TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Champions League: Ο... χρήστης Ρεάλ Μαδρίτης αισθάνεται υπέροχα στην τοποθεσία "Σ. Μπερναμπέου"

Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε πανηγυρίζει γκολ του με την Ρεάλ σε ματς της La Liga απέναντι στην Σοσιεδάδ | 17 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Φεντερίκο Βαλβέρδε πανηγυρίζει γκολ του με την Ρεάλ σε ματς της La Liga απέναντι στην Σοσιεδάδ | 17 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 JOSE BRETON/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας και καταλήγει σε δύο καλοπληρωμένες επιλογές από τον τρίτο όμιλο του Champions League.

Έχει απλοποιήσει την κατάσταση στον όμιλο η Ρεάλ Μαδρίτης, ούσα απόλυτη μέχρι στιγμής με 3 νίκες σε 3 αναμετρήσεις. Στο Champions League αισθάνεται... βασίλισσα, παίζει με μια άνεση, με μια αίσθηση ανωτερότητας, ακόμη και σε βραδιές που δεν είναι καλύτερη από τον αντίπαλό της, βρίσκει τρόπους και στο τέλος πανηγυρίζει. Απόψε η ομάδα του Αντσελότι φιλοξενεί την Μπράγκα (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), η οποία όπως αναμέναμε και στην Πορτογαλία έβαλε δύσκολα στους Μαδριλένους, αλλά στο τέλος δεν πήρε κάτι από το ματς.

Το Μπερναμπέου θα βάλει πίεση στους φιλοξενούμενους, η Ρεάλ θα επιτεθεί, προέρχεται από τη "λευκή" ισοπαλία στο ίδιο γήπεδο με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, θέλει να βγάλει αντίδραση. Η ομάδα του Αρτούρ Ζόρζε, από την άλλη, ξέρει να δημιουργεί και να σκοράρει, αυτό είναι το δυνατό της σημείο, θα προσπαθήσει να μην κλειστεί και να παράξει φάσεις.

Η ευκαιρία της Νάπολι κόντρα στην παραπαίουσα Ουνιόν

Στον ίδιο όμιλο, χρονικά λίγο νωρίτερα, στο "Ντιέγκο Μαραντόνα" η Νάπολι φιλοξενεί την Ουνιόν Βερολίνου και σε περίπτωση νίκης, οι "παρτενοπέι" θα αγκαλιάσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και φυσικά τα πολλά χρήματα που συνοδεύει μια τέτοια εξέλιξη (19:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Πέρασε ένα διάστημα έντασης η Νάπολι και μεγάλης αμφισβήτησης του προπονητή Ρούντι Γκαρσιά, τα τελευταία θετικά αποτελέσματα άλλαξαν το κλίμα, όπως συμβαίνει σε αυτά τις περιπτώσεις.

Αν και λείπει ο εξαιρετικός φορ Οσιμέν, η όλη λειτουργία της ομάδας είναι εξαιρετική και η δουλειά γίνεται... αναίμακτα. Η Ουνιόν από την άλλη κυριολεκτικά παραπαίει, προέρχεται από την 12η συνεχόμενη ήττα της, μόνο προβλήματα μπορεί να διακρίνει κανείς στο σύνολο του Ουρς Φίσερ, μεγάλη αδυναμία σε δημιουργία και σκοράρισμα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά στοιχήματος

Ρεάλ Μαδρίτης και Champions League πάνε... πακέτο, η ομάδα του Αντσελότι μπορεί να συνεχίσει την επέλασή της στον όμιλο, η Μπράγκα δεν θα φοβηθεί, θα προσπαθήσει να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει, ο άσος σε συνδυασμό με γκολ και των δύο ομάδων φαντάζει καλή επιλογή.

Η Νάπολι έχει το πάνω χέρι κόντρα στην απογοητευτική Ουνιόν, είναι σε θέση να φέρει το ματς στα μέτρα της και να πάρει αυτό που θέλει. Ο άσος στο 1.45 δεν πρόκειται να με απασχολήσει, η επιλογή όμως 2-3 γκολ στο 2.00 έχει αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάπολι – Ουνιόν Βερολίνου: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), 19:45
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Μπράγκα: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.40), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ