TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Champions League: Ώρα για ένα μεγάλο εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς από την Παρί του Εμπαπέ

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στο Παρί - Μονπελιέ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στο Παρί - Μονπελιέ 2023 AP PHOTO/AURELIEN MORISSARD

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League και επιλέγει δύο καλοπληρωμένα combo.

Έχει τεράστιο ενδιαφέρον και η σημερινή βραδιά του Champions League, είναι η τελευταία ευκαιρία για όλους, άλλη δεν θα υπάρξει, οι δυνατοί συνεχίζουν, οι υπόλοιποι... σπίτι τους, ή στην καλύτερη στο Europa League. Στο Βεστφάλεν, η Ντόρτμουντ έχοντας ήδη κλείσει θέση για τους "16" φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν, η φόρμα των δύο ομάδων είναι εκ διαμέτρου αντίθετη (22:00 Cosmote Sport 3HD/MEGA, Live από το SPORT24).

Οι Γερμανοί βρίσκονται σε αγωνιστική κάμψη, στο πρωτάθλημα έμειναν στο -11 από την κορυφή, ούτε καλά παίζουν, ούτε αποτελεσματικοί είναι, έχουν και απουσίες ανασταλτικά (Τσαν, Ενμέτσα, Ριέρσον). Οι Γάλλοι φιγουράρουν στην κορυφή του πρωταθλήματος με το +4 από τη Νις, παίζουν με αυτοπεποίθηση, αυτό που θέλουν να διορθώσουν είναι η εκτός έδρας συμπεριφορά τους στην Ευρώπη, έχασαν και σε Νιούκαστλ, και σε Μιλάνο.

Απόψε οι συνθήκες είναι καλύτερες, η ομάδα δείχνει πιο ήρεμη, αν καταφέρει και πάρει τους 3 βαθμούς, κατακτά και την πρώτη θέση, με ισοπαλία θα περιμένει νίκη της Μίλαν στο Νιούκαστλ για να περάσει ως 2η, αλλιώς θα μείνει 3η.

Ματς χωρίς πίεση στη Γλασκώβη και ευκαιρία για γκολ

Η Σέλτικ απογοήτευσε και φέτος στην Ευρώπη, αποδείχθηκε κομπάρσος στον όμιλό της, δεν διεκδικεί τίποτα στο σημερινό εντός έδρας ματς με τη Φέγενορντ (22:00 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24). Την ίδια στιγμή ήρθε και η απρόσμενη ήττα (2-1 από την Κιλμάρνοκ) για το πρωτάθλημα, το κλίμα είναι λίγο βαρύ στη Γλασκώβη, έστω κι αν ο Μπρένταν Ρότζερς απολαμβάνει τη στήριξη όλων. Έχουν παίξει ρόλο στην... ύφεση, οι σημαντικές απουσίες των Αμπάντα, Μαέντα, ΜακΚάρθι, Χατάτε, ουδείς από τους παραπάνω είναι διαθέσιμος και σήμερα.

Οι Ολλανδοί θα συνεχίσουν ευρωπαϊκά μέσω του Europa League, μπορούσαν ίσως και κάτι παραπάνω, έκαναν αρκετά λάθη σε κρίσιμα σημεία. Είναι καλή ομάδα, με ποιότητα μεσοεπιθετικά, το ματς στη Σκωτία δεν θα έχει πολλές σκοπιμότητες, αυτό ίσως της δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει τις αρετές της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ψάχνει ένα μεγάλο εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς η Παρί, το έχει ανάγκη, η τωρινή κατάσταση της Ντόρτμουντ της δίνει τη δυνατότητα να το βρει απόψε, εύκολο δεν θα είναι, αλλά υπάρχει αξία στην επιλογή.

Ανοικτό ματς αναμένεται στη Γλασκώβη, η Σέλτικ δεν είναι στα καλά της αλλά η έδρα της δίνει πάντα μια δυναμική, η Φέγενορντ θα βρει χώρους και θα... χτυπήσει εκεί, θα πάμε με 2 & goal/goal

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν: Χ2 & Over 2,5 (απόδοση 2.00), 22:00
  • Σέλτικ - Φέγενορντ: 2 & Goal/goal (απόδοση 3.75), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ