TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με τρία ειδικά

Arsenal's Bukayo Saka celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Newcastle United at Emirates stadium in London, Saturday, Nov. 27, 2021. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μπουκαγιό Σάκα πανηγυρίζει γκολ της Άρσεναλ 2023 AP IMAGES/KIRSTY WIGGLESWORTH

Με τρία ειδικά παίζει στο Champions League το Total Betting του Match Money.

Σοσιεδάδ – Μπενφίκα (19:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η Σοσιεδάδ έχει πάρει το πάνω χέρι στον όμιλο και βάσει των εμφανίσεών της δικαιολογεί τις αποδόσεις φαβορί. Πάντως και για την Μπενφίκα είναι το τελευταίο της χαρτί και δεν βλέπουμε τον λόγο να μπλέξει κανείς στην αγορά του 1Χ2. Αντίθετα, μια ενδιαφέρουσα σκέψη είναι να κυνηγήσουμε τον Ιάπωνα μεσοεπιθετικό της Σοσιεδάδ Τάκε Κούμπο. Ο 22χρονος Ιάπωνας έχει φέτος συμμετοχή στα 8 από τα 24 συνολικά γκολ της Σοσιεδάδ, βάζοντας 5 και μοιράζοντας τα 3. Στο 2.10 το να σκοράρει ή να δώσει ασίστ σήμερα.

Άρσεναλ – Σεβίλλη (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Καυτό φαβορί του 1.35 η Άρσεναλ και βέβαια τόσο χαμηλές αποδόσεις δεν έχουν νόημα. Αλλά ταυτόχρονα πολύ δύσκολα πάει και το χέρι προς τα δεξιά, έχοντας πολύ πρόσφατη την εικόνα ανωτερότητας των Άγγλων μέσα στην Ισπανία πριν από δύο εβδομάδες. Στην αγορά των ειδικών όμως έχει η ενδιαφέρον η περίπτωση του Σακά. Από την Άρσεναλ λείπει σήμερα ο Ζεσούς (γκολ και ασίστ στο ματς της Σεβίλλης), ενώ αμφίβολοι είναι τόσο ο Όντεργκαρντ όσο και ο Ενκέτια. Έτσι, το βάρος των επιθετικών προσπαθειών της Άρσεναλ θα πέσει πάνω στον νεαρό Άγγλο διεθνή. Τέσσερα γκολ μετρά ο Σακά φέτος στην Premier League, ενώ σκόραρε και στο μοναδικό εντός έδρας της Άρσεναλ στο Champions League κόντρα στην Αϊντχόφεν, και δίνεται στο 2.60 για να σκοράρει και σήμερα.

Νάπολι – Ουνιόν (19:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Κι εδώ καυτό φαβορί η Νάπολι και βέβαια δύσκολα μπορεί να διαφωνήσει κανείς, όχι μόνο λόγω της ποιότητας των Ιταλών, αλλά κυρίως λόγω της πολύ κακής αγωνιστικής κατάστασης των Γερμανών. Στην αγορά των σκόρερ ενδιαφέρον έχει το 2.87 στο anyitme του Τζιάκομο Ρασπαντόρι. Απόντος του μεγάλου επιθετικού όπλου της Νάπολι, του Οσίμχεν, ο Ρασπαντόρι καλύπτει το κενό παίζοντας ως ψευτοεννιάρι και κινούμενος σε όλους τους χώρους της επίθεσης. Ο 23χρονος Ιταλός είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της Νάπολι, έχοντας σκοράρει και στα τρία τελευταία επίσημα παιχνίδια της ομάδας του. Μεταξύ αυτών, και το ματς στο Βερολίνο πριν από δύο εβδομάδες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σοσιεδάδ – Μπενφίκα: Κούμπο γκολ ή ασίστ (απόδοση 2.10) 19:45
  • Νάπολι – Ουνιόν: Ρασπαντόρι anytime (απόδοση 2.87) 19:45
  • Άρσεναλ – Σεβίλλη: Σακά anytime (απόδοση 2.60) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ