TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Παναθηναϊκός - Μπράγκα: Μάτια που γυαλίζουν στο ματς των εκατομμυρίων

Παναθηναϊκός - Μπράγκα: Μάτια που γυαλίζουν στο ματς των εκατομμυρίων
INTIME SPORTS

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει στοιχηματικά το μεγάλο ματς του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα για τα πλέι-οφ του Champions League και καταλήγει σε μία επιλογή με γκολ.

Το έφθασε εκεί που είχε στοχεύσει από την αρχή ο Παναθηναϊκός. Στο ματς, στο γκολ. Τόσο απέχει από την επιστροφή στα αστέρια. Ναι, εξακολουθεί και είναι δύσκολο, δεν το έχει πετύχει ακόμη, αλλά βρίσκεται κοντά (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Ο Γιοβάνοβιτς ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη τύπου, δεν μπορεί να υπάρξει σκοπιμότητα από την ομάδα του. Ο Παναθηναϊκός καλείται να ανατρέψει μια κατάσταση, αυτός είναι που πρέπει να βγει και να επιτεθεί, η Μπράγκα έχει να υπερασπιστεί το 2-1, μπορεί να περιμένει και να ψάξει τις στιγμές της.

Είναι μια παρτίδα σκάκι το σημερινό ματς, ένα λάθος, μια έμπνευση, το προσωπικό ταλέντο, οι χαρακτήρες και βεβαίως η τύχη, αποτελούν τους παράγοντες που θα αναδείξουν αυτόν που θα μπει την Πέμπτη στην κληρωτίδα.

Οι "πράσινοι" θα παρουσιαστούν πάνοπλοι, στοιχείο εξόχως σημαντικό τούτη την ώρα. Η Μπράγκα δεν έχει τον κομβικό Αλ Μουσράτι. Παίκτης σημαντικότατος στον άξονα, αλλά θυμίζω, όταν έγινε αλλαγή στο πρώτο ματς, οι Πορτογάλοι ανέβασαν την απόδοσή τους, κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο, δημιούργησαν φάσεις. Η Μπράγκα δεν είναι η ομάδα που στηρίζεται στον έναν παίκτη, ο Αρτούρ Ζορζ περιμένει ξανά μια συνολικά καλή λειτουργία. Προφανής η στόχευση, θα ψάξει να βρει ανοικτούς χώρους για να χτυπήσει εκεί τον Παναθηναϊκό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Δεν βλέπω μεγάλες διάφορες στην προσέγγιση του ματς από τις δύο πλευρές, ούτε κάποια έκπληξη. Αν δεν μπει νωρίς το πρώτο γκολ, θα χρειαστεί υπομονή από τον Παναθηναϊκό, η επιλογή 2-3 γκολ μας καλύπτει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός - Μπράγκα: 2-3 γκολ (απόδοση 1.91) 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ