ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Champions League: Με τρεις σκόρερ

Ο άσος της Λειψίας Μπένγιαμιν Σέσκο
Ο άσος της Λειψίας Μπένγιαμιν Σέσκο © 2023 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Παιχνίδι με τρεις σκόρερ.

Ξεκίνημα από τον 5ο όμιλο. Στο Μετροπολιτάνο της Μαδρίτης έχουμε το ματς ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Λάτσιο (22:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24). Έχουν προκριθεί αμφότερες, παίζεται η πρωτιά, η Ατλέτικο την παίρνει με νίκη ή ισοπαλία, η Λάτσιο μόνο με νίκη. Η Ατλέτικο στο τελευταίο της Champions League έκανε μεγάλο διπλό μέσα στο Ρότερνταμ και τώρα θέλει την πρώτη θέση. Μετράει 19 συνεχόμενες νίκες στην έδρα της σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Άλβαρο Μοράτα επέστρεψε στα γκολ την Κυριακή μετά από 5 αγώνες και θέλει να βρει ξανά δίχτυα απέναντι στη Λάτσιο. Ο Ισπανός στράικερ έχει σκοράρει 3 φορές σε 9 αγώνες ως παίκτης της Γιουβέντους κόντρα στους λατσιάλι. Στο 2.25 το anytime του.

Συνεχίζουμε με τον έκτο όμιλο και τη ματσάρα ανάμεσα στη Ντόρτμουντ και την Παρί Σεν Ζερμέν στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ (22:00 Cosmote Sport 3HD/MEGA, Live από το SPORT24). Η Ντόρτμουντ έχει προκριθεί και της αρκεί να μη χάσει για να βγει πρώτη. Η Παρί με νίκη προκρίνεται ως πρώτη. Με ισοπαλία προκρίνεται ως δεύτερη, αν δεν κερδίσει η Νιούκαστλ τη Μίλαν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε ισοβαθμία στους 8 βαθμούς με τη Νιούκαστλ μένει τρίτη. Η Ντόρτμουντ τα έχει πάει απρόσμενα καλά, έχει καπαρώσει ένα εισιτήριο και δεν έχει κανέναν λόγο να χαριστεί στους Παριζιάνους. Όμως κακά τα ψέματα, η συνολική της εικόνα είναι πολύ μέτρια και μάλλον η πρόκριση ήρθε συγκυριακά. Το πρώτο μεταξύ τους ματς στο Παρκ ντε Πρενς, είχε εξελιχθεί σε ένας επιθετικός μονόλογος των γηπεδούχων. Ο Μουανί πέτυχε το Σάββατο το νικητήριο γκολ επί της Ναντ και από τους παίκτες της Παρί είναι αυτός που ξέρει καλύτερα την ατμόσφαιρα στο Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ. Επιλογή για anytime στο 2.75.

Στον έβδομο όμιλο στεκόμαστε το Λειψία – Γ. Μπόις (19:45 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24). Η Λειψία είχε εξασφαλίσει την πρόκριση από την 4η αγωνιστική. Στο Μάντσεστερ πήγε για την πρωτιά και προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο. Στο β' μέρος όμως, δέχθηκε την ανατροπή (3-2) με γκολ στο 87’ και θα αρκεστεί απλά με την πρόκριση στους 16. Ήρθε επιτέλους η ώρα να πάρει μία ευκαιρία ως βασικός ο φορ Σέσκο, που φέτος βλέπει την πλάτη των Οπέντα και Πόουλσεν. Το Σάββατο στο Ντόρτμουντ ήταν πολύ κινητικός ερχόμενος από τον πάγκο και μέσα σε όλες τις φάσεις. Επιλογή για anytime στο 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λειψία – Γιουνγκ Μπόις : Anytime Σέσκο (απόδοση 2.00), 19:45
  • Ατλέτικο – Λάτσιο : Anytime Μοράτα (απόδοση 2.25), 22:00
  • Ντόρτμουντ – Παρί Σ.Ζ. .: Anytime Μουανί (απόδοση 2.75), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ