BIG GAMES BET

Προγνωστικά Champions League: Παρί στο 3.30, Ατλέτικο στο 2.00

Ο Μοράτα πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ατλέτικο
Ο Μοράτα πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Ατλέτικο 2023 AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Φινάλε των ομίλων στο Champions League, δύο συνδυαστικά στοιχήματα προκύπτουν από τα σημαντικά παιχνίδια σε Μαδρίτη και Ντόρτμουντ.

Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν (22:00 Cosmote Sport 3HD/MEGA, Live από το SPORT24). Στον όμιλο του θανάτου με Ντόρτμουντ, Παρί, Μίλαν και Νιούκαστλ κανείς δεν περίμενε τους Γερμανούς να είναι η πρώτη ομάδα που θα εξασφάλιζε την πρόκριση. Αυτό το πέτυχε η Ντόρτμουντ με το εντυπωσιακό 3-1 επί της Μίλαν στο Σαν Σίρο, όμως στα εγχώρια η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ηττήθηκε και από τη Λειψία με 3-2 και παραμένει εκτός τετράδας, με τον προπονητή να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Από την άλλη πλευρά η Παρί είναι που έχει το κίνητρο για να εξασφαλίσει την πρόκριση. Έχει δείξει αδυναμίες φέτος στον όμιλο εκτός έδρας, μετρώντας δύο ήττες από Νιούκαστλ και Μίλαν, δεχόμενη συνολικά έξι γκολ. Θα ποντάρουμε βέβαια στο κίνητρό της για να προκριθεί στους 16, ωστόσο θα πάρουμε και το ενδεχόμενο να δεχτεί γκολ, κάτι που το παθαίνει κατά κόρον εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η συνδυαστική επιλογή του διπλού της Παρί με το G/G πληρώνει 3.30.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λάτσιο (22:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24). Ατλέτικο και Λάτσιο έχουν προκριθεί από τον πέμπτο όμιλο και το μόνο που μένει να ξεκαθαρίσει είναι η πρωτιά. Που θεωρητικά θα φέρει και πιο βατό αντίπαλο στην κλήρωση των «16». Η Ατλέτικο είναι στους 11 βαθμούς, η Λάτσιο στους 10 και προφανώς οι Ισπανοί με νίκη ή ισοπαλία παραμένουν πρώτοι, οι Ιταλοί με νίκη κλέβουν στο νήμα την πρώτη θέση.

Η Ατλέτικο φέτος στην έδρα της είναι πάρα πολύ δυνατή, για την ακρίβεια απόλυτη σε όλες τις διοργανώσεις. Δέκα αγώνες, δέκα νίκες για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε και παραδόξως με ευρύ σκοράρισμα, κάτι που δεν συνήθιζαν στο παρελθόν οι "κολτσονέρος" με τον Αργεντίνο προπονητή. Η Ατλέτικο σε αυτά τα 10 ματς έχει πετύχει 28 γκολ, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε το ευρύ σκοράρισμα στη νίκη της.

Η Λάτσιο από την πλευρά της στα εκτός έδρας παιχνίδια φέτος τα πηγαίνει… χάλια, στο πρωτάθλημα έχει ρεκόρ 2-1-5, δεν μπορεί να νικήσει ούτε τις ομάδες της τελευταίας τριάδας, χαρακτηριστικό το 1-1 στη Βερόνα το Σάββατο αλλά και η ήττα με 2-1 από τη Σαλερνιτάνα αμέσως νωρίτερα. Στο «Μετροπολιτάνο» ασφαλώς θα έχει πολύ δύσκολο έργο.

Ο άσος της Ατλέτικο συνδυαζόμενος με το Over 1,5 πληρώνει το εξαιρετικό 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν: 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.30), 22:00
  • Ατλέτικο – Λάτσιο: 1 & Over 1,5 (απόδοση 2.00), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ