TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Τριάδα με φαβορί στο 3.40

Ο άσος της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ σκοράρει από το σημείο του πέναλτι κόντρα στη Ρέιντζερς
Ο άσος της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ σκοράρει από το σημείο του πέναλτι κόντρα στη Ρέιντζερς © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα στο Champions League και ποντάρει σε μία δυνατή τριάδα με φαβορί.

Για τον πρώτο όμιλο η Λίβερπουλ χρειάζεται τη νίκη στην Γλασκώβη (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), ώστε να αποκτήσει προβάδισμα από τον Άγιαξ, στη μάχη για τη δεύτερη θέση. Επίσης πρέπει να φτιάξει την ψυχολογία της, εν όψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι, την ερχόμενη Κυριακή.

Τσάρλυ προγνωστικά: Δεν μπορούν να ακολουθήσουν το ρυθμό οι Σκωτσέζοι

Σίγουρα δεν είναι καλά η Λίβερπουλ, όμως η Σκωτσέζοι παίζουν σε ποιο αργό τέμπο, που δεν επιτρέπει να αξιοποιήσουν τις αδυναμίες των "κόκκινων". Η ομάδα του Φαν Μπρόκχορστ μπορεί να το θέλει πολύ, όμως δεν καταφέρνει να είναι ανταγωνιστική στον όμιλο. Έχει ηττηθεί χωρίς να σκοράρει και στα τρία παιχνίδια του γκρουπ: 0-4 εντός έδρας από τον Άγιαξ, 3-0 στη Νάπολι και 2-0 στο Άνφιλντ. Στα τελευταία δύο παιχνίδια μάλιστα, ο έμπειρος τερματοφύλακας Μακ Γκρέκορ, είναι αυτός που κράτησε σε αξιοπρεπή επίπεδα το αποτέλεσμα. Το διπλό με over 1,5 στο 1.55.

Προγνωστικά Champions League: Η εικόνα του β' μέρους δείχνει Ατλέτικο

Όταν έγινε η κλήρωση, δεν ήταν εύκολο να σκεφτεί κανείς την εικόνα που θα έχει ο δεύτερος όμιλος μετά τις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Η Κλαμπ Μπριζ έχει σημειώσει τρεις νίκες, βρίσκεται στην πρώτη θέση με το απόλυτο των βαθμών και ακολουθούν Ατλέτικο, Πόρτο, Λεβερκούζεν με τρεις πόντους έκαστη.

Την περασμένη εβδομάδα, οι Βέλγοι πέτυχαν μία τεράστια νίκη επί της Ατλέτικο στο Γιαν Μπρέιντελ. Η εικόνα πάντως στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και της βαθμολογίας, με κάνει να πιστεύω πως σήμερα θα αντιδράσει η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε (19:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Ήταν υπερβολικό το τελικό 2-0 στο Βέλγιο σε ματς με xGoals 1,64-1,88. Η Ατλέτικο έχασε πέναλτι και πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε στο όριο από τον VAR. Το παιχνίδι έμεινε στο 2-0 λόγω της εντυπωσιακής εμφάνισης του Μινιολέ και της γκίνιας του Γκριζμάν. Ο άσος της Ατλέτικο στο 1.45.

Προγνωστικά Στοιχήματος: Ο Κόντε έχει τον τρόπο

Για τον τέταρτο όμιλο, η εικόνα του αγώνα στη Γερμανία οδηγεί στον άσο της Τότεναμ επί της Αϊντραχτ (22:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24). Ήταν πολύ καλύτεροι οι παίκτες του Κόντε στη Φρανκφούρτη, 0,86-2,26 τα xGoals. Τα όσα είδαμε στη Ντόιτσε Μπανα Αρένα είχαν συνέχεια και στα παιχνίδια που ακολούθησαν για το πρωτάθλημα της Αγγλίας και της Γερμανίας αντίστοιχα.

Η Άιντραχτ κατάφερε να χάσει με 3-0 στο Μπόχουμ, από μία ομάδα που δεν είχε νίκη στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές της Bundesliga! Αντίθετα, η Τότεναμ με γκολ του Χάρι Κέιν, πέτυχε σπουδαία νίκη με 1-0 στην έδρα της Μπράιτον, που είναι η ευχάριστη έκπληξη φέτος της Premier League.

Με νίκη απόψε η Τότεναμ βάζει βάσεις για πρόκριση στους "16". Ο Κόντε έχει τον τρόπο του να πετυχαίνει στόχους με τις ομάδες τους. Ο άσος στο 1.52 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Κλαμπ Μπριζ: 1 (απόδοση 1.45), 19:45
  • Ρέιντζερς - Λίβερπουλ: 2 & Οver 1,5 (απόδοση 1.55), 22:00
  • Τότεναμ - Αϊντραχτ: 1 (απόδοση 1.52), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ