ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Champions League: Με απουσίες η Μπάγερν για νέο ρεκόρ στο 2.45

Ο Τζόσουα Κίμιχ και ο Κίνγκσλεϊ Κομάν σε αναμέτρηση για την Bundesliga κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου
Ο Τζόσουα Κίμιχ και ο Κίνγκσλεϊ Κομάν © 2022 MICHAEL SOHN/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Μπάγερν στην Τσεχία με την Πλζεν, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Την ώρα που Μπαρτσελόνα και Ιντερ θα τρώνε τα... μουστάκια τους στο Καμπ Νου, η Μπάγερν θα παίζει στην Τσεχία με τη Βικτόρια Πλζεν (22:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24), έχοντας ασφαλώς ως στόχο το 4/4 στον τρίτο όμιλο του Champions League.

Πλζεν - Μπάγερν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Μπάγερν έχει ήδη κερδίσει με 2-0 στο Σαν Σίρο την Ιντερ και με το ίδιο σκορ στο Μόναχο την Μπαρτσελόνα. Την προηγούμενη εβδομάδα συνέτριψε με 5-0 την Πλζεν εντός έδρας, σε ένα ματς που όπως αναμένονταν εξελίχθηκε σε προπόνηση για τους Βαυαρούς.

Το Σάββατο πάντως, οι πρωταθλητές Γερμανίας είχαν ακόμη μία απώλεια βαθμών στην Bundesliga, την πέμπτη σε εννιά αγωνιστικές, μένοντας στο 2-2 με την Ντόρτμουντ. Η Μπάγερν προηγήθηκε με 2-0 στο Κλάσικερ, χάρη σε δύο σουτ εκτός περιοχής των Γκορέτσκα και Σανέ. Είχε επίσης μεγάλη φάση με τον Μουσιάλα για να κάνει το 3-0 και όλα έδειχναν ότι θα φύγει θριαμβεύτρια από τη Βεστφαλία.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη, αφού η Ντόρτμουντ ισοφάρισε με γκολ στο 74' και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (95'), προκαλώντας την έκρηξη του Όλιβερ Καν, ο οποίος παρακολουθούσε το ματς από τις εξέδρες του Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ.

Μετά το παιχνίδι, ο CEO των Βαυαρών έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τον Γιούλιαν Νάγκελζμαν, ότι δεν νοείται η Μπάγερν να βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας: “Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να μας ισοφαρίσουν. Δεν γίνεται να βασιζόμαστε στις γκέλες των άλλων ομάδων. Πρέπει άμεσα να ανέβουμε στην πρώτη θέση”.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Χέρμπερτ Χάινερ. Ο πρόεδρος της Μπάγερν σημείωσε πως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες και την προοπτική, που έχει ως τεχνικός ο Νάγκελζμαν, ωστόσο δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τη συγκομιδή της ομάδας στο πρωτάθλημα: “Φυσικά και δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την πορεία μας στην Μπουντεσλίγκα. Τέσσερις νίκες και εννιά παιχνίδια δεν είναι απολογισμός που αρμόζει στην Μπάγερν και αυτό το λέμε ξεκάθαρα. Πρέπει λοιπόν να επιστρέψουμε άμεσα στις επιτυχίες”.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Εκεί λοιπόν που ο Νάγκελζμαν πήρε ανάσες με τις δύο κολλητές νίκες κόντρα σε Λεβερκούζεν και Πλζεν, ήρθε το ατυχές αποτέλεσμα στο ντέρμπι με την Ντόρτμουντ για να επαναφέρει στο προσκήνιο διάφορα σενάρια περί αντικατάστασής του.

Όπως γίνεται αντιληπτικό, η δυάδα αγώνων με Πλζεν και Φράιμπουργκ, το Σάββατο είναι πολύ σημαντική για τον νεαρό τεχνικό, ο οποίος πρέπει οπωσδήποτε να κάνει το 2/2 για να μην βρεθεί σε ακόμη πιο δύσκολη θέση.

Σε ό,τι αφορά στο αποψινό ματς, η Μπάγερν είναι προφανώς το απόλυτο φαβορί και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κάνει το 4/4 στον όμιλο. Το πιθανότερο πάντως είναι ότι δεν θα πρέπει να περιμένουμε ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση από τους Βαυαρούς.

Ο Νάγκελζμαν πήρε στην αποστολή μόλις 17 παίκτες, καθώς τέθηκαν νοκ άουτ με τραυματισμό οι Νόιερ, Ντε Λιχτ, Γκνάμπρι και Ντέιβις. Επίσης, ο κορυφαίος μεσοεπιθετικός τη φετινή σεζόν, Τζαμάλ Μουσιάλα βρίσκεται σε αυτοαπομόνωση λόγω Covid, ενώ ο Ερναντές είναι σταθερά στα πιτς.

Προγνωστικά Champions League: Με αλλαγές η Μπάγερν

Εκ των πραγμάτων η Μπάγερν απόψε θα παραταχθεί με εναλλακτική σύνθεση. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Ουρλάιχ. Δεξιός μπακ θα παίξει ο Μαζραουί, καθώς ο Παβάρ θα μεταφερθεί στους στόπερ δίπλα στον Ουπαμεκανό. Αριστερός μπακ θα είναι ο Στάνισιτς και στην κορυφή της επίθεσης μάλλον θα προτιμηθεί ο 17χρονος Τελ.

Το θετικό είναι ότι επέστρεψαν από Covid οι Κίμιχ και Μίλερ, επομένως αναμένονται κανονικά στο αρχικό σχήμα. Αντίθετα, ίσως πάρει ανάσες ο Σανέ για να παίξει στους εξτρέμ ο Κομάν μαζί με τον Μανέ. Σημειώνεται, ότι ο Γάλλος είναι τιμωρημένος εν όψει Φράιμπουργκ, άρα λογικά απόψε θα πάρει φανέλα βασικού.

Είναι προφανές, πως παρά τις απουσίες της, η Μπάγερν θα κατεβάσει μία πολύ ανώτερη ενδεκάδα από αυτή της Πλζεν και λογικά θα κάνει νέο ρεκόρ στη διοργάνωση με 11 σερί νίκες στους ομίλους. Υπενθυμίζεται, ότι οι Βαυαροί έκαναν νέο ρεκόρ και την προηγούμενη εβδομάδα, συμπληρώνοντας 31 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα (28-3-0) στους ομίλους του Champions League.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στοιχηματικά, για να δώσουμε αξία στο διπλό του 1.20 αναγκαστικά θα πρέπει να αναζητήσουμε και κάποιο combo. Η Μπάγερν πιθανότατα θα κοιτάξει να κάνει τη δουλειά, χωρίς να σκιστεί ιδιαίτερα, δεδομένου ότι υπάρχουν και αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Μην ξεχνάμε ότι οι υποχρεώσεις είναι συνεχόμενες και δεν μπορεί καμία ομάδα στον πλανήτη να παίζει συνεχώς στα “κόκκινα”.

Είδαμε για παράδειγμα την Τρίτη, τη Μάντσεστερ Σίτι να μένει στο 0-0 με την Κοπεγχάγη, με τον Πεπ να μη χρησιμοποιεί καθόλου τον Χάλαντ. Επίσης, η Πλζεν θα προσπαθήσει μπροστά στο κοινό της να πέσει με αξιοπρέπεια και με ένα τιμητικό σκορ. Πάνω σε αυτή τη λογική επομένως, επιλέγουμε και το Under 3,5 για να ανεβάσουμε το διπλό στο 2.45! Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι από το 2017 και μετά, η Μπάγερν έχει κερδίσει εκτός έδρας στο Champions League με Under 3,5, τις Σέλτικ, Αντερλεχτ, Σεβίλλη, Μπενφίκα, ΑΕΚ, Τσέλσι, Λοκομοτίβ Μόσχας, Παρί, Μπαρτσελόνα, Ντιναμό Κιέβου και Ιντερ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πλζεν – Μπάγερν: 2 & Under 3,5 (απόδοση 2.45), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ