεθεί σε αυτούς του Champions League. Έκτοτε, κολλάει σταθερά στα προκριματικά. Πέρυσι αποκλείστηκε στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League από τη Χάμαρμπι με δύο ήττες. Φέτος, πέρασε δύσκολα (0-0, 2-0) το εμπόδιο της Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ (Λευκορωσία) στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Με βάση την εικόνα του πρώτου αγώνα, η Σέριφ έχει τη δυνατότητα να κρατήσει τη Μάριμπορ μακριά από την εστία της. Αυτό σημαίνει ότι αν οι Μολδαβοί βρουν ένα γκολ, μπορεί να είναι αρκετό για να προκριθούν. Χαμηλά, στο 1.30 παίζει η πρόκριση της Σέριφ, αν όμως τη συνδυάσουμε με το Under 2,5 ανεβαίνουμε στο 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πλζεν – Ελσίνκι: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.05), 20:00
  • Σέριφ – Μάριμπορ: Πρόκριση Σέριφ & Under 2,5 (απόδοση 2.10), 20:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ