BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Παναθηναϊκός – Μπράγκα με ειδικό και γκολ

Προγνωστικά Champions League: Παναθηναϊκός – Μπράγκα με ειδικό και γκολ
INTIME SPORTS

Η στοιχηματική πρόταση του Betmarket.gr είναι από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μπράγκα για τα playoffs του Champions League.

Θυμίζουμε ότι στην πρώτη αναμέτρηση στην Πορτογαλία, η Μπράγκα επικράτησε με 2-1 του Παναθηναϊκού και πήρε προβάδισμα πρόκρισης. Οι Πορτογάλοι άνοιξαν το σκορ στο 51' και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 73', όμως οι "πράσινοι" είχαν την απάντηση στο τέλος, μειώνοντας στις καθυστερήσεις και διατηρώντας τις ελπίδες τους για πρόκριση.

Σχετικά με τις αποδόσεις του σημερινού αγώνα (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), το σετ είναι αρκετά ισορροπημένο, με τον άσο να κυμαίνεται κοντά στο 2.50 και το διπλό στο 2.70.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε ένα καθοριστικό γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου αγώνα κι έτσι παραμένει ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης στους ομίλους Champions League. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχει καταστρώσει ένα πλάνο με στόχο να βρει ένα γρήγορο γκολ για να ισοφαρίσει το συνολικό σκορ. Αναμένουμε, λοιπόν μια σχετικά επιθετική προσέγγιση, με πίεση ψηλά και στόχο να αναδείξει τις αδυναμίες του αντιπάλου.

Η Μπράγκα από την πλευρά της ναι μεν κέρδισε στον πρώτο αγώνα και έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση, όμως το γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης σίγουρα την προβλημάτισε.

Οι Πορτογάλοι διακρίνονται για τις επιθετικές τους αρετές, όχι όμως και για την καλή τους αμυντική λειτουργία, συνεπώς δύσκολα θα τους δούμε να παίζουν για να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα. Μιλάμε για ένα σύνολο αρκετά επικίνδυνο μπροστά κι ειδικά αν βρει χώρους, μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα, όμως αν παρασυρθεί θα κάνει την άμυνα του ακόμη πιο ευάλωτη.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο πρώτο παιχνίδι τα xGoals ήταν 1.47 - 1.57, στοιχείο που αποδεικνύει πως υπήρχαν αρκετές φάσεις από τις δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει το γκολ και γενικότερα θα έχει μια σχετικά επιθετική προσέγγιση, την ώρα που η Μπράγκα είναι μια ομάδα με επιθετικές αρετές και αμυντικές αδυναμίες. Συνεπώς, το Goal/Goal μοιάζει να είναι μια καλή επιλογή και προσφέρεται σε απόδοση 1.75.

Έχουμε, όμως, και ένα ειδικό στοίχημα, όσον αφορά τα στατιστικά του αγώνα. Στον πρώτο αγώνα η Μπράγκα έκανε 18 φάουλ και σήμερα θα θέλει με κάθε τρόπο να μην επιτρέψει στον Παναθηναϊκό να χτίσει τον ρυθμό του, οπότε λογικά θα κάνει αρκετά εύκολα φάουλ. Αντίστοιχα, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να διεκδικήσει τον έλεγχο του αγώνα και να πιέζει αρκετά τον αντίπαλο, με σκοπό να κλέψει τη μπάλα. Συνεπώς, η επιλογή να υπάρξουν Over 28.5 φάουλ στην αναμέτρηση έχει αξία και προσφέρεται σε απόδοση 1.98.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παναθηναϊκός – Μπράγκα: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 22:00
  • Παναθηναϊκός – Μπράγκα: Over 28.5 φάουλ (απόδοση 1.98), 22:00

Τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος σε υψηλές αποδόσεις

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ