ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Champions League: Ο Ικάρντι οδηγεί τη Γαλατά στους ομίλους

Το σεντόνι του Champions League
Το σεντόνι του Champions League INTIME

Με οδηγό τον Μάουρο Ικάρντι η Γαλατασαράι θέλει να σφραγίσει απόψε την είσοδό της στους ομίλους του Champions League μετά από τέσσερα χρόνια.

Πέρα από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα, απόψε διεξάγονται ακόμη δύο αναμετρήσεις για τα πλέι-οφ του Champions League.

Στην Κωνσταντινούπολη, η Γαλατασαράι υποδέχεται τη Μόλντε (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), έχοντας χτίσει προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο ματς στη Νορβηγία, όπου κέρδισε με 3-2. Ωστόσο, το τελικό σκορ πριν έξι βράδια μπορεί να χαρακτηριστεί μέχρι και μαγική εικόνα...

Η Μόλντε είχε 22 τελικές έναντι 6 της Γαλατά, ενώ τα xGoals ήταν 1,67-0,80 υπέρ των Νορβηγών. Γενικά, η ομάδα του Έρλινγκ Μο ήταν πολύ πιο επικίνδυνη από την πρωταθλήτρια Τουρκίας, ωστόσο η κλάση των ποδοσφαιριστών της Γαλατά έκανε τη διαφορά.

Ιδίως ο Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος σημείωσε το 1-2 στο 29' και έβγαλε την ασίστ στο 90+3' για το νικητήριο γκολ του Μίντσο. Ο 30χρονος Αργεντινός φορ, που έβαλε πέρυσι 22 γκολ και ήταν ο MVP της Γαλατά στην πορεία της προς τον τίτλο, έχει ξεκινήσει το ίδιο εντυπωσιακά και τη φετινή σεζόν.

Στον τρίτο προκριματικό γύρο σημείωσε το νικητήριο γκολ (1-0) στη ρεβάνς με την Ολίμπια Λουμπλιάνας, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι για την τουρκική λίγκα έβαλε και τα δύο γκολ της Γαλατά στο 2-0 επί της Τράμπζονσπορ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Εν ολίγοις, ο Ικάρντι έχει βρει δίχτυα τέσσερις φορές στα τελευταία τρία επίσημα ματς της Γαλατά. Με δεδομένο ότι ο τεχνικός Οκάν Μπορούκ δεν μπορεί να υπολογίζει απόψε στις υπηρεσίες των άλλων δύο σούπερ σταρ της ομάδας, του Ζαχά και του Ζίγιεχ, τα κάστανα από τα φωτιά αναμένεται να βγάλει ξανά ο πρώην άσος των Παρί και Ιντερ.

Στο 1.83 το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Ικάρντι, στο 3.70 εκτοξεύεται η απόδοση με Under 3,5. Η Γαλατά φέτος έχει 3x3 νίκες εντός έδρας, όλες χωρίς να δεχθεί γκολ κόντρα σε Ζάλγκιρις (1-0), Ολίμπια (1-0) και Τράμπζονσπορ (2-0). Δείχνει λοιπόν μίαα ομάδα που μέσα στο Αλί Σαμί Γεν ξέρει να ελέγχει το τέμπο και να προστατεύει την εστία της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γαλατασαράι – Μόλντε: Anytime Ικάρντι & Under 3,5 (απόδοση 3.70). 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ